csabac Vloženo 14. Červen 2020 Sdílet Vloženo 14. Červen 2020 U tdi je. Ale ked ide ventilator a klima, tak i vtedy su otacky pri 1000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 Tak kolega ma sluzebni Scalu, prodlouzene sklo a el. viko kufru a koukam, ze ma vodu v brzdovem svetle. Takze to praska/zateka i tam, kde nejsou tak velke razy. Vsiml si toho az na moje upozorneni :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 tak to je zaujimava info. takze ambition ma vyhodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 no jasně a navíc manuální, čti spolehlivá, klima s tichým kompresorem, ručně nastavitelná výška světlometů, startování klíčkem, uživatelsky přívětivější čalounění na sedadlech, gumový lišty na oknech co drží přesně na místě, takže až na to hnusný zrcátko uprostřed je Ambition jasná volba :) škoda, že nemají u nás i Active, to by bylo sakra spolehlivý vozidlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 manualnu klimu teda za benefit neratam. rokmi som si navykol na automat a tu si uz neviem predstavit. ale to je taka rozmaznanost, no pri dlhych jazdach jasna volba u mna. preto som nekupil ambition, lebo ani jedna v cesku nemala aut. klimu zabudol si este plechove zadne dvere, nelamajuce sa 3.brzdove a moznost nosica na 5.te dvere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 (editace) a nebyl to od @vormen spíše sarkasmus? Já už nevim člověk se v tom občas nevyzná :D Editováno: 17. Červen 2020, autor: boonno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 @boonno Taky si myslím, že je to spíš dělání si srandy z nefungujících věcí :) Jinak kolega bude brzdové světlo řešit až nebude fungovat nebo se rozsvítí nějaká chybová kontrolka. Věřím, že takto to bude mít x lidí, pokud si té vady vůbec všimnou. Mlhovka se zdála OK, víko kufru lícovalo a sedadla se mu prý nesklápějí (manuální, bílá kůže). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 @Michal T. tak ale tvoj kolega to ma ako sluzobak. tak to sa mu ani nedivim. ja by som to spomenul spravcovi vozoveho parku, ked to bude brat do servisu, ze nech im to tam nahlasi, alebo teda on, ked to bude brat. bez tak som skepticky k tomu rieseniu. lebo staci na tie dvere skaredo pozret, ci v horucave umyt auto a ten plast bude pracovat a tie pevne dva body, kde je uchytenie kovova skrutka-kovovy zavit budu vytvarat pnutie. Plus ak priratam ostrek okna, ze ide cez svetlo. Osobne si myslim, ze ak sa to nedotiahne spravnym momentom, ktory bude kompenzovat pracu materialu, tak to casom bude praskat od razov a prace materialu. Predpovedam, ze pri mojom pouzivani kufrovych dveri min. 5x denne a stati v lete na slnku a wapkovani, to bude do polroka zase zatekat. Kiez by nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Inak vcera som mal spolujazdca na ryby po polnej ceste a tercik na spolujazdcovej sedanke sa tiez pohol. Ale to uz riesit nejdem. Bez tak je na 99% to sedadlo neobsadene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 To můžu potvrdit, že padá i sedadlo spolujezdce, ale je to logické, protože jde o stejný mechanismus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 U mě se vyskytuje jev se kterým jsem se ještě za 20 let za volantem nesetkal. Konkrétně mlžení čelního skla, když je venku po dešti. To by nebylo nic zvláštního, jenže ono se to rosí zvenku :) a tohle jsem ještě na žádným autě nezažil, běžně se to rosilo vždy zevnitř. Na druhou stranu, tohle má lepší řešení - stěrače. Ale rosí se to rychle a dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Tohle se mi u scaly ještě nestalo, ale u C4 celkem pravidelně. Ale nijak jsem to neřešil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 tomu sa hovori pokrok, kym inym sa rosia z vnutra, tu z vonka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Třeba je to záměr, dostat vhlko ven z interiéru. Jedná se o motor 1.0TSi, myslím, že to s tím má souvislost a u TDi a možná 1.5TSi to dělat nebude, proudění tepla z pod kapoty nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 (editace) @vormen a máš zaplou klimu předpokládám. Běžný jev, především v přímořských oblastech, kdy studený vzduch z ventilace fouká na teplé okno a venku je vlhko. Není dne aby se nám to zde v HR nestalo, jinak zdravím od Jadranu???? Editováno: 18. Červen 2020, autor: xtrack 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Červen 2020 Sdílet Vloženo 18. Červen 2020 Klimu zaplou nemám, dokonce jsem zapl topení na půlku a ventilátor na 2 a teprve pak se to začalo mlžit míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Dneska při zaparkování u domu jsem vyřadil neutral, nechal běžet motor a všiml si zvýšený vibrace řadící páky. Co to způsobuje, že někdy klepe víc, někdy min? Mám to řešit se servisem,nebi je to normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 To taky pozoruju, někdy auto působí klidně a někdy se dost chvěje, tohle bych neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 A ma benzin dpf? Nebudu vibracie sposobena vypalovanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Možná jo, ale změny v kultivovanosti volnoběhu jsem pozoroval už i u 1,2TSi a jde o to, že když jen pomalu popojíždím po městě, nebo v koloně, tak se motor na volnoběh víc chvěje, ale když jedu dělší trasy v rychlostech 80 - 130, tak po zastavení je motor skoro bez vibarcí a není to tím, že bych byl po cestě vyklepanej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Hlasim zly prijem fm signalu pri zapnutom vyhrievani zadneho okna. Ani jedna stanica nehra cisto a chrapcia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 njn, FM anténa je v zadním skle, v pondělí vyzkouším, radio poslouchám pořád, to bude v zimě blbý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 @vormen v zime som problem nemal. Tipujem to na nasledky prac na zadnych dverach. Este skusim odpojit dash cam z poistnej skrine, tu mam na poistke stieraca. Ale fest to chrci, neda sa pouzivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 ajo, tak to je pro mě dobrá zpráva, snad to vyřešíš. Ale tím pádem to nepatří do vlákna technické závady, ale do sám jsem si to roz.ebal 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 (editace) @vormen alebo, rozj...li v servise. Po 1.ladeni dvier u nich zatieklo brzdove a uz to slo. 2x som ladil ja, zatieklo brzdove. Okno som odvtedy neskusal. Takze sa to moze stat tym, co vymenia brzdove svetlo. Editováno: 20. Červen 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.