Vojtapablo Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Mám též s dynamic paketem najeto necelých 3000km a sedačky úplně v pohodě zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 V 2. 3. 2020 na 12:27, ben06 napsal: O jaké TPI k deskám se jedná? Tak vidím, že se nic nového nedozvíme. Jedná se o Fabii 3 FL. U Scaly se to časem může a nemusí projevit. Psal jsem to jako reakci, že ví obecně o problému a jede se dál. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Destičky mně pískají jemně při dobržďování taky, najeto 1100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Pravděpodobně bude mít rapid (2019) stejné brzdy jako F3, nic mě nepíská. Mě vadí, že se taky vědělo o šmejdu Sanden a cpali ho tam dál taky. Ještě mě tady po několika dotazech nikdo neodpověděl jestli ho taky necpou do scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Zkusit to můžeš, mě bylo řečeno, čím dříve ... Reklamoval jsem to ve 4300km ( i lidé na semaforech se točili, co to píská), s novými najeto 6tkm a ticho jak má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 @ben06 tak počkej až bude venku vedro a hned budeš vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 (editace) Já už jsem s rapidem vedro zažil se Sandenem a po reklamaci s Densem (o technických rozdílech jsem nic nezjistil, jen to že na densu je uveden větší objem) a opakovaně jsem se ptal na scalu jaký má kompresor. Editováno: 5. Březen 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 (editace) Tys to nepochopil, teď nikdo nepoběží a nebude hledat kompresor v autě a pak nějaký texty na něm, včetně mě, ale jak začne vedro a kompresor bude kvílet, bude tady příspěvků mrak a hned budeš vědět, že tam je Sanden :) Editováno: 5. Březen 2020, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 No běžet nemusel a není zase takový problém strčit mobil pod kompresor, a nejen já už tu polízanici se sandenem mám za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Problém to evidentně je přitom štítek bývá zvrchu.Rozměry té baterie u 70kW jsem se také nedozvěděl, navštívit autosalon a změřit si to [emoji3]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Nevím jak scala ale rapid štítek zespodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losllanos1 Vloženo 8. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 (editace) Tak pridavam tie zamlzene svetla dufam ze to mate aj vy ostatny co mate skaly . A na poslednom je ta vnutorna prasklina ono to nie je moc vidno ale je tam Este pripisem ze tie svetla sa normalne zarosuju skoro do polovicky a hmlovky cele len som si to neskoro vsimol a preto len take kusky Editováno: 8. Březen 2020, autor: losllanos1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Chlapi zkuste najít ten štítek, moooc by mě zajímal typ kompresoru. Když vidím ten slabý rejd z Rapidu, vsadil bych, že tam BUDE :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Dle Etky je tam Sanden a Denso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Taky bude rozdíl jestli je tam manuál nebo automatická klima, předpokládám, že zlobí jen ty kompresory pro climatronic kvůli regulaci. T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Na novsich Scalach uz drzi lava plastova krytka pri zadnych smerovkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 na TOP LED světlech drží, schválně jsem se na to díval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 před 3 hodinami, Jan R. napsal: Dle Etky je tam Sanden a Denso. Takže kdo máte Sanden očekávejte problém a dobře poslouchejte projev klimy až to bude aktuální, viz. problémy u Rapidů a Fábií na zdejším foru, kde nikdo nerozlišoval manuál a klimatronik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 tak zajtra: spojka, sos, operadlo, naraznik vs 5.te dvere. Ak sa spojka potvrdi mam narok na nahradne auto. Ziadne mi nedaju ale, lebo nemaju. Parada. Zvuk spojky neviem nahrat, video je velke. Klepe na volnobehu po vypusteni pedalu 2x z 3pokusov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 To s tim kufrem uz jsem videl na zahranicnim foru, mas rucni nebo el. zavirani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Aj ja som to videl na nemeckom fore. Chlapik mal vyryte komplet 5.te dvere v narazniku. Mam rucne zatvaranie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 před 1 hodinou, csabac napsal: tak zajtra: spojka, sos, operadlo, naraznik vs 5.te dvere. Ak sa spojka potvrdi mam narok na nahradne auto. Ziadne mi nedaju ale, lebo nemaju. Parada. Zvuk spojky neviem nahrat, video je velke. Klepe na volnobehu po vypusteni pedalu 2x z 3pokusov Nahrát na Youtube a vložit link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 @Jan R. Zajtra po servise to spracujem. Rano im beriem auto i videa a foto so zvukmi a vadami. Povodne som uz chcel vydrzat do garancky, ale ta spojka to prekazila. Je to inak klepavy zvuk podobny hydrodvihatkam ako ked klepu. Pocujem ho na volnobehu a vytlacenim spojky, resp. zaradenim rychlosti prestane klepat. Neklepe to vzdy. Niekedy je bez klepotu. Cca z 10 polusov dnes 7x klepala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 U škodovek je problém s ložisky někomu po 10 tkm, někdo 15 ... že po nastartování vydává zvuk spojkové ložisko. Jakmile se sešlápne spojka nebo zařadí rychlost a rozjede se je klid a po ujetí kilometru a více to pak nedělá. Jsem zvědav, co ti řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Auto ostalo tam, poobede daju vediet. Ak ostava, mam narok na auto a po mensej diskusii, ze nemaju, sme sa dohodli, ze teda nieco stiahnu. Ale to az potom, co som pozadoval v pripade naroku preplatit auto z pozicovne a riesit to cez importera. Momentalne mam nahradne auto na hanbu skodovky z opla a zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.