hardhouse.trip Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Teď jsem si objednal Care Connect, ale nejde mi zobrazit digitální certifikát. Je problém jen u mně, nebo i u Vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 Mně vygenerovat i stáhnout digitální certifikát jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Funguje někomu přihlášení do Škoda Connect z webu? Už několik dní mi to hází error, mobilní appka jede. Vzhledem k tomu, že neustále něco nefunguje jak má, vážně zvažuju že tuhle službu už neobnovím, protože nemám čas neustále řešit něco s podporou a platit jim za tuhle "službu". Takže už zkouším Connect Lite, který mě stál jednoroázových cca 500 Kč za Dataplug... Zejména jako evidence jízd to vypadá jako fajn alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Mně to funguje normálně. Zkuste v prohlížeči Ctrl+F5 a znovu se přihlásit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Ukázalo mi to stejnou hlášku jako @Michal T.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Také mi to nejde, stejné jako @Michal T. a @JirikHL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 @Osasco@JirikHL@Michal B. Chlapi díky. Refreshe ani jiný prohlížeč u mě nepomáhají, takže hádám že zase něco u nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Mě také Škoda Connect funguje. Ale asi před 3 dny jsem se nemohl přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 1. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2022 Potvrzuji (momentální) nefunkčnost přihlášení na https://www.skoda-connect.com/. V telefonu běží aplikace normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Stále nefunkční web ale funkční apka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Přesměruje se vám z www.skoda-connect.com při stisku tlačítka "Přihlásit" na https://identity.vwgroup.io/signin-service ? Mně to totiž celou dobu normálně funguje. Ale asi mají ve Wolfburgu porouchanou správu jen u některých uživatelů. Každopádně ostuda VW i Škodovky, že si nedokážou pohlídat kvalitu IT dodávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 (editace) Stále stejné - web nefunkční, apka OK. Při přihlášení mě to nikam nepřesměruje, jen "navádí", abych opakoval pokus s přihlášením🤭.... Editováno: 2. Srpen 2022, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Před rokem jsem byl také v podobné situaci (nové auto). Pomohlo mně volat podporu ŠA +420 800 600 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 U mě momentálně obojí funkční 😉. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Také hlásím obojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 tak se přidám, že u mě už taky ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Celej den toto :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 Mě už to od cca. 14h funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 10. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2022 před 27 minutami, Dodi 15 napsal: Celej den toto :-( Bohužel potvrzuji, ani podvečerní aktualizace aplikace nic nevyřešila. Přes web funguje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Apka nefunkční jako výše uvedeno a web také v prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Nefunguje ani web, ani appka. Kdyby přišlo nějaké upozornění ve stylu bude údržba, služby budou nedostupné, tak leccos pochopím, ale toto je ostuda. Možná by to chodilo často :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 (editace) Web již funguje. Po zkoušce appky, která hlásila chybu, jsem v mobilu vymazal data aplikace a mezipaměť, provedl znovu přihlášení a vše (nyní) funguje. Editováno: 11. Srpen 2022, autor: marskama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Nuž aj ja poslušne hlásim, že to už ide. Nič som nemazal a ani nerobil. Neišlo - ide. Asi tie vesmírne výboje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Mi to nejede pořad a to jsem vymazal a znovu nainstaloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Mně už to jede. Kouknul jsem na novou funkci ohledně objednaných služeb: A jak se zdá, online služby už mám po těch stížnostech asi navždy zdarma :D Hádám však, že je to pouze nová funkce hned s chybou :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.