JirikHL Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Tak mě to stále nejde 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Ani mne. Ani zadarmo nechcem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitivier Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Taky nejde. Už druhý den. Jak včera, tak i dnes jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat a stále nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 Taky stále nefunkční, si dělají řiť!? V dubnu mě to končí a už ani korunu, leda tak houno. O ty dny co to nešlo můžou přidat, ale to by byl asi rok k dobru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 mi asi vyjímečně vše jde, jak apka tak web. Apka je nějaká rychlejší mi připadá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 12. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2022 Tak appka konečně jede. Potvrzuji že je o hodně rychlejší. Bohužel nepřidali žádné nové věci... Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 Taky již od včera funkční. Rychlost bych řekl stejná, jestli to Vaše zrychlení není jen tím že to vůbec funguje. 🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Skočila aktualizace a zase nefunkční, restart telefonu nepomohl. Ta apka je sračka za korunu dráha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Ještě včera začala fungovat, ale bez aktuálních údajů jako km, servis, palivo… a to na obou vozech. Dnes již vse ok. Jedno vím jiste, určitě již nebudu platit prodloužení a určitě to nikomu ani nedoporučím. 🥲🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Toto je tiež hanba ŠA. Za niečo nefunkčné si pýtajú ešte zaplatiť. Keď mi skončila platnosť písal som do ŠA že za ten čas kedy nešla korektne alebo vôbec by som mal mať aspoň na 2 mesiace zadarmo. Tak ich odpoveď bola, že sa nedá ale môžem si kúpiť myslím za 39 eur. Takže serióznosť nadovsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 Mě dopol. nešla, ale údaje za jízdu se dopsali. Já ji musel koupit za 1549,- na rok ani k novému nebyla. V dubnu koupím zas, mám to hlavně na kontrolu, jestli jsem zamkl, zavřel okna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 No tak ja som 2x z roboty išiel domu pozrieť lebo mi ukazovalo otvorené okna a dvere a všetko bolo zavrete. Takže na apku som sa už nespoliehal a ukazovalo mi zle viackrát ale nevenoval som už tomu pozornosť. Ja som ju mal prvý rok v cene. Potom bola mesiac zdarma akcia, ale už by som za to neplatil. Ako hračka ok ináč nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 To se mi stávalo u O4, ale vždy bylo zavřené. Tady to funguje bezchybně i spotřeba dle dopočtu, poloha cca.na 5 metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Tak po více než roce opět výpadek Škoda Connect. Nefunguje to už od rána a dokonce se objevila zpráva, něco ve smyslu: "Nelze navázat spojení přes vestavěnou e-sim". Nepomohl restart infotainmentu ani "vystoupit / nastoupit". SOS svítí zeleně, tak to předpokládám, funguje. A to se mi blíží doba 3 let, kdy se budu rozhodovat, jestli platit na další období. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Já si zase nechal aktivovat ve Škodě s řidičákem Odemykání a zamykání a stejně to nefunguje - viz. screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 (editace) Mně odemykání a zamykání mobilem funguje poměrně spolehlivě 🤔. Problémy bývají v souvislosti s mobilním internetem... Editováno: 21. Září 2022, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 Od doby co jsem si nechal otevírání aktivovat, tak to funguje, když teda zrovna funguje ten jejich výtvor s ikonou MyŠKODA 🤭 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 Když ŠC funguje, funguje i odemykání a blikání. ŠC se druhý den připojil, ale už jsem v to ani nedoufal, trvalo to cca 8 km / 8 minut jízdy, než ikona zbělala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Mobil funguje ale web nejde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 U mě také nefunguje web. V app My Skoda bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Toto mi dnes přišlo na dotaz ohledně nefunkčnosti: Vážený pane ....., tyto komplikace nás velmi mrzí. V tuto chvíli bohužel evidujeme výpadek Škoda Connect portálu a na jeho opravení aktivně pracujeme. Prosíme o trpělivost. S pozdravem Adam Anders ŠKODA AUTO Infoline 800 600 000 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Ta odpověď mě nepřekvapuje. Moje zkušenost - často (avšak nepravidelně) výpadky nastávají v pátek nebo v pondělí a s tím i aktualizace SW. Takže na fungování v tuto dobu moc nespoléhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderson Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Pak se nemůžou divit, že to lidi nechtějí platit, když každou chvíli "furt něco" :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Vedel by mi niekto povedat presne na akom principe komunikuje appka my skoda s autom? Moja skusenost je totiz taka ze najprv som sa musel ist dat overit aby som mohol zamykat auto-aj napriek tomu ze ma v servise overili-musel som cakat dalsi den nez to fungovalo. Nasledne ako som vyskusal odomknut auto appkou tak to islo a tiez aj zamknut. Ked som to po par minutach skusil druhy krat tak to neslo-tak som skusal a skusal a nic az mi nakoniec napisalo nieco v zmysle ze to uz nemam skusat alebo mi to zakazalo docasne tu funkciu z dovodu "ochrany baterie v aute". Dalsi den mi to uz zas bezproblemovo fungovalo. Ono sa to teda nejak pripaja na RJ auta a auto teda musi byt v dosahu? Ako presne to komunikuje? Skoda akurat tvrdi ze funckia blikanie a hukacka pri hladani auto na parkovisku funguje do 500m. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Myslím, že to celé jde přes server Škody, ne na přímo mobil-auto. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.