Mav07 Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Ahoj, co znamená, když není na Boleru vůbec zobrazený ten globus ani vedle ikona informující o soukromí? Včera cestou z práce normálně byly obě ikony vidět, dnes ráno ani jedna. Zelená ledka na stropě u SOS tlačítka svítí. Může mít na to vliv počasí? Dost pršelo :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Mě se stane, že občas je to jakoby offline (globus je šedý), ale ikona soukromí je vidět vždy. Na ten offline stav stačí vypnout a zapnout. Ale je to asi ve výsledku jedno. S tímhle jsem se ale nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Stává se mi to téměř každou druhou jízdu. Škoda online služby hlásí, že jsou nedostupné a ani jedna z ikon se nezobrazí (globus ani soukromí) Když stáhnu horní lištu, tak se tam pořád točí Čekejte prosím a nic,,, Předpokládám, že to nemá na nic dalšího vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 6. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Mě se jen jednou stalo (může to být tak 2 týdny), že ráno celou cestu do práce nebyla ani jedna z těch dvou ikonek na displeji vidět. Dával jsem to do souvislosti s tím, že den předtím jsem stahoval nabídnutou aktualizaci. Odpoledne cestou z práce už bylo vše OK, takže jsem se tím dál jaksi netrápil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Dnes jsem po delší době sedl do auta a naběhla na mě aktualizace a vypadá to, že se opravdu jednotlivé updaty seskupují - byla tam aktualizace jak paketů, tak i eshopu. Nezkoušel jsem, jestli přibyla možnost např. doplnění aplikace Počasí, jak slibovala infolinka na temín od 5KT 2020. V online verzi se objevil nový řádek: Otázka je, jestli je to chyba nebo se něco chystá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Jak je to vlastně s tím vzdáleným přístupem? Mám Swing a žádnou službu v konfigurátoru jsem k tomu nepřidával a teď jsem narazil na info, u Kamiqu teda, že vzdálený přístup se musí zadat před zadáním auta do výroby a pak už nejde dodělat. Nějaký divný ne? Myslel jsem, že stačí jenom zaplatit za službu a pojede to. Nebo je tam dokonce na rok zdarma? Mám v tom zmatek. Doživotně je tam sériově SOS a 10 let proaktivní servis, ale cen vzdálený přístup teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Je to tak, musí to tam být z výroby. Ale z autosalonu jsem dostal info, že tohle ještě škodovka přehodnocuje a že by to mělo jít v budoucnu dokoupit. Ale žádné bližší info už nemám. Jen že až budou vědět, tak se prý ozvou (tomu už moc něvěřím:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 18. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Otázka je, že pokud by měla být k dispozici k zakoupení licence na službu "Vzdálený přístup", tak jestli nemusí být v autě zabudovaný jiný typ SIM karty či dokonce příslušné jednotky, do které je SIMka vložena. Přeci jen, Vzdálený přístup je obousměrná komunikace. Ale možná se mýlím a je to všechno daleko jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Tak to je blby, protoze v ceniku to je bez priplatku, tak jsem to tam mohl dat. Nejak jsem to bral, ze to tam je automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Jeste jsem narazil na jednu vec, ktera nefunguje uplne tak jak by mela - indikace otevreni dveri a oken. Ted jsem nechal pootevrena okynka kvuli vetrani, zamknul auto a mrknul do appky. Tam na me cekal stav “zavrena”. Takze pokud v lete pri prichazeji bource budete chtit zjistit, jestli jsou zavreny vsechny okna, tak se na stav zobrazeny v appce momentalne nemuzete spolehnout. Predpokladam, ze ani u auta vybaveneho destovym senzorem nepujdou okna automaticky nahoru pri nejakem destiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Tipoval bych, že to u Scaly nefunguje, V appce je to jako jedna položka dveře / okna, ale na webu přes Škoda Connect jsou to oddělené položky a u oken není zobrazen jejich stav, jen "---". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 @KennyMc A existuje auto, které by okna zvlášť umělo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 (editace) Viděl jsem někde diskusi u Octavií, že mají v nastavení infotaimentu možnost automatického zavření oken při dešti, tak tam by to auto mělo poznat, jestli jsou zavřená okna nebo nejsou. Já jsem nic takového v infotainmentu nenašel, ani v návodu jsem na to nenarazil. Teď jsem se zkoušel dívat do návodu na Octavii a ani tam jsem to nenašel - prohlídnul jsem ho ale jen tak narychlo. Návody k obsluze tak nějak všeobecně (a ne jen u aut) nejsou dost detailní a rozhodně nepopisují všechny možnosti. Takže říct na 100% jestli Scala tu funkci má, nebo alespoň by měla mít (a třeba nefunguje) si netroufám. Škodovka na webu, kde popisuje Škoda Connect tuto možnost zmiňuje, ale neupřesňuje kterých modelů se týká. Editováno: 6. Březen 2020, autor: KennyMc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Tak dnes jsem se zděsil, že mám v garáži otevřené auto, páč aplikace hlásila že je odemčeno. Po kontrole bylo zamčeno. Nejdřív jsem si myslel, že to blbne pokud zamknu auto přes KESSY, ale teď mi to hlásí odemčeno i při zamknutí přes klíček... jdeme psát na podporu (už jsem tam dlouho nepsal :D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Kolikrát si říkám, že jsem rád, že mi tohle neaktivovali. Zjistit tohle na mobilu třeba když mám auto několik dnů mimo dosah, by dokázalo pokazit dovolenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Ahoj, jsem autem v práci v Přerově, podle Škoda Connect mám ale auto doma u baráku v Hranicích, naštěstí zamčené:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Schizofrenní auto, jedna jeho osobnost je v Přerově, druhá v Hranicích :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Ja v inom vlakne asi zlom som sa pytal, kedze mi konci bezplatne connect kolko stoji a neviem ci sa to vobec oplati. Lebo aj mne sa často stával, že som mal auto úplne inde a občas ak som bol v práci mi ukazovalo, že auto je pred bytovkou odomknute, tak som trpel, či je to pravda a vždy to nebola pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Zase mají nějaké problémy, dlouho byl klídek :) Taky jdu poškádlit podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Řešeno telefonicky - od 5:30 do 9:18 výpadek Connectu, již vše OK, data o vozidle by se měla aktualizovat s dalším vypnutím zapalování:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Dle infolinky měli včera výpadek. Ale u mě je to ve stadiu, kdy opakované pořadavky o zamčení auta způsobily blokaci služby z důvodu ochrany proti vybití baterie :D Globus v autě zašedlý, ale nastartování by to mělo "zresetovat". Uvidím co to udělá až v následujících dnech vyjedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 (editace) Tiež mi blbne škoda connect. V aute všetko funguje, len v telefóne aplikácia stále hlási že vozidlo nie je aktivované a mám do systému v aute zadať kód. Len problém je ten, že v aute mi systém neponúka možnosť zadať kód. Kde môže byť chyba? Editováno: 28. Duben 2020, autor: Gabry5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 A v telefonu se přihlásíš ke svému účtu? A v autě se ti načte tvůj profil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 před 19 minutami, Kolacek12 napsal: A v telefonu se přihlásíš ke svému účtu? A v autě se ti načte tvůj profil? Áno, v telefóne sa prihlásim na svoj účet a píše že vozidlo nie je aktivované. A v aute mi profil načíta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 Aktivaci ti tuším udělají jen v servisu, nwm, jestli to půjde třeba jen po telefonu, kdybys jim řekl VIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.