bitttpower Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 (editace) Ja jsem v rozměru 215/45 R 16 měl z výroby Bridgestone Turanza ER 300 ,najeto na nich cca 38 tis,ted jsem objednal Michelin Primacy 3 tak doufám že jsem neudělal chybu. Editováno: 30. leden 2020, autor: bitttpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Ještě přemýšlím o nexenech. Opomněl jsem je. Na služebce jsem je měl a nestěžoval jsem si. V 17 jsou nfura su1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 já vzal nakonec goodyear (taky 17) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 nakonec jsem objednal hankook 17. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 @Petr AMF tak za rok můžeme zhodnotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 @Bikes a ktoré Goodyearky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 @brrrrm Eagle F1 Asymmetric 5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Potom daj vedieť skúsenosti, ale podľa mňa budeš spokojný. Mám tie staršie Asymmetric 3 a spokojnosť, aj keď som ich kúpil len ako náhradné riešenie za vtedy beznádejne vypredané CPC6ky. Oproti Bridgestonkam E300 od výroby sú o poznanie tichšie a môj subjektívny pocit, že aj na mokrej ceste držia lepšie. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Jojo, zkusím pak něco sepsat. Když jsem vybíral, tak byly asymmetric 3 zrovna vyprodaný. Ohledně té hlučnosti uvidíme, neboť podle EU štítku mají být docela hlučné 72dB. Původně jsem koukal na Fuldy a Hankook, ale Goodyear byl za dobrou cenu (+1000kč na sadě) oproti těch dvoum, takže jsem ho zkusil. Navíc je to loňská novinka, tak se alespoň nemusím bát, že by přišly staré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Zhruba nějaké srovnání https://www.novinky.cz/auto/clanek/test-letnich-pneumatik-2020-znackove-gumy-kraluji-40316471?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 letne pneu su na tom horsie ako som povodne myslel, tak potrebujem minimalne 2 kupit nove. dilema.... GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 - valivy B, dazd C, hluk 68 Bridgestone Potenza RE-050A - valivy C, dazd A, hluk 71 Dunlop SP Sport MAXX RT2 - valivy odpor az E? nechcem dat za 1 pneu 150 či viac €, ale zase aby to vydrzalo nieco. jazdim toho dost, i ked v aktualnej situacii pomenej. momentalne mam Bridgestone RE-050A, teda ak dokupim zatial 2, vydrzim tuto sezonu, pripadne zvysne 2 dokupim v priebehu roka ak bude za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Já koupil hankook ventus prime 3. Goodyear dělají již 5. Koupil je bikes. Letní pneu bych dle značky asi moc nehrotil krom tedy činskej no name. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Koukni třeba i na Fulda Sportcontrol 2 (mokro B, odpor C). Původně jsem chtěl jít do nich, ale toho času mě Goodyear Asymetric 5 vyšly na sadě o 800kč dráž než Fuldy, takže jsem šel nakonec do nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 (editace) Hankook Ventus Prime ma tiez zaujali, parametre ako Bridgestone co mam (C/A/71), ale su o priblizne 20€/lacnejsie ako Bridge (87 voci 107) Edit: tak Hankook 72dB maju, Bridge 71dB Pohravam sa i s myslienkou bazaru, bud len 2 nutne alebo 4 s dezenom aspon jednu sezonu (5-6mm) Editováno: 31. Březen 2020, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lookin52 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Já mám na autě z výroby Dunlop SP Sport MAXX a jsem spokojen. Jezdím slušně, nikdy nezkouším záměrně limity auta atd. Já osobně bych do bazarových pneu nešel a raději koupil nové. K tomu valivému odporu, když jsem před zimou sháněl zimní pneu, tak jsem se dočetl, že tyto parametry do EU štítku si měří každý výrobce podle sebe. Z toho mi vyšlo, že není B jako B :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 Bazar ani náhodou a jeden mám nedaleko ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 vopred sa ospravedlňujem, ak som netrafil tému, ale kvôli tomuto sa mi zdá zbytočné zakladať novúa kedze sa blíži čas na prezutie na letné pneu, tak by som mal takúto otázku: na aký "moment" sa uťahujú šróby na kolesách? ked som od vyroby pôvodne osadenych letných pneumatík prezuval na zimné v pseuservise (kvôli nahodeniu na nové disky), tak mi servisak hovoril, ze je to veľmi dôležité... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Konečný moment je 120Nm, ale je třeba to dělat postupně: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 ďakujem a ešte sa spytam: aky rozmer kľúča treba mať (našiel som rozmer 1/2"; 1/4"). predpokladám ze to nejako závisí od rozmeru srobov. ten rozmer neviem aký mám, ale mám sroby od výroby (MR2019; fabia iii combi 1.0 tsi; 81kw) ďakujem a sorry za takéto "lama" otázky, ale nikdy som neriešil takéto veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 8. Duben 2020 Sdílet Vloženo 8. Duben 2020 17´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Ahoj ve spolek. Mám na dotaz. Dnes mi dorazily pneu Dunlop SP Sport Max. Dle DOT jsou vyrobeny v květnu 2020, když je teď duben? Viz foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 @JendaII 0520 = 5. týden roku 2020 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Díky,jsem pitomej... měl bych se naučit pořádně číst.... hlavně že sem už o tom četl 2 články na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 A máš ty pneu vyprobené v Německu v Hanu am Main ( dle značení DM). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 Takže jsem nakonec po Bridgestone Turanza ER 300 které už byly ko,nakonec koupil a minuly tyden nazul Michelin Pilot Sport 3 215/45 R16,protože jse mi je podařilo sehnat za lepší cenu než Michelin Primacy 3 a za mne po 500 km spokojenost. Pneumatiky co jse týka komfortu jsou uplně jinde než "tvrde" Bridgestony,jsem zvědav na výdrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.