kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Vloženo 26. Listopad 2019 Zdravím, rozbil jsem LCD na Columbovi Octa III - OEM 5E0919606 Dotykový čelní panel / LCD displej Columbus pro Škoda Octavia 3. A chci se zeptat, dá se sehnat jenom ten LCD panel a kolik tak stojí, nebo se musí koupit celý zabudovaný přístroj ??? Díky moc Kubajs Citovat
beuticek Vloženo 26. Listopad 2019 Vloženo 26. Listopad 2019 (editace) Dá se sehnat i samotný displej nebo jen panel. Koukni se na sbazar, tam je toho docela dost. Editováno: 26. Listopad 2019, autor: beuticek Citovat
h2o Vloženo 26. Listopad 2019 Vloženo 26. Listopad 2019 https://www.automultimedia.cz/cz/shop/nahradni-dily-11/5908c05003-c080vvt03-lcd-displej-pro-navigace/ Citovat
omicron Vloženo 26. Listopad 2019 Vloženo 26. Listopad 2019 Před hodinou, kubowitz napsal: Zdravím, rozbil jsem LCD na Columbovi Octa III Jen pro zajímavost, jak se ti to podařilo ? Možná by to napomohlo se tomu vyhnout. Za provozu, nebo při demontáži? Osobně mám kolikrát strach to "stisknout" než by mohlo být zdrávo, zejména za jízdy a bez opory.... Citovat
kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Autor Vloženo 26. Listopad 2019 Nebylo to manipulací, ale převážel jsem plastovou trubku domů a douda přede mnou se rozhodl, že z ničeho nic odbočí, tak jsem na to dupl a trubka prosvištěla do LCD. No kokot jsem, jel jsem cca 600 m ze stavebnin domu :-( Co se dá dělat. Citovat
kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Autor Vloženo 26. Listopad 2019 před 56 minutami, h2o napsal: https://www.automultimedia.cz/cz/shop/nahradni-dily-11/5908c05003-c080vvt03-lcd-displej-pro-navigace/ Díky moc a ještě poprosím, zvládnu výměnu sám, nebo raději nějakej odborník elektro ??? Díky Citovat
h2o Vloženo 26. Listopad 2019 Vloženo 26. Listopad 2019 Záleží jak si troufáš, na flexi kabely a malé torxy. Pokud nejsi kamarád s drátkama tak to nech na někoho kdo už takovou opravu dělal. Citovat
kubowitz Vloženo 26. Listopad 2019 Autor Vloženo 26. Listopad 2019 před 1 hodinou, h2o napsal: Záleží jak si troufáš, na flexi kabely a malé torxy. Pokud nejsi kamarád s drátkama tak to nech na někoho kdo už takovou opravu dělal. No normálně jsem si kdysi měnil třeba display na telefonu, nebo klávesnici na noťasu, ale u tohohle ani nevím jak do toho vlézt :-) No mrkni na youtube, tam asi bude návod :-) Díky P.S. asi nejlevnější metoda je, koupit ten LCD a sám vyměnit, což bude stát cca 4 tisíce. V servise by to stálo tak 7 a v autorizáku mi řekli, že mi to seženou za 18 a s výměnou 20 tis :-( :-( :-( Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.