Martin Rušaj Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Ahoj pánové. Tak mám ponaučení, že mám sebou vozit i druhý klíč od auta. Byl jsem si zabruslit a v tom chladu se totálně vybila baterka v klíči. Přijdu k autu a nic, Odemkl jsem dveře přes krytku a zkouším startovat tlačítkem a klíč není v dosahu! Ještě, že syn byl doma a dovezl druhý klíč. Kdyby byl všední den, tak koupím novou baterku do klíče. Ale jsou svátky. Myslím si, že by to mohlo fungovat na nějaký nouzový režim. že by se přiložil klíč k tlačítku a nastartovalo by to. Syn má Oktávku a šlo mu to. Ale asi jsem měl baterku totálně mrtvou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Hmm. A není lepší si vozit v přihrádce nebo peněžence jen baterku než celý klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Asi jo ?. Další s možnosti. Musím kouknout jak naznacuje klíč, že baterka je už slabá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Novotný Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Na to jsem byl upozorněn hned při koupi vozidla že baterie v klíči dlouho nevydrží. Vozím sebou jednu náhradní v kastlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 před 38 minutami, Martin Rušaj napsal: Ahoj pánové. Tak mám ponaučení, že mám sebou vozit i druhý klíč od auta. Byl jsem si zabruslit a v tom chladu se totálně vybila baterka v klíči. Přijdu k autu a nic, Odemkl jsem dveře přes krytku a zkouším startovat tlačítkem a klíč není v dosahu! Ještě, že syn byl doma a dovezl druhý klíč. Kdyby byl všední den, tak koupím novou baterku do klíče. Ale jsou svátky. Myslím si, že by to mohlo fungovat na nějaký nouzový režim. že by se přiložil klíč k tlačítku a nastartovalo by to. Syn má Oktávku a šlo mu to. Ale asi jsem měl baterku totálně mrtvou. Příště zkus nastartovat tak, že klíčem stiskneš startovací tlačítko - viz manuál k vozu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Mám ponaučení. Ještě, že jsem nebyl někde v pralese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Dík za radu. Kouknu se do manuálu. Teď je hokej. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Tak jsem to zkoušel podle tvé rady a ani obraz ani zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Hm, tak to evidentně ŠA nemá vychytané, toto má být totiž poslední záchrana... Holt není nad klasické startování klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Mě to fungovalo s mrtvým klíčem, ani kessy, ani dálka, ani neblikl při mačkání dálky. Ale nastartovat nouzově šlo. Akorát to trvalo asi 5 vteřin než to něco udělalo, někdo to snad zkoušel i bez baterie a prý to šlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Klíč nic nenaznačí, vlastní zkušenost. Prostě během jízdy chcípnul a už nešlo zamknout auto. Náhradní baterka v peněžence byla ještě v horším stavu, dle svítivosti připojené žárovky, nějaký noname, skladovačka prý až 10 let. V paněžence byla 1,5 roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 26. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 (editace) Určitě na displeji byla hláška "vyměnte baterii v klíči,nebo tak něco.Kessy je žrout baterek...to je známá věc.Já už běžně vozím náhradní v kastlíku. Ignorovat hlášku se prostě nevyplatí? Editováno: 26. Prosinec 2019, autor: davi72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 27. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Dnesks to ještě prubnu. Budu ještě měnit podběhy v predu, ale to napíšu do jiného tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 9 hours ago, davi72 said: Určitě na displeji byla hláška "vyměnte baterii v klíči,nebo tak něco.Kessy je žrout baterek...to je známá věc.Já už běžně vozím náhradní v kastlíku. Ignorovat hlášku se prostě nevyplatí? Nebyla a nic jsem neignoroval. To auto jezdí dejme tomu jednou týdně. Díky za upozornění, nejseš první. Asi si budu nástupy do auta točit jak jůtůber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 (editace) To samé se stalo kolegovi v práci u VW Tiguan rok starý. Po odemknutí klíčem a přiložení klíče ke Kessy nastartoval. Takže u VW to funguje. Editováno: 27. Prosinec 2019, autor: Catexcavator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 daj si vymeniť baterku na zákazku v autorizáku a keď bude zase o chvílu mrtva tak reklamuj ... dostaneš nový kľúč .. nebudeš ani prvý ani posledný ...známa vec 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Tak se podělím o problémy, které setrvávají s baterkou v klíči. Koupil jsem 3 nové baterky. Vyměnil jsem baterku v klíči za novou a fungovalo to asi 3 dny. Jak jsem chtěl zavřít kufr, Tak auto začalo pípat, jak malé kuře. Nechtělo to zavřít. Tak jsem vlezl do auta a v kapličce přístrojů př zmáčknutí tlačítka pro víko kufru se objevila hláška vyměňte baterii v klíči. Naštvaný jsem vyměnil novou baterku za další novou baterku a to samé se objevilo na palubce i víko se nezavřelo! Volal jsem do servisu a tam mi sdělil, že ať zavolám v pondělí, že tam bude servisní technik a zřejmě chyba v PC. Kruci. Nějak se se..e. Nesetkali jste se s tím už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Setkali. Pomohlo jen baterky od Duracell z renomovaných obchodů a pohlídat si expiraci, pokud není víc jak 2 roky nebrat. Ale i tak to vydrží cca 3 měsíce a už občas zazlobi odemykání, když to máme hlouběji v tašticce tak to nosím v kapse lehké bundy a i tak mi to někdy napíše když si hodím dozadu na sedadla klíč nenalezen a nechce nastartovat, pohnu bundou a je klid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 To mi řekni, že je to tak náročné na baterku. Vždyť tam musí fungovat i normální kvalitní baterky. Koupil jsem Varty a nic moc? 5 baterek a nic? Divné. Startuje to v pohodě. Ale nechce to fungovat co se týče kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Špatnej klíč, jestli je auto v záruce reklamuj, dostaneš novej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Změř voltmetrem když ji tam dáváš, měla by mít přes 3.3V, a po měsíci má již 3.15V, na 3V už je to nepoužitelný. Žere to tím bezklíčem. Na test klíče můžeš zkusit vyndat baterku z jednoho klíče a používat druhý, jestli bude změna. Rozhodně ale nenosít a nemít oba klíče u sebe a v dosahu auta. To se vybiji mega rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 No dělá to i s druhým klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Reklamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 V 26.12.2019 na 16:13, Martin Rušaj napsal: Ahoj pánové. Tak mám ponaučení, že mám sebou vozit i druhý klíč od auta. Byl jsem si zabruslit a v tom chladu se totálně vybila baterka v klíči. Přijdu k autu a nic, Odemkl jsem dveře přes krytku a zkouším startovat tlačítkem a klíč není v dosahu! Ještě, že syn byl doma a dovezl druhý klíč. Kdyby byl všední den, tak koupím novou baterku do klíče. Ale jsou svátky. Myslím si, že by to mohlo fungovat na nějaký nouzový režim. že by se přiložil klíč k tlačítku a nastartovalo by to. Syn má Oktávku a šlo mu to. Ale asi jsem měl baterku totálně mrtvou. Nedavno se mi stalo naprosto to samé (mám OIII). Šel jsem na výšlap do hor (-4°C) a klíček nechal v batohu, kde zmrznul. Auto jsem otevřel klíčem mechanicky (musel jsem sundat plastový kryt z kliky dveří). Startoval jsem tak, že jsem tlačítko mačkal patkou klíčku. Přesně jak píší v návodu. Tam se dočteš pro každé auto kam umístit klíč, aby šlo nastartovat. Nutno dodat, že to zafungovalo cca na čtvrtý pokus. Ale odjel jsem. jinak klíč nefungoval ani po zahřátí. Byla nutna výměna baterky. Tu starou mráz totálně dorazil¨:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 5. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2020 A novou baterku jsi kupoval v ŠA servise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.