kubasta Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Tak u mě nic navrže a ty konající kotouče bych spíš přirovnal, že je někdo probrzdil. Není to první ani poslední případ. Hold to není RS aby ty kotouče snesly velky zatizeni. U octavii II to bylo dost často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 23. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Jezdí s tím moje manželka ta asi stěží 2x probrzdi kotouče. 😉 Blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Hmm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Ahojte, svoj sen som splnil, Kamiq je v garáži a zatiaľ slúži ako bolo sľúbené. Nejde mi však do hlavy, prečo sa stále zdražuje, teda keď pozerám na Monte Carlo / iné som nepozeral/ je stále drahší a drahší. Poznáte odpoveď? ivča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Lebo emisie, za tie sa platia pokuty, a zaplati ich zakaznik, zakaznik ked si kupi ropaka navyse aj dotuje elektro auta. Podakuj EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Přeji všem dobrý den Pokud má někdo zájem, prodávám Kamiq rok výroby 2020, 85kw, najeto 15200 km, výbava Style, interier Dinamiq (sportovní volant + sedačky atd.) Pokud by měl někdo zájem, dejte mi vědět. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orinoko.marian Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 (editace) Ahoj, tak Kamiq je již prodány. Pokud by měl někdo zájem zůstali mi originální kola 16" se zimními pneu Nokia WR D4 195/60 R16 89H. Kola pasují i na Škodu Scala. Cena 6800 za komplet. Kola vyvážený, bez poškození nebo opetřebení. Použité 3 měsíce. Editováno: 26. Březen 2021, autor: orinoko.marian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 Také mám na prodej nové a nejeté komplety letních pneu GoodYear Efficient Grip Performance 205/60 R16 92h (DOT 4820) nazuté na plechových discích 6Jx16 5x100, včetně originálních poklic Škoda. Kola jsou vyvážená, vhodná rovněž na Scalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancheez Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Tak Kamig objednán 12.7.2021 barva šedá graphite do výroby jde tato barva 37 týden tak jsem zvědav kdy bude auto hotové. Jinak prodejce dal slevu 6%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 V 2. 8. 2021 na 19:30, Lancheez napsal: Tak Kamig objednán 12.7.2021 barva šedá graphite do výroby jde tato barva 37 týden tak jsem zvědav kdy bude auto hotové. Jinak prodejce dal slevu 6%. To ti držím palce. Objednáno 8. týden a budu rád, když bude vyrobeno do vánoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancheez Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 před 3 hodinami, Vendy Mates napsal: To ti držím palce. Objednáno 8. týden a budu rád, když bude vyrobeno do vánoc. To teda někde psali že se na Kamiq čeká až 8 měsíců tak uvidíme ty čekací doby jsou mazec snad to bude stát za to čekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Jeden z rodičů si objednával taky Kamiqa Akční model 2021 ve 25. týdnu. Výroba měla být 31-33 týden. Kvůli celozávodní dovolené tedy zdržení. Tak uvidíme. Více info budu mít po 15.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 13. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2021 Tak mam objednany Kamiq Style 1.5TSI 110kW automat, cez Bussiness Lease na firmu, objednane 9.8. Podla pana zo Skodovky 37-39 tyzdnov od objednania, tak som zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 V současné situaci bych tomu termínu i věřil. Co jsem se tento týden bavil s jedním prodejcem, zrovna Kamiq má že všech modelů největší nárůst dodací doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Uff, když to čtu, tak naše necelé 2 měsíce byl snad zázrak (objednáno 12.4. a 6.6. už byl u prodejce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Jeden z rodičů si taky objednával Kamiqa - Akční model, když ho v červnu ještě nabízeli. Výroba prý 7-8 týdnů, což se tehdy zdálo jako naprosto parádních na dnešní situaci. No jenže pak oznámili celozávodní dovolenou na první 2 srpnové týdny, na které přesně byla plánovaná výroba. Tento týden si dovolenou ještě protáhli celkem na 3 týdny, takže informace od prodejce je taková, že výroba proběhne ihned po dovolené. Nedokázal ovšem říct, zda auto vyrobí najednou, nebo bude někde pár týdnů ještě stát a čekat třeba na čip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancheez Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 (editace) Jenom informace pro ty co budou objednávat Kamiq akční model 2021 objednán 7.7.2021 dnes po komunikaci s prodejcem info ze vůz bude vyroben 12-14 týden roku 2022. Tak to bude dlouhá doba než se dočkám🚙 Editováno: 31. Srpen 2021, autor: Lancheez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 (editace) To už by byl vyroben. 😉 Editováno: 31. Srpen 2021, autor: Dubl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 31. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 To mělo být asi 2022 ne? 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 (editace) do prdele to je hrozné ja nadával na 3 mesiace, ale to to je sila. Mal si radšej skladovku Editováno: 2. Září 2021, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belzezub Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 (editace) Tož to vypadá, že zimu ještě odjezdím ve Fábii SDI :( Objednali jsme Akční model 2021 plus metalízu, opěrku zadní a climatronic. Paní jsem rovnou psal, že chci auto od ní, když už se mi věnovala, ať mne nenutí poptávat jinde, kde by ji samozřejmě proti neslevové nabídce trumfli... Takže cca 9 sleva dealera, plus koberečky, povinná výbava. Doma je ještě Focus z 1999 roku na mne psaný, kterého tchán udržuje silou vůle při životě, v hodnotě vraku, takže půjde na protiúčet. Navíc s ním tedy ještě může minimálně půl roku (technickou má do 9/2022), jak tu čtu drandit a pak se ho elegantně zbavíme za 25 000 Kč :o) Jinde jsme byli jen v Citroenu (C4 nová velmi pěkná, ale atypické rozměry 18 palců = malá nabídka na trhu = co na Kamiq za 1500 Kč, to C4 za 3000 Kč za pneumatiku, to by bylo peklo to obouvat), Auto je pro manželku, teď drandí Renault Fluence (jezdí víc, má lepší auto :), já drtím přes léto kolo do práce). Nejlepší poměr cena výkon je I30, fastback ale nechtěla, že i30 máme už v domě (tchán na výlety). Tož asi pak u H Kona vypadala zajímavě (Bayon na platformě I20tky, něco jak Kamiq na Scale...). Kona snad i nějaké režimy má do terénu, menší kufr, kdybych volil já, asi bych bral (hlavně je to oplastované krásně a žena dělá ve špitále, kde jsou krutopřístní parkovači). Koukli jsme ještě Opel a tam čekačka - pokud si nepřiplatíte za 10" display a chcete jen základní 7", tak snad do března 2022... Ale ten Crossland je taky divný, úzký, navíc to napočítal za 520 tis. Kč , manželce se líbil, ale to jsem řekl, že to radši zkusíme se podívat ještě na Kamiq. 10. září objednáno :) šlo to celkem rychle, moc jsme nad tím nerozmýšleli. A to nebyla Škodovka v původním hledáčku :) Editováno: 20. Září 2021, autor: belzezub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 My už jsme se dočkali. V dnešní době něco nevídaného. 21.6. objednáno, 9.9. auto u prodejce. A to měli 3 týdny dovolenou. Z časových důvodů pro něho jedeme až tento pátek, pak pošlu více info a i nějakou tu fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Kamiq je doma: info a fotky zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Tak dnes cerstva info od dealera: "Odhadovaný začiatok výroby únor/březen" :) Objednané 6.8. Je to bída, to som si vravel, že tie 3 mesiace čo som čakal na Superba su moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 A jaký byl termín výroby před touhle čerstvou informací? Zajímalo by měl, zda se do toho promítlo to, že mají tu odstávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.