RDMBR Vloženo 11. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 Tomu aspon rikam sklopna zrcatka ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Poslední ceník Focusu: https://www.ford.cz/content/dam/guxeu/cz/cs_cz/documents/pricelists/cars/PL-ford_new_focus.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Oni určitě hned vyjedou s akcí.Ale ten jejich hybrid bych chtěl zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 To vypadá divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 (editace) Hlavně ten předek, je to takové no.......připomíná mi to aerodynamicky upravený čumák nadzvukové stíhačky, nezvykle moc do špičata. Editováno: 28. Červenec 2020, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Předchozí Leon se mi hodně líbí, ale tomuhle nemohu přijít na chuť ze žádného úhlu. V tmavších barvách je to trochu lepší, ale stále se mi nelíbí. Ještě jsem neviděl naživo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 To je fake, vždyť je to stejné jak OIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 28. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2020 Mě se docela líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2020 Každý z nás to vidí jinak. Mě se ten předek rozhodně líbí víc než ten co má O IV. U ní je z mého pohledu pěkný pouze u verze RS. 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Taky se mi to líbí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Stal jsem u OIV ještě v salonu a zadek tragický, předek průměrný (asi tak stejný jako nepovedený FL - když už kopírovali Mercedes, tak aspoň linky světel měly být rovnoběžky). OIII zdaleka nejlepší, OIII FL dojebali předel, OIV všechno, ale hlavně zadek, jak z Tipa. A člověk ještě aby si klikal příplatky, pokud nechce ten hnusný volant atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Tak ten normální volant je za 2 a půl to není taková tragedie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Rasťo s G8 https://youtu.be/JdciZIkDSlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuolematon Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 eTSI teda hodně velké zklamání, neříkali něco o úspoře 10%? Toto není úspora nikde a s DSG to stojí o 80000 více. Toyota je v tomhle úplně jinde než koncern. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Co se hybridu týče, tam koncern na Toyotu ztrácí na plné čáře a zdá se mi, že se ta propast prohlubuje rok od roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 On i Ford nabízí mPHEV do Focusu, koncern to neumí a zrovna za tuto verzi s manuálem bych i těch 20 tis. obětoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 (editace) Tak koncern má ve strategii trochu zvláštní postupy, protože místo, aby nabízel "pohodlný přechod" mezi konvenčními motory a "čistými" elektromotory, na hybridy a mild-hybridy se defacto vykašlal, případně je uvádí o dost později, než ostatní verze. Trochu tuhle logiku, hlavně z pohledu plnění emisních limitů, nechápu. Plusem je, že alespoň stále nabízejí alternativní paliva jako CNG, ale absence mild-hybridu nebo hybridu mě mrzí. Já bych mu dal určitě šanci, resp. bych si jej určitě u nového auta vybral.@Kuolematon 80000,- navýšení oproti tradiční manuální TSI jednotce je v pohodě, srovnej to s navýšením ceny u jiných motorů mezi MAN a DSG a minimálně těch 60k - 70k tam rozdíl bude vždy, takže by člověk za DSG připlácel tak jako tak. Editováno: 12. Srpen 2020, autor: PetriCZECH 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuolematon Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Tak plugin hybridy jim fungují docela dobře a třeba Octavia je pořád levnější než prius plugin nebo Ford puma a neřekl bych že je horší. Tam si vedou ok. I ta spotřeba se reálně snižuje pokud nabíjíš. Ale ty mild hybridy u nich jen zvětšují komplexnost bez výhod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Golf 8 GTI od 832.900 za 2.0TSi 180kW. To zní slušně, detaily později, ten snad sedadla z Altancary bude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 (editace) Povedený test od R.Chvaly - eTsi vs. Tsi a DCC vs. normální podvozek. Golf 8 Editováno: 12. Srpen 2020, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Test pěkný, na videu vidět, jak funguje multilink. Golf bude vždy špička, ale ten klavírovaný plast ať už zahodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Jízdy Golf VIII GTi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Za mě vzhled paráda ?? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Videorecenze nového GTi od TopSpeed. GTi TOPSPEED.SK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Pěkné, hlavně ten výfukový systém a universálnost toho auta. Octa RS bude pro ty manažery, co uvádí na snahu se odlišit a tohle je pro zbytek, co si chce užít víkendy. 19 paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.