roubic Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Nezkousel nekdo objenavat z ali tenhle panel klimatizace ? Vypada to zajimave CZK 6,720.32 | LCD touch screen automatic air conditioning panel Automatic AC conditioning switch for MQB Tiguan for MQB superb Passat B8 https://a.aliexpress.com/_UKffy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gastos Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Taky jsem na to koukal ale dost tlačítek co mám já tam chybí a všechno dělat přes menu (pokud vůbec) se mi nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Tak vyhrev okna mam udelanej na automat a webasto cudl nepouzivam vubec takze to by mi nevadilo jinak nevidim co tam neni jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 6. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Tak jsem mel prvniho odvazlivce :) kdyby to nekoho zaujalo vcds bez chyb vsechno plne funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Co je to za auto? Passat? To je strasne osklivy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 6. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Jj b8 a co je osklive panel nebo auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Jak jsou ty dva panely pod sebou, radio a klima. To radio je original? Mozna jenom zvyk na Superba, ale to spasovani dohromady se mi fakt vubec nelibi :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 6. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Jj radio je original mib2.5 a panel se ted zacal delat od 2020 v arteonech a tiguanech a mozna i passatech asi vec nazoru ale za me to vypada fakt pekne mit celosklo v superbu tak si dam taky ale mam jeste cudlikovej takze by to vypadalo naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 mozna jenom blba fotka a kombinace s tim, ze jsem zvykly na interier supa :-) ja celosklo v jednom mam, ale u celoskla je i ten panel klimatizace v lesku, predtim byl v matu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.