Publikováno Leden 29, 20205 r Nezkousel nekdo objenavat z ali tenhle panel klimatizace ? Vypada to zajimave CZK 6,720.32 | LCD touch screen automatic air conditioning panel Automatic AC conditioning switch for MQB Tiguan for MQB superb Passat B8 https://a.aliexpress.com/_UKffy
Leden 29, 20205 r Taky jsem na to koukal ale dost tlačítek co mám já tam chybí a všechno dělat přes menu (pokud vůbec) se mi nechce :)
Leden 29, 20205 r Autor Tak vyhrev okna mam udelanej na automat a webasto cudl nepouzivam vubec takze to by mi nevadilo jinak nevidim co tam neni jeste
Září 6, 20205 r Autor Tak jsem mel prvniho odvazlivce :) kdyby to nekoho zaujalo vcds bez chyb vsechno plne funkci
Září 6, 20205 r Jak jsou ty dva panely pod sebou, radio a klima. To radio je original? Mozna jenom zvyk na Superba, ale to spasovani dohromady se mi fakt vubec nelibi :D
Září 6, 20205 r Autor Jj radio je original mib2.5 a panel se ted zacal delat od 2020 v arteonech a tiguanech a mozna i passatech asi vec nazoru ale za me to vypada fakt pekne mit celosklo v superbu tak si dam taky ale mam jeste cudlikovej takze by to vypadalo naprd
Září 8, 20205 r mozna jenom blba fotka a kombinace s tim, ze jsem zvykly na interier supa :-) ja celosklo v jednom mam, ale u celoskla je i ten panel klimatizace v lesku, predtim byl v matu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.