LukášCBR Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 Ten tablet je brutální. To už je pomalu jak MacBook 12". Solidní plácačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 V 13. 5. 2021 na 11:44, wolfspitz napsal: Dneska na Hradecké dálnici u sjezdu Sadská jsem potkal polovičně maskovaný Enyaq coupé a myslím že toto provedení bude spíše na export, praktičnost dle mého nemá tolik. ,,Coupe,, se bude prodávat i v čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 (editace) Před hodinou, LukášCBR napsal: Ten tablet je brutální. To už je pomalu jak MacBook 12". Solidní plácačka. Pro mne ten tablet taky docela hrůza. Kdyby se aspoň výrobci snažili to nějak solidně zakomponovat do přístrojovky, takhle to tam vypadá jak podomácku našroubované, prostě ta zmiňovaná plácačka, ale lidi si asi zvyknou na všechno. Pamatuji dobu, kdy byly ty tzv.tablety menší a dali se i sklápět, nebo zasunout do přístrojovky, ale to bývalo spíše u těch prémiovějších značek. Esteticky mě to připadá stejně, jako kdyby někdo na Fabii zvenku připevnil spoiler z F1, to by byla stejná hrůza, i když možná nějak tak trochu funkční. Takový Renault u modelu Megane to dokázal solidně zapracovat, má taky ten tablet hodně velký, ale nebije to tak do očí, když si s tím dal záležet, aby do netrčelo do prostoru jak plátno v kině. Editováno: 15. Květen 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 Velmi to kazí dojem, to nedělá ani O4. IMG_2342.MOV Lounge tento detail je moc pěkný - vzor lišty a světlá alcantara ( semiš) 👍 Foceno ve výšve očí pro představu 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 Musím uznat, že je Enyaq naživo pěkný kus auta: 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 Jel jsi? Já to popsal o stránku dříve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Květen 2021 Sdílet Vloženo 15. Květen 2021 Nene, já jsem jej jen narychlo okouknul na salónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 V té červené vypadá suprovně. Hned bych do toho šel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Kdyby někdo uvažoval o operáku, není to pro každého 😀 https://barth-operak.cz/detail/skoda-enyaq-iv-at-elektro-150kw-401288?offerType=personal&annualRaid=15000&rentalPeriod=36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Při mém nájezdu by to dělalo skoro 1000 Kč denně. To se nikdy nevyplatí a proto fosilním palivům budu věrný co to pujde. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Proč vůbec není k dispozici Crystal Face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Kdyby někoho zajímalo Eniaq 60 víc už ani náhodou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Bohužel elektronické omezení no :/ Ale 170 je ještě docela rozumné, lepší než CitiGo-e které mělo 135... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Nechtěj vidět, ale mizící dojezd:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Vzhledem k tomu, že nejezdím do Německa, tak by mě to moc nevadilo. Na dálnicích u nás stejně víc jak tento limit nepojedeš. Nebo jo? Jinde v cizině si nedovolíš ani 140. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 ecoSuite hnědá, také moc pěkné hlavně na škodovku ... 👍🏻 za mě vede Lounge 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb10 Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 V 28. 4. 2021 na 10:20, Jan R. napsal: Render na Sportline bude sa vyrábať aj tejto farbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Tohle bude s největší pravděpodobností fólie - od jednoho dealera v Estonsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tichy Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 V 18. 5. 2021 na 20:18, Boleslavák napsal: Kdyby někoho zajímalo Eniaq 60 víc už ani náhodou... Na tachaku 169 tak to se nedivim.To je jeste dobry na tu rychlost. Jinde jsem videl 270kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 https://www.autorevue.cz/skoda-enyaq-iv-80x-2021-poprve-4x4-a-nejvykonnejsi-skodovka-v-historii--prvni-test Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Enyaqa mám nyní na celý víkend, tak jsem zvědav :-) Dám info zde v příštím týdnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Tak včera stála skoro vedle našeho domu v ulici predvadecka z Havirovskeho AS. Vypadá pěkně ale na mě moc velké:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 (editace) Tak víkend za námi, Enyaqa dnes vracíme. No jedním slovem zajímavé,poučné,pecka,top a bral bych ho. Funguje vše na jedničku * , infotaitment,asistenti atd, prostě topík. Nic sesekalo,infotaitment šlapal jak hodinky. Celkové zpracování interier i exterier je na velmi vysoké úrovni, bez chyb. Dovedu si ho doma představit časem........... Opět jsem si zkusil jak funguje rekuperace, muj superb to má krápek jinak nastavené, v Enyaqu to funguje také super a jde na to rychle zvyknout. Zajímavé, že jsem měl vyplou predikci jízdy, a auto stejně trošku ho toho kecalo, přibrzdilo si atd. Rozjezdy,zrychlení je famozní. Najeli jsme cca.200km kolem komína, spotřebou jsme se motali mezi 15-18kwh/100km což by i šlo na tak velké a těžké auto. Dojezd kolem komína +-500km se dá dosáhnout předvidavostí Prostorností na zadní lavici je superb král, jízda na 21palcových kolech se celkem dá, 18-ti palcové na superbu jsou komfortnější. Za nás tedy super, cena je astronomická. Editováno: 7. Červen 2021, autor: Michal B. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 https://m.autorevue.cz/skoda-enyaq-iv-80x-s-pohonem-4x4-cena-v-cr-vybava-vykon-motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Jenom včerejší test - vracení Enyaqu. Trasa 10km, Enyaq IV vs. Superb IV. Já v Eny a žena v Supovi. Jízda přes město, provoz tak akorát - spíše hustší. Já brzdil rekuperaci. Příjezd před salon - Eny 10,5kwh/100km , Sup 14,8Kwh/100km. Takže takový poznatek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.