MirekJ Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Ahojte, má niekto skúsenosť s veľkosťou kufra sedanu pre 2 malé deti? Ide mi to, či do Superb sedanu nacpem nasledovné kombinácie a zvýši ešte priestor na pár tašiek: - 2 šporťáky - 1 šporťák a 1 klasický kočík Momentálna situácia je jedno dieťa. Nepíšte mi prosím, že mám ísť do Combi, to mi je úplne jasné, že toho priestoru tam bude viac. Vďaka všetkým za kvecné pripomienky príp. reálne skúsenosti/postrehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Myslim si ze zalezi od kocikov presne, 1 sportak + 1 klasika kocik sa mi do auta zmestia, na ne mozes nieco poukladat, takze ano da sa to, ale teda zalezi na sirke kociku, lebo na dlzku sa mne oba kociky v pohode zmestia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Záleží opravdu na kočárku - rozměry plus jak moc se dokáže složit. Kufr je "pravidelný", takže se dá poměrně přesně spolehnout na měření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 25. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Vďaka za postrehy. Mohol by mi niekto sem prosím napísať reálne rozmery šírka, dĺžka, výška? Doma by som to potom zmeral oproti kočíku. Budem veľmi povďačný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Dlzka cca 120 cm, sirka cca 102 cm, vyska v najnizsom bode na konci kufra cca 50 cm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 26. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Vďaka moc, to vypadá nádejne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Myslím že v pohodě, 2x trojkolový Sporťák, hromada hebel+jídel pro děti a věci pro 2 děti, 3 dospělé na 5dní na horách, plato venku. Nevěřil jsem co se do té nory všechno vejde, ovšem vnitřní zpětné zrcátko mi bylo k ničemu. Na střeše rakev, uvnitř 2x běžky, hůlky + boty a hadry na běžky+litr švestkové pálenky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.