misumi Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Zdravím Vás přátelé, nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde. Mám F1rs a už jsem 2x měnil fanfáry-v servisu a na zvedáku. Ted mi zase začíná jedna chraptět a moje houknutí vyvolává smích. Teď otázka-Vyměním fanfáry doma v garáži bez zvedáku? Musí se sundat spodní dekl motoru? Obrázek by hodně pomohl. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Nemusíš, stačí ti sundat jen přední nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 fanfáry se dají vyměnit tou dírou co vznikne po vyndání mřížky kolem mlhovky. Dodělával jem dvoutonovu houkačku a nárazník jsem vůbec nesundával. @Libor: to musí jít obojí na jednou, přeci lepší výbavy s ostřkama světel neměli jen tu jednotonovku, a nepřidělal jsi to tam pak zpátky jinak, že se nevejde, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak já to měl vedle udělaný jedna byla na origo místě a ta druhá ne právě, a nijak mi to tam nešlo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Dnes jsem otevřel u mojí F1rs dekl mlhovky a je na fanfáry krásně vidět. Jsou nad sebou na takovým držáku. Přístup jako k penězům, ale půjde to. Nové jsem koupil na vrakovišti -magneti marelli-originál. Tak uvidím jak dlouho vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Udělej pak prosím fotku jak je máš, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Tak jsem hotov , ale doslova. Je to jako stavět lodičku v lahvi. Odměnou byl krásný souzvuk-akord- po zatroubení. Už se mi nebudou lidi smát. Fotku bych udělal, jenže jsem počítačový negramot. Foták mám , ale neumím to vložit. Až se objeví mladej, tak mu řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 (editace) To kolínko mi při mrazech prasklo. Použil jsem místo kolínka, akvarijní hadičku.Pojistil jsem ji měděným drátkem. Pro koteláka, hadičku nahřej fénem a nějakým trnem ji roztáhni. Komu teče voda v motorovém prostoru, na čelní stěně a nestříká zadní ostřikovač, má vypadlou hadičku za řídicí jednotkou. Nevím jak to sem spadlo. Editováno: 13. Duben 2014, autor: Jaroě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Tady je jedna, když jsem dodělával dvoutonovou houkačku: Ale já mám malou nádobku zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Tak já je mám v ose přesně nad sebou, to čidlo venkovní teploty mám na levé straně a otvor celkově menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BearTech Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Zdravím všechny, měl jsem problém, Fabie I. HB 2004, zadní ostřikovač malý tlak, voda mi vytékala pod autem na levé straně přibližně na úrovni středových sloupků ( bez spodního krycího plastu ), rozpojenou spojku jsem našel pod plastem za zadními dveřmi viz. obr. ( pokud to tu již někde je tak se omlouvám ale na rychlo jsem nic nenašel a snad to někomu usnadní pátrání ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš 43 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Zdrvím když jsem přišel do garáže, tak jsem uviděl kaluž u levého blatníku. Při otevření kapoty motoru, je nádržka prázdná. Zde jsem porčetl, nějaké info jak se s tím vypořádat. Tak hned nekamenujte, mám vyměnit jen to těsnění které koupím. Nebo když se do toho pustím, radši koupit tu větší na 4,5 L a hned vyměnit. Co myslíte koupit větší, a nebo jen těsnění? Je toto číslo 7M0 919 382, toho těsnění správné. Děkuji za rady, jedu do města tak abych věděl co koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Moc často pušťa tesnenie rozvodky motorčeka a nie tesnenie nadržky. Chcelo by to to doliať a mrknuť kade to unika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Nejdřív bych to prohlídl kde to teče, pak bych něco řešil. Stačí sundat podběh nebo ho jen odtáhnout, já sundal kolo a celý podběh pak je tam místa vagon. A velká nádobka je docela darda, stojí lehce přes 1000 Kč. Mě jednou mi praskla velká nádobka u šroubu malá trhlinka a vždy to vyteklo až na výšku k tomu šroubu. Jednou problém s čerpadlem protékalo to, bylo prasklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Leoši 43, nechápu, proč zakládáš další vlákno, když dobře víš, že je již dávno založeno podobné téma... Vlákna jsem spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 a já,že prečo to čítam už druhý krát to isté .... ....toto mi nerob Pavle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 No jo, co se dá dělat, když někteří uživatelé zlobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš 43 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Sa omluvam sem nevěděl, kam do dát. Díky za upozornění, takže stačí sunadat podběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 celý dolu dávať nemusíš.... ...http://forum.skodahome.cz/topic/37901-n%C3%A1dr%C5%BEka-ost%C5%99ikova%C4%8D%C5%AF/page-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rakl Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Kluci, díky za rady. Sice se značným zpožděním, ale dávám info o zdárném vyřešení nestříkajícího zadního ostřiku. Hadička byla zapletena ve svazku kabelů a za ŘJ rozpojena. Spojeno, kabeláž zavinovaná zvlášť a vše funkční. Všem díky za cenné rady a hlavně fotopostupy. Pro novomajitelé fabky ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Nemal niekto problem ze sa triska zadneho stieraca pootacala pri kazdom zotreti okna o par stupnov? Objednal som tuto nahradu no neviem ci je problem len v samotnej triske alebo ako to riesit.http://www.skoda-diely.sk/eshop/3b9955985a-tryska-ostrekovace-zadneho-okna.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Doriesene triska zamenena za novu a otvor prestreknuty olejom a ide to ako nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabobo Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Tak jsem hotov , ale doslova. Je to jako stavět lodičku v lahvi. Odměnou byl krásný souzvuk-akord- po zatroubení. Už se mi nebudou lidi smát. Fotku bych udělal, jenže jsem počítačový negramot. Foták mám , ale neumím to vložit. Až se objeví mladej, tak mu řeknu. U mojí Fábky jsem měl jednotónovou houkačku a když jsem ji měnil za fanfárky,tak jsem je umístil do prostoru mezi přední masku a chladič.Jen jsem si musel udělat držáčky.Jednu jsem umístil vlevo,druhou vpravo,aby neclonily průchod vzduchu na chladič.Mám to tak už 3 roky a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Potřeboval bych poradit s ostřikovači u Fabie. Mám problém, že mi tekl motorek ostřikovačů, který jsem vyměnil, ale pak mi zase tekla kapalina při sepnutí okolo těch přívodních kolínek. Předělal jsem tedy konce na hadičky a spojky od Festa ale nastal problém. U předních jsem místo originálního kolene od motorku dal kousek 8mm hadičky a hned za jí koleno pro přechod na originální 6mm hadičku, ovšem teď mi stříká jen ostřikovač před řidičem a druhý jenom teče, jako by neměl tlak. U vedení k zadnímu ostřikovači bych se zase rád zeptal, jestli je hadička celá v kuse až dozadu, nebo jestli je někde v motoru ještě spojka. Tato hadička má totiž blbý rozměr a nemohu sehnat žádnou spojku, tak jsem myslel, že bych vyměnil celý kus hadičky od motorku až ke spojce. Mohl by mi někdo poradit? Snad jsem to napsal srozumitelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 v motoru je spojka - v místech, kde to prochází středovou příčkou do karoserie u ŘJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.