Publikováno Březen 22, 20205 r Ahoj lidičky uvažuji o koupi škoda KAMIQ ale nevím jetli je kufr dostatečně velkej ještě jsem neměl možnost vidět auto naživo proto se chci zeptat tady Vlezou se do kufru 18ti palcová kola všechny 4 a pak kolik centimetru je v kufru prostor po sklopení zadních sedašek k předním sedačkám?? děkuji za odpověd Upraveno Březen 22, 20205 r od Pawouk Upraven název tématu.
Březen 22, 20205 r A proč se neuajdeš podívat do autosalonu? Vzdyt když něco chci, tak si na to musím sáhnout. 18 kola tam asi nedaš. Ja do Karoqu s bídou dám 17.
Březen 22, 20205 r před 1 hodinou, sanyo151 napsal: já tam dal 3 kola 16,víc se tam nevejde.Po sklopení sedaček ,je tam 1,4m k přední sedačce
Březen 25, 20205 r Jenom potvrzuji, pokud chces nalozit 4 kola, tak se musí sklopit sedacky. Bohuzel zadní lavice není posuvna. Pokud byste chteli prevazet delsi predmety, a sklopit predni sedadlo spolujezdce, tak pozor, sportovni sedadla nejdou sklapet.
Březen 27, 20205 r Autor V 25. 3. 2020 na 20:49, maxipess napsal: Jenom potvrzuji, pokud chces nalozit 4 kola, tak se musí sklopit sedacky. Bohuzel zadní lavice není posuvna. Pokud byste chteli prevazet delsi predmety, a sklopit predni sedadlo spolujezdce, tak pozor, sportovni sedadla nejdou sklapet. děkuji za informaci.... deska nebo dvojte dno nebo jak se to jmenuje aby vyška kufru a sklopených sedaček byla na stejné urovni je za příplatek?
Duben 1, 20205 r Na Kamiqa jsem přešel z Octavie kombi a tam je kufr hodně velký. Ale protože jsem chtěl kratší auto a Kamiq se mi zdál vhodný a taky se mi líbil, tak jsem si ho pořídil. Mám tam za příplatek mezipodlahu a zatím jsem ji nezvedal. Převoz tašek s nákupem, batohy, nářadí na zahrádku. Mám za příplatek sklopné přední sedadlo a už jsem převážel koupený stromek 2,4 metru, v pohodě se tam vešel. Na lyže jsem koupil příčníky a držáky na lyže od fa Hakr za dobrou cenu. Když pojedu na dovolenou a nebude místo stačit, tak na střechu hodím střešní box. Dá se půjčit.
Duben 2, 20205 r Autor před 22 hodinami, Zdepel napsal: Na Kamiqa jsem přešel z Octavie kombi a tam je kufr hodně velký. Ale protože jsem chtěl kratší auto a Kamiq se mi zdál vhodný a taky se mi líbil, tak jsem si ho pořídil. Mám tam za moc děkuji za informaci :) můžeš mi prosím do soukromé zprávy napsat jestli sis Kamiqa konfiguroval podle sebe a nebo jestli si kupoval předváděcí vůz a pokud si konfiguroval jak asi dlouho si na něj čekal? chci to vědět jen pro představu děkuji
Květen 11, 20205 r V 2. 4. 2020 na 18:20, sanyo151 napsal: moc děkuji za informaci :) můžeš mi prosím do soukromé zprávy napsat jestli sis Kamiqa konfiguroval podle sebe a nebo jestli si kupoval předváděcí vůz a pokud si konfiguroval jak asi dlouho si na něj čekal? chci to vědět jen pro představu děkuji Ahoj, já auto objednal do výroby v cca půlce září a dodání bylo v půlce března.....
Květen 13, 20205 r Autor V 11. 5. 2020 na 8:40, Vospik napsal: Ahoj, já auto objednal do výroby v cca půlce září a dodání bylo v půlce března..... děkuji moc za informaci :)
Červen 13, 20205 r Autor mam ještě dotaz prosím kolik cm je v kufru místo po sklopení zadních sedadel k předním sedačkám děkuji za info :)
Říjen 3, 20204 r Zdravím, využiji založeného tématu, neboť jsem v kufru nového kamiqa našel tuhle roletu, viz fotka. Nemůžu přijít na to, k čemu a jak se používá. Je dlouhá na šířku kufru... Díky za radu
Říjen 4, 20204 r Já jí při koupi našel v kufru takto zavěšenou, tak předpokládám, že je to součást síťového programu, ale z kufru jsem jí vyndal a nevím, jestli se mi někdy bude vůbec hodit :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.