Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidičky  uvažuji o koupi škoda KAMIQ  ale nevím jetli je kufr dostatečně velkej ještě jsem neměl možnost vidět auto naživo  proto se chci zeptat tady  Vlezou se do kufru 18ti palcová kola všechny 4 a pak kolik centimetru je v kufru prostor po sklopení zadních sedašek k předním sedačkám?? děkuji za odpověd 

Upraveno od Pawouk
Upraven název tématu.

A proč se neuajdeš podívat do autosalonu? Vzdyt když něco chci, tak si na to musím sáhnout. 18 kola tam asi nedaš. Ja do Karoqu s bídou dám 17.

před 1 hodinou, sanyo151 napsal:

já tam dal 3 kola 16,víc se tam nevejde.Po sklopení sedaček ,je tam 1,4m k přední sedačce

• Autor

děkuji za odpovědi

Jenom potvrzuji, pokud chces nalozit 4 kola, tak se musí sklopit sedacky. Bohuzel zadní lavice není posuvna. Pokud byste chteli prevazet delsi predmety, a sklopit predni sedadlo spolujezdce, tak pozor, sportovni sedadla nejdou sklapet.  

• Autor
V 25. 3. 2020 na 20:49, maxipess napsal:

Jenom potvrzuji, pokud chces nalozit 4 kola, tak se musí sklopit sedacky. Bohuzel zadní lavice není posuvna. Pokud byste chteli prevazet delsi predmety, a sklopit predni sedadlo spolujezdce, tak pozor, sportovni sedadla nejdou sklapet.  

děkuji za informaci.... deska nebo dvojte dno nebo jak se to jmenuje aby vyška kufru a sklopených sedaček byla na stejné urovni je za příplatek?

ano

Za příplatek je skoro vše :-)

• Autor

děkuji

Na Kamiqa jsem přešel z Octavie kombi a tam je kufr hodně velký. Ale protože jsem chtěl kratší auto a Kamiq se mi zdál vhodný a taky se mi líbil, tak jsem si ho pořídil. Mám tam za příplatek mezipodlahu a zatím jsem ji nezvedal. Převoz tašek s  nákupem, batohy, nářadí na zahrádku. Mám za příplatek sklopné přední sedadlo a už jsem převážel koupený stromek 2,4 metru, v pohodě se tam vešel. Na lyže jsem koupil příčníky a držáky na lyže od fa Hakr za dobrou cenu. Když pojedu na dovolenou a nebude místo stačit, tak na střechu hodím střešní box. Dá se půjčit. 

• Autor
před 22 hodinami, Zdepel napsal:

Na Kamiqa jsem přešel z Octavie kombi a tam je kufr hodně velký. Ale protože jsem chtěl kratší auto a Kamiq se mi zdál vhodný a taky se mi líbil, tak jsem si ho pořídil. Mám tam za 

moc děkuji za informaci :)

můžeš mi prosím  do soukromé zprávy napsat  jestli sis Kamiqa konfiguroval podle sebe a nebo jestli si kupoval předváděcí vůz a pokud si konfiguroval jak asi dlouho si na něj čekal? chci to vědět jen pro představu děkuji

• 1 měsíc později...
V 2. 4. 2020 na 18:20, sanyo151 napsal:

moc děkuji za informaci :)

můžeš mi prosím  do soukromé zprávy napsat  jestli sis Kamiqa konfiguroval podle sebe a nebo jestli si kupoval předváděcí vůz a pokud si konfiguroval jak asi dlouho si na něj čekal? chci to vědět jen pro představu děkuji

Ahoj, já auto objednal do výroby v cca půlce září a dodání bylo v půlce března.....

• Autor
V 11. 5. 2020 na 8:40, Vospik napsal:

Ahoj, já auto objednal do výroby v cca půlce září a dodání bylo v půlce března.....

děkuji moc za informaci :)

• 5 týdnů později...
  • Autor

mam ještě dotaz prosím kolik cm je v kufru místo po sklopení zadních sedadel  k předním sedačkám  děkuji za info :)

• 3 měsíce později...

Zdravím, 

využiji založeného tématu, neboť jsem v kufru nového kamiqa našel tuhle roletu, viz fotka. Nemůžu přijít na to, k čemu a jak se používá. Je dlouhá na šířku kufru... 

Díky za radu 20201003_113921.thumb.jpg.2e8acea0770c33281fd1af45c4ec757f.jpg

Já jí při koupi našel v kufru takto zavěšenou, tak předpokládám, že je to součást síťového programu, ale z kufru jsem jí vyndal a nevím, jestli se mi někdy bude vůbec hodit :) 

20201004_091121.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.