Přejít na obsah

Pneuservis-ceny


johnxx

Doporučené příspěvky

Jo každej se k tomu staví jinak ale ono to bude asi tím jak je velká síť pneuservisů je v daným okolí (konkurenční boj) a jak si vážej zákazníků.Já jsem si nechal přezout před dovolenou letní kola a sundal jsem si je,umyl a sundal starý závaží,pak je naložil a vzal sebou nový pneu zakoupený na netu.V pneuservisu jsem byl během 15 minut i s placením obsloužen s komplet přezutím a vyvážením za 500kč (staré pneu jsem si odvezl a dám ho do velkoobjemového kontajneru na domovní odpad až ho zase přistaví nebo není problém je bezplatně odevzdat na zběrný dvůr. Navíc nikdo ani neceknul že mám pneu od jinud.Tak je to o lidech a vztahu zákazník náš pán.A hlavně v týhle době jsou rádi že maj kšeft a je blbost se k zákazníkům chovat arogantně,ona ta negativní reklama se šíří rychlejc než ta dobrá.A je tu spousta jinech pneuservisů který to udělaj bez keců a jsou rádi za každej kšeft a bez vyděračskejch cen. A těch přirovnání na tyhle dvojí ceny je spousta. Tak ať si každel udělá svůj úsudek. Jinak příklad kterej za to stojí koupil jsem si pneu v Pneumaxu liberec a nechal jsem si je hned namontovat na nové hliníkáče a cena za 15min bez pár drobnejch 1000kč podotýkám pouze montáž na disky a vyvážení. tak se pak nedivte že pokud u někoho nakoupím dráž a ještě zaplatím drahý nazutí tak se u něj už neukážu a raděj koupím za dobrou cenu jinde a nechám nazout u člověka a né u vyděrače dvojích cen a ušetřím dost financí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

souhlas s brunem i ackem....

Bruno to napsal dobře - když se mi guma rozpůlí, nepůjdu ji reklamovat do servisu, ale k prodejci pneu ... stejně tak se nikdy v servise neohlíží na stav pneu a práce je stejná jako u jejich pneu jen s kecama.... jen dražší ... :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tak pneuservisů je jako much......já osobně jezdim ke kolegovi z práce provozuje ofiko pneuservis jako vedlejšak nedrží sklad plnej gum.jen přezouvá a lepí.a hlavně nedržkuje :-))).....jen pro přiklad oficialní cena za přezutí 4 plecháčů 300kč a za ALU chce 380kč samozřejmě i s vyvážením.což si myslim luxus cena.

stary gumy si odvezu a jak tu už bylo psano necham je v garaži do nejbližší sběrny soboty kdy je hodim za vrata s ostatní odpadem a fertig.

předtim sem jezdil do barumky kde mi automaticky aniž bych chtěl kola umyli,dali novy ventylky a pytle to si samozřejmě naúčtovali a vysledna cena byla skoro 800kč za 4 plechy :-) fakt komici   :smich:

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně,jako vedlejšák proč né.

Další,co o tom hovno ví-umyli kola,dali nové ventilky.

klidně ti tam nechám staré styřelé a dopadneš jako kamarád,kterému v HR praskl ventilek.Jak jsem mu říkal ať si dá nové za 15,-Kč tak to bylo drahé a tam nechal 35€

Klidně ti vyvážím kola kde je bláto,pak ti to odpadne,znova přijedeš tak ti to zas vyvážím a ty zacáluješ.

mudrců je tu hodně,ale rozumu o tom mají málo.

Jinak bych chtěl třebas takového garážníka vidět,jak bude obouvat 22" RunFlat kolo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdy pneuservis to ma jinak ve velkych mestech si mohou dovolit neprezout dovezene gumy od jinud nebo si na tom prirazit. Protoze ve velkych mestej je furt hodne aut a tudis stale hodne zakazniku.

Ja mam pneuservis na vesnici a prezuti mam komplet 320kč kdyz je to na aute. Samotne 280kč. A cena je stejna i kdyz si zakaznik priveze cizi gumy. Na vesnici je malo lidi a nemohu si dovolit ho odmitnout nebo si na tom prirazit. Kazdej zakaznik dobrej zakaznik.

Jak rikam je to vec pneuservisu jake maji ceny kdyz si to muzou dovolit vysoke ceny proc ne kdyz na to maj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 odpust si cosby řeči o hovně na to není nikdo zvědavej na urážení je jiná sekce....... ja osobně vždy po sezoně čistim kola wapkou tak nevidím důvod aby mi to znova myli za další ventylek za patnact je sice pakatel ale když vemeš balík tak tě vyjde na pětikačku a mimochodem ten muj "garažník" je dává taky automaticky ale už jsou započítany v oněch 300kč.je mi jasny že konkurence je na něj víc než dost nasraná až tak že na něj zavolali finančák  :smich: ale jak sem psal vše provozuje legalne jako živnost tak měli smůlu.

a nikde jsem nepsal že přezouvá všechno ale ty jeho stroje ktery nedavno jako funglovky pořídil zvladnou osobaky a maly dodavky což mu jako přivídělek určitě stačí.

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nechci být sprostý,jen mě štvou ti co hodně mluví a prd o tom ví.

To,že myješ disky po sezóně neznamená,že tam někdo nemá bláto.kolikrát přijede auto,že mu třepe volant,v létě kula bahna,v zimě led a to říká,že to myje atd.

Ty jednou uvidíš,že nějaký servis někomu myje kola a mění ventilky a hned děláte,že je to servis nahovno.Je to servis,který dělá kvalitní službu a pokud to někomu nevoní,ať jde za garážníkem.Tím nechci říci,že garážník je špatný,to vůbec,ale jak pořád říkám,srovnej si náklady na pořádný pneuservis-myslím tím kompletní náklady a náklady na garážníka.

Já už jsem taky vyrostl z toho,jak jsem vozil auta na lakování garážníkovi.Už jsem taky pochopil,že pořádná lakovna je dobře vybavená,náklady na to byly velké,odvádí dobrou opráci, a taky to něco stojí.Tohle si prosím všichni co tady píšete uvědomte.Nikoho nenutíme jezdit k pořádným pneuservisům,kteří se tím zabývají profesionálně-tím myslím,se vším všudy-drží sklady,mají plyn na foukání,uskladńují pneu,likvidují pneu atd atd.Když ti vyhovuje garážník,jezdi tam,nic proti nemám.

Co se týče strojů tak není stroj jako stroj.Koupíš nový za 35000,ale taky za 150.000 a to je rozdíl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevidim duvod, proc by servis, ktery dokaze obouvat kola 22´´ mel mit vyssi ceny pro zakazniky kteri prijedou treba s kolama 15´´

Tohle s beznyma cenama nema co delat....No ale jak uz tu nekdo psal, jak vidim asi o tom vime malo, nevedel jsem ze se v nekterych servisech umyslne pouziva zavazi, ktere odpadne a pak maji jisty dalsi kseft. Dobra prace....fakt machri. :palec2:

Doufam ze az si na stavbu objednam obkladace na koupelku, tak mi nebude uctovat vetsi sazbu jen proto, ze ma rezacku ktera zvladne rezat 2x tak vetsi obklady nez mam ja.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky by mě zajímalo, jaký je rozdíl pro mě - jako zákazníka - jestli mi mé 15´´ zimní plechy obují na stroji za 35 nebo 150 tisíc ?

P.S.: taky si myslím, že "garážník" udělá práci precizněji než velký pneuservis, přeci jen jemu jde o kšeft, takže si nemůže dovolit ztratit zákazníka, kdežto velkému servisu je jedno, jestli Hanyz ještě přijede nebo ne, protože má business 5x či víckrát větší....

Editováno: , autor: HanyZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano vím o tom prd,to že je někdo drahej nikdy neznamená kvalitní a obráceně

mě šlo o to : u mě zbytečny mytí kol cca 20kč/ks,pytle na gumy 10kč/ks a drahy ventylky 15kč/ks vše dělaj automaticky nikdo se mě neptal chceš/nechceš a vyhodím pomalu dvě kila zbytečně jedina výhoda cely to trvalo 15min.ale zas na tom makali tři lidi.u chasnika kam jezdim já to trvá cca 45 min....takže si radši vyberu jeho protože 500kilo ktery ušetřim za stejně odvedenou práci na zemi neleží a ještě mi jeho manželka udělá kafe.... :smich:

o kvalitě jeho práce a strojích zase víš prd ty tak nekritizuj ja kvalitu tvy práce taky nekritizuju  ..... jezdí tam hodně lidí a nikdy sem nic špatnýho neslyšel.

tím končím tuto naprosto zbytečnou diskuzi 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím,že jste nepochopili vůbec nic.Nevím co děláte,čím se živíte,ale asi nepodnikáte

Něco vám ještě řeknu.Prvně Brunovi-nebavím se zrovna o vyvažovačce ale o zouvačce za 35000.Zkus na zouačce za 35000 udělat 22 RunFlat.Zeptej se garážníka,jestli 22 runflat udělá a tím narážím na to co jsem chtěl celou dobu říct asice,že vyšší cena nemusí hned znamenat zloděje,ale kvalitu služeb.Viz dnešek:

přijel pán s Peugeotem 607,že koupil v malém - 6 km vzdáleném pneuservisu(kdo bude chtít řeknu kde do SZ) starší alu kola a pneu,kde mu to obuli,ale bohužel,jelikož je to disk bez středové díry,nejsou schopni to vyvážit.Přípravek na kola bez středové díry Haweka stojí 30.000.My mu to vyvážili a on tedy požádal,jestli bychom mu to už i nenahodili.Zvedli jsme auto,sundali kola a když jsme chtěli nahodit nové,zjistili jsme,že to sice na Peugeota je,ale jiný model,protože neseděla rozteč.Takže pán nám zaplatil vyvážení,sundání a nandání kol,jel vrátit co koupil a pak si kola objednal u nás-paráda,né?

A to tady chci říci,že jde i o služby.Né každý pneuservis Vám může kola uskladnit,umýt a osušit a dát do sáčku, atd atd.A vo tom to je a kdo toto nechápe,a´t jde víte kam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem tez alu bez stredove diry, zrovna jak pises tez se jednalo o peugeot. Je to uz ale 8 let zpet, jezdil jsem jen do jednoho servisu kde to delali. No i tak jsem si na jejich cenu a pristup stezovat nemoh. Nevim proc si furt myslis ze nikdo nic nechape. Ja jsem tez nekolik let podnikal a zrovna tak se to tykalo aut. Ceny za urcite ukony jsem mel stejne pro kazdeho zakaznika. A bylo jedno zda prijel mercedesem nebo skodovkou. Jak uz zde nekdo psal, to ze si nekdo poridi drahou masinu neznamena jednak ze ma lepsi a kvalitnejsi sluzby. Vetsina zakazniku hleda kvalitu za priznivou cenu. Rozhodne se mi nelibi kdyz jeden rok mi v servise delaji prezuti za 400,- a dalsi rok mu neni trapne si vzit o 100% vic za stejnou sluzbu. Ale to asi chapes Ty , jelikoz podnikas a mi jsme jen hloupi zakaznici kteri vedi dle Tveho nazoru uplne ho.....

Nehodlam se tomuto tematu vice venovat. Muzu jen rict ze kazdy at si prezouva kde uzna sam za vhodne. Az nebudu vedet kam cpat penize nebudu pak resit zda nekomu zaplatim za 40 minut prace treba 900,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zbytečný topic, někdo prostě nechce, nebo nedokáže pochopit jednoduchý fakta a vidí v tom jenom oni mě okradli, ale támhle to stálo o pár procent ,méně... Ale že po přezutí v garáži mu po pár km kolo ušlo, jelikož mu tam nechal garážmistr zteřelý ventilek, nebo nedostatečně "čisté" dosedací plochy mezi ráfkem a pláštěm, to už málokdo přizná.... HOWGH ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pořád nechápu z čeho usuzujete že malá dílna je nekvalitní???to že cosby apod. mají vercajk na cokoliv z nich dělá kvalitní firmu???ano maj širší služby to ano.kvalitu musej posoudit jiní. 

muj původní příspěvek měl ukázat jaky jsou alternativy k velkým pneuservisum.a jaký můžou být podle mě za stejně odvedenou práci finanční rozdily.nechci se dohadovat jen braním kolegu kterej to malý dílně provozuje (a já a plno lidí o kterych vím a jezdí taky k němu si nemůžem stěžovat).pro někoho kdo chce jen přezout je to podle mě lepší.

1.individualní přístup většinou to děla majitel a ne zaměstnanec včem je podle mě obrovskej rozdíl.

2.lepší cena v mým srovnání oproti barumce víc jak 50%(to mi tompo promin ale to není pár procent)

3. jestli nemá zouvačku třeba na kombajn nebo letadlo je mi buřt platim jen to co musim a potřebuju naco se nuceně podílet na ostatních službách ktery nevyužívám?

4.nedržkuje kvuli dovezenejm gumám  :smich:(ani nemůže nedrží sklad kterej nepotřebuje ) co se tak v práci bavíme tak bych si typnul že taková polovina lidí  gumy  objednává z netu doba je prostě taková

ps.: až mi to kolo někdy vinou jeho špatně odvedený práce ujde - slibuju že přeběhnu nahej náměstí a sem umístím omluvnej dopis........ :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobne taky objednavam gumy pres net a neni problem. A dela to myslim kazdej, kdo tomu trochu rozumi. Ale od nejakeho ing. (jednoho znam osobne) ten si radsi zajede do servisu a zaplati. Plat na to ma a na aute vi, kde se leje jen palivo. Jo, i takovy jsou ;)

A přímá úměra: velky servis = dobra kvalita, maly servis = spatna kvalita proste neexistuje!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

velký servis neznamená dobrý servis, a jestli dokáží obout 22" kola mi je fuk... já potřebuji jako zákazník službu a tečka. Pokud budu mít na X6ku a na ní 22" kola, tak mě asi nějaké 3-5 stovek navíc za přezutí bolet nebudou.. ale pokud budu mít možnost u garážníka přezout na svou Octu levněji, půjdu k němu. Tak jak tady je uvedeno - dělá to majitel a ten si dá záležet. Ve velkém servise to dělá v lepším případě zaměstnanec, v horším případě učeň.

70 % lidí si objedná pneu z netu, dá za ně o 1400 kč méně a půjde ke garážníkovi, kde ušetří dalších 500 kč za přezutí.. .suma sumárum mám vyděláno na kotouče i destičky na octu :)

když nemám možnost nabídnout ceny srovnatelné s konkurencí za stejné zboží, vyseru se na to a budu poskytovat jen služby v menším počtu lidí za stejné náklady a ne škubat zákazníky za to, že si koupili pneu jinde...

toť můj názor, kamenujte mě, domluvil jsem k tomuto tématu - HOWGH :palec2:

Editováno: , autor: HanyZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pneuservisu DAKUMA Praha 9 Letňany po mě chtěli 1000Kč pouze za přezutí a vyvážení 4ks elektronů, žádná montáž ani demontáž z auta.

Asi nemaj rádi když k nim přijedete se svýmu pneu objednanými přes net a moje chyba, že jsem se nezeptal na cenu předem. Teď už mě tam neuvidí ani s píchlým kolem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes navstivil jeden pneuservis abych kolegovi zjistil co stoji u nich prezuti 4kol a docela me pan prekvapil, rikal ze cenu ma 390,- kc. Tak jsem se zeptal zda je cena stejna kdyz si pneu dovezu vlastni a rikal ze cena je dana a nevi proc ba mela byt jina. Tak uz vim kam budu chodivat prezouvat. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

koupil jsem si nove letni a potreboval jsem je prezut ( stare pryc a nove nahodit jeste na elektrony) objednal jsem se v barumu ve Starem Meste u UH - dovolat se tam telefonem - hruza!!!! za demontaz, montaz, novy ventilek, vyvazeni, obuti + nejaky ty vyvazovaci zavazicka ( 4 kola)cena 950kc a byl jsem tam asi 45minut. Co jsem tak studoval ostatni servisy, tak nekteri by to prezuly o nejakou tu stovku min, ale musel bych si u nich zakoupit gumy, a hodne servisu za to chce priplatit, kdyz si dovezete vlastni gumy - curaci :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jsem takovej byl a solil barumce 800kil za plecháče....ale co si kolega otevřel svuj kšeft tak jezdim jen k němu a ještě dostanu kafe.... :palec2:

a za takovy ceny:

Přezutí a vyvážení 1 sada kol plech (4ks pneu) .................380kč

Přezutí a vyvážení 1 sada kol alu......................................460kč

Malé dodávky s pneumatikou tipu C..................................500kč

Cena je včetně demontáže a zpětné montáže kol na vozidlo a také včetně závaží.

Demontáž + montáž pneu na disk 1ks..............................30kč

Vyvážení kola 1ks plech..................................................45kč (včetně závaží)

Vyvážení kola 1ks alu......................................................65kč (včetně závaží)

Demontáž + montáž kola na osu 1ks................................20kč

Lepení bezdušové pneu nýtem..........................................50kč

Lepení bezdušové pneu knotem........................................40kč

Lepení duše....................................................................50kč

Utěsnění patek kola 1ks..................................................40kč

Ventil do bezdušové pneu................................................zdarma

Ventilek..........................................................................5kč

Pytle na pneumatiky 1ks.................................................10kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...