Publikováno Duben 6, 20205 r Zdravím Vás, podľa tp mám mať vo svojej octe motor clha ale reálne mám clhb, dá sa nejako zistiť či bol menený alebo tam bol tento motor celú dobu? V respektive aky je medzi nimi rozdiel? Ďakujem
Duben 6, 20205 r Rozdíl je ve výkonu. Clha má 77Kw a CLHB má 66Kw. Jestli byl měněný by šlo možná zjistit podle podle čísla motoru. ;-)
Duben 6, 20205 r To by mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že máš vyměněný motor, když podle dotazu vlastně vůbec nevíš, jaký motor tam ve skutečnosti máš?
Duben 15, 20205 r Autor Pretože priamo na motore mam clhb a v technickom aj pri rezerve clha, na tento problem prisiel mechanik ktory mi menil vstrekovace, podla jeho slov mu nesli nakonfigurovat na 77kw iba na 66kw...
Duben 25, 20205 r Autor Ďakujem za upresnenie kde sa cislo nachadza, skusim to pozriet ale mam obavu ze len tak bez rozobratia niektorych komponentov sa k miestu medzi motorom a prevodovkou nedostanem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.