Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Máme to úplně stejné. Pokud v práci jedeme na cvičení a musím nechat auto na parkovišti tak 14 dní v pohodě, ale po 18 dnech už bezklic také nefunguje a na displeji svítí ten onen napis. Ale nastaruje,  s tím problém není. 

před 21 hodinami, csabac napsal:

to má riešiť výrobca a myslieť aj na takých zákazníkov a implementovať technické riešenie, čo bude tú baterku udržiavať v kondícii pri rôznych štýloch jazdy.

Škodovka už problém přiznala... ke každému novému autu se jako volitelná výbava dodává startovací powerbanka. Pokrok.

@bouchy01 tak to je pokrok. ako nemyslel som zrovna taketo riesenie, ze nevedia vyriesit prvotny problem, tak ti daju do vienka dalsiu pomocku, ale ako pises je to pokrok a vyrazny

To byla trochu ironie. Základ je vypnutí S/S, eliminace rekuperace. Dělá/dělal Ferda25. Jsem celkem pes na spotřebiče - co běžet nemusí, neběží, ty různé výhřevy apod. EFB 69Ah zatím drží, ale už ji asi pošlu na odpočinek. Pár solidnějších startovacích kabelů každopádně doporučuji mít doma.

To je právě ono. Doufal jsem, že mi pomůže odpojení kabelu, ale ono to přes kódování evidentně nepůjde. 😪

Dobrý den přeji. Chtěl bych se zeptat jaká je vlastně záruka na autobaterii ve Scale a jak ŠA postupuje při případné reklamaci , že už je baterie na hraně životnosti. Třeba s tím , že po zapojení nabíječky má okamžitý vysoký nabíjecí proud , což svědčí o tom , že už má své za sebou. Nevím jestli jsem to technicky popsal správně , ale asi bude každý vědět co tím myslím.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.