Vojta.MM Vloženo 30. Říjen 2024 Vloženo 30. Říjen 2024 Máme to úplně stejné. Pokud v práci jedeme na cvičení a musím nechat auto na parkovišti tak 14 dní v pohodě, ale po 18 dnech už bezklic také nefunguje a na displeji svítí ten onen napis. Ale nastaruje, s tím problém není. 1 Citovat
bouchy01 Vloženo 31. Říjen 2024 Vloženo 31. Říjen 2024 před 21 hodinami, csabac napsal: to má riešiť výrobca a myslieť aj na takých zákazníkov a implementovať technické riešenie, čo bude tú baterku udržiavať v kondícii pri rôznych štýloch jazdy. Škodovka už problém přiznala... ke každému novému autu se jako volitelná výbava dodává startovací powerbanka. Pokrok. 1 Citovat
csabac Vloženo 31. Říjen 2024 Vloženo 31. Říjen 2024 @bouchy01 tak to je pokrok. ako nemyslel som zrovna taketo riesenie, ze nevedia vyriesit prvotny problem, tak ti daju do vienka dalsiu pomocku, ale ako pises je to pokrok a vyrazny Citovat
bouchy01 Vloženo 31. Říjen 2024 Vloženo 31. Říjen 2024 To byla trochu ironie. Základ je vypnutí S/S, eliminace rekuperace. Dělá/dělal Ferda25. Jsem celkem pes na spotřebiče - co běžet nemusí, neběží, ty různé výhřevy apod. EFB 69Ah zatím drží, ale už ji asi pošlu na odpočinek. Pár solidnějších startovacích kabelů každopádně doporučuji mít doma. 2 Citovat
Vojta.MM Vloženo 1. Listopad 2024 Vloženo 1. Listopad 2024 To je právě ono. Doufal jsem, že mi pomůže odpojení kabelu, ale ono to přes kódování evidentně nepůjde. 😪 Citovat
bennoch69 Vloženo 2. Listopad 2024 Vloženo 2. Listopad 2024 Dobrý den přeji. Chtěl bych se zeptat jaká je vlastně záruka na autobaterii ve Scale a jak ŠA postupuje při případné reklamaci , že už je baterie na hraně životnosti. Třeba s tím , že po zapojení nabíječky má okamžitý vysoký nabíjecí proud , což svědčí o tom , že už má své za sebou. Nevím jestli jsem to technicky popsal správně , ale asi bude každý vědět co tím myslím. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.