Vojta.MM Posted October 30 Share Posted October 30 Máme to úplně stejné. Pokud v práci jedeme na cvičení a musím nechat auto na parkovišti tak 14 dní v pohodě, ale po 18 dnech už bezklic také nefunguje a na displeji svítí ten onen napis. Ale nastaruje, s tím problém není. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouchy01 Posted October 31 Share Posted October 31 před 21 hodinami, csabac napsal: to má riešiť výrobca a myslieť aj na takých zákazníkov a implementovať technické riešenie, čo bude tú baterku udržiavať v kondícii pri rôznych štýloch jazdy. Škodovka už problém přiznala... ke každému novému autu se jako volitelná výbava dodává startovací powerbanka. Pokrok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabac Posted October 31 Share Posted October 31 @bouchy01 tak to je pokrok. ako nemyslel som zrovna taketo riesenie, ze nevedia vyriesit prvotny problem, tak ti daju do vienka dalsiu pomocku, ale ako pises je to pokrok a vyrazny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouchy01 Posted October 31 Share Posted October 31 To byla trochu ironie. Základ je vypnutí S/S, eliminace rekuperace. Dělá/dělal Ferda25. Jsem celkem pes na spotřebiče - co běžet nemusí, neběží, ty různé výhřevy apod. EFB 69Ah zatím drží, ale už ji asi pošlu na odpočinek. Pár solidnějších startovacích kabelů každopádně doporučuji mít doma. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojta.MM Posted November 1 Share Posted November 1 To je právě ono. Doufal jsem, že mi pomůže odpojení kabelu, ale ono to přes kódování evidentně nepůjde. 😪 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bennoch69 Posted November 2 Share Posted November 2 Dobrý den přeji. Chtěl bych se zeptat jaká je vlastně záruka na autobaterii ve Scale a jak ŠA postupuje při případné reklamaci , že už je baterie na hraně životnosti. Třeba s tím , že po zapojení nabíječky má okamžitý vysoký nabíjecí proud , což svědčí o tom , že už má své za sebou. Nevím jestli jsem to technicky popsal správně , ale asi bude každý vědět co tím myslím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts