Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak díky za info, nechám to zatím přes Widget - lépe se orientuje na mapě. Když se ale připojím přes AA v Kodiaku, tak tam jsou mapy taky přes celou obrazovku... Takže rozdělení obrazovky nebude přímo fce AA...🤔 

Verzi software mám 1803. Aktualizoval jsem to před týdnem, když jsem přebíral auto. Verzi 1896 mi to nenabízí 😢

Upraveno od tomekp

• 2 týdny později...

Před dvěma měsíci byl vydán carlinkit 4.0 Carlinkit 4.0 podporuje jak bezdrátový Apple CarPlay pro iPhone, tak bezdrátový systém AndroidAuto pro mobily Android.

https://autokitcarplay.com/blogs/autokit-blogs/product-u2w-plus

Můžete změnit tolik skvělých nastavení a Apple Car play wireless tak stojí za to, že sám o sobě musíte mít možnost přecházet mezi bezdrátovým Apple Carplay a Androidem! Vřele doporučuji tento produkt všem, ať už používáte Apple nebo Android, tato věc kombinuje mnohem více úžasných funkcí.

V 10. 7. 2022 na 9:01, tomekp napsal:

Tak díky za info, nechám to zatím přes Widget - lépe se orientuje na mapě. Když se ale připojím přes AA v Kodiaku, tak tam jsou mapy taky přes celou obrazovku... Takže rozdělení obrazovky nebude přímo fce AA...🤔 

Verzi software mám 1803. Aktualizoval jsem to před týdnem, když jsem přebíral auto. Verzi 1896 mi to nenabízí 😢

Kodiaq má ale jiné DPI a poměr stran LCD, podle toho si AA přepíná režim ve kterém funguje.

• 2 měsíce později...
V 8. 7. 2022 na 15:48, tomekp napsal:

Jak velkou máte aktivní obrazovku po připojení mobilu k Android Auto? Nedaří se mi nikde nastavit, aby to bylo přes celou obrazovku 😐 Apple Car je pěkně přes celou obrazovku 🤔

IMG_20220708_152107.jpg

Tohle mi taky dělá a vím čím to je.

Je to právě použítím widgetu. Pokud máš na některé z obrazovek v infotaimentu použitý widget "2x3 Smartlink", tak se přímo při spuštění "Android car" objevi pouze tento malý přehled (vypadá přesne jako ten widget jak psal @fabik263).

Pokud chces používat zobrazení přes celou obrazovku přímo v "android car" s tím zobrazením Waze a vpravo druhá aplikace (např spotify) tak nemůžeš používat ten widget "2x3 Smartlink" na obrazovce infotaimentu, jinak je to opět jen malé.

Asi jsem dement, ale já to prostě na celou obrazovku dostat neumím. Stále je to jen režim Apka - např Waze na 2/3 a třetiny v pravo, kde je třeba čas, nebo spotify, tak té se zbavit neumím ani náhodou.

Pokud má někdo trpělivot, popište mi prosím, co udělat

@Zzzzz Podle mě jiná varianta než tohle není... 

@JirikHL Taky si to dlouho myslím, ale ponoukla mě ta zmíněná možnost nějak si pohrát s těmi widgety...

@Zzzzz skús ťuknúť na označené tlačidlo a potom na ploche vyber waze a daj vedieť, či sa niečo udialo ;) 

IMG_20220927_135105.jpg

IMG_20220927_135119.jpg

IMG_20220927_135131.jpg

@Nocturnal hmmm... to ale nevypadá jako Android Auto :D 

přesně,

a Android Auto není takové menu.

20220927_140042.thumb.jpg.a20f6c9631bfb754f7700c88af0e6ac2.jpg

Co to máš? Co to používáš? Není to nějaký Mirror?

Upraveno od Zzzzz

takže rozdíl je jasný

hrušky/jabka

:-(

To je tak, keď jeden začne čítať od pol strany.. ospravedlňujem sa za zmätočnú odpoveď. Čo si pamätám keď som používal AA, tam nebola žiadna možnosť úpravy. 

To je ale úplně na prd. Tady šlo o celoobrazovkový režim zobrazení mapy s navigací a u AA8.2 se píše, že toto VOLITELNÉ se stane minulostí a bude POVINNĚ více oken:

...velký či malý Google Blog
Aplikace Android Auto bude „povinně“ používat režim Split Screen. Na displej se tak v jednu chvíli vejde více podstatných informací
  • 2 týdny později...

Ahoj, měl bych dotaz, jak poznám, že mám v autě WLAN pro připojení bazdrátového AA? Bezdrátově jsem se už připojit zkoušel, ale u WLAN mi nejde zaškrtnout to políčko, viz screen. Auto je vyrobené 04/2021.

20220828_155549.jpg

• 2 měsíce později...
V 27. 9. 2022 na 15:38, Nesh napsal:

Google plánuje doplniť do AA novú feature "coolwalk", to by malo pomôcť, len nikto netuší kedy to bude: https://www.androidpolice.com/android-auto-redesign-more-customizable-apple-carplay/

Tak už by měl být oficiálně venku, stáhl jsem aktuální verzi, dle čísla verze by měl byt již coolwalk. V autě ale vypadá vše stejně. Zkoušel to někdo další? Funguje vám?

"Talking about the version, the Coolwalk UI comes with v8.5.6245." dnes jsem stahoval již v8.5.625214.

Btw dle infa co jsem se dočetl, by mapa měla jít opravdu již na celou obrazovku, podobně jako výše přes apple carplay.

https://www.svetandroida.cz/android-auto-aktualizace-dostupnost/

https://elektrickevozy.cz/clanky/android-auto-coolwalk-je-tu-necekejte-a-stahnete-si-prelomovy-update

https://www.ytechb.com/how-to-get-android-auto-coolwalk/

Upraveno od filda88

Google to uvolňuje na serverech. Na samotné verzi aplikace až tak nezáleží. Já to ještě nezkoušel, ale je možné, že to pouští postupně... 

Niekde som cital ako bezpecne zistit ci mas Coolwalk aktivny.

V menu Android auto by mala zmizmut polozka Pocasia.

Tak položku počasí tam stále mám 😊

@deto díky, to jsem nevěděl... Taky ho tam zatím mám 😁, tak nemusím spěchat se zkoušením v autě. 

před 9 hodinami, filda88 napsal:

"Talking about the version, the Coolwalk UI comes with v8.5.6245." dnes jsem stahoval již v8.5.625214.

Vonku už je aj 8.6.6250 z 5.januára

tu

Je nainštalovaná, zatiaľ som v aute neskúšal. 

Voľba 'počasie' je aj v tejto verzii. 

Upraveno od Nocturnal

Ako pisal @JirikHL, nasadzovanie prebieha postupne a nie je viazane len na verziu.

Tzn. mozes mat nainstalovanu poslednu verziu AA a napriek tomu na Coolwalk si musis pockat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.