Publikováno Červenec 17, 20205 r Nedalo mi to a poridil jsem nove radio do Octavky. Columbus a jeho mapy jsou zastarale tak jsem premyslel jake autoradio. Hledal jsem radio ktere podporuje Apple CarPlay a narazil jsem na RCD360. Nejdriv jsem uvazoval o RCD330 ktere je drazsi ale da se aktualizovat. Pak jsem narazil na verzi RCD360 noname (Toppower) s 512gb ram ktera je udajne vyrabena malou firmou v cine. Info ktere jsem nasel na cizim foru: Rcd360 je fake od verze rcd330. Původně MQB Radio (pro nová auta typu Polo/Touran), ale čínští kluci jej převedli na platformu PQ úpravou interního čipu. Tímto způsobem také změnili číslo dílu na 6RD035187B. Rádio funguje dobře na vozidlech s platformou PQ, diagnostické přístroje jako VCDS / ODIS mohou toto rádio kódovat. Vyhody Apple CarPlay Udajne se da provadet diagnostika pomoci VCDS (netestovano) Vzhled jako originalni radio Plynuly chod Prikladam par obrazku z instalace
Srpen 25, 20205 r Trošku bych to doplnil, FM příjem příšerný, vzhled jako originál určitě ne, ta černá tlačítka barvou vůbec netrefili. Jediná výhoda je možná cena a carplay/AA. Plus funguje ovládání hlasitosti na volantech, co mají tlačítka jen na jedné straně. Vždy bude lepší variantou jít do originálního Bolera/Amundsenu z posledních Yeti.
Leden 26, 20214 r Zdravím. Má někdo RCD330 na Octavii 2 s multifunkčním volantem před FL? Rádio už mám, funguje parádně, jsem spokojen, ale zajímalo by mě, jestli má cenu řešit výměnu volantu za multifunkční, jestli to na rádiu funguje (případně i v Android Auto). Díky za info.
Leden 27, 20214 r @Koky999 Ahoj, mám RCD330 v předface O2 s mf volantem, objednával jsem k rádiu i nějaký adaptér přímo od prodejce a funguje hned od začátku, bez adaptéru jsem nezkoušel. V Android Auto funguje také naprosto v pořádku (pokud jde o přepínání skladem, hlasitost).
Říjen 5, 20213 r @PTiCA Jak jsi dlouhodobě spokojený s tímto autorádiem? Uvažuji nad jeho koupí, ale zmíněné informace o špatné kvalitě mě trochu odrazují. Je tam opravdu znát horší příjem FM tuneru, laciné zpracování, nestabilní prostředí či kvalita zvuku? Díky moc za každé informace Upraveno Říjen 5, 20213 r od Hohny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.