PTiCA Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Nedalo mi to a poridil jsem nove radio do Octavky. Columbus a jeho mapy jsou zastarale tak jsem premyslel jake autoradio. Hledal jsem radio ktere podporuje Apple CarPlay a narazil jsem na RCD360. Nejdriv jsem uvazoval o RCD330 ktere je drazsi ale da se aktualizovat. Pak jsem narazil na verzi RCD360 noname (Toppower) s 512gb ram ktera je udajne vyrabena malou firmou v cine. Info ktere jsem nasel na cizim foru: Rcd360 je fake od verze rcd330. Původně MQB Radio (pro nová auta typu Polo/Touran), ale čínští kluci jej převedli na platformu PQ úpravou interního čipu. Tímto způsobem také změnili číslo dílu na 6RD035187B. Rádio funguje dobře na vozidlech s platformou PQ, diagnostické přístroje jako VCDS / ODIS mohou toto rádio kódovat. Vyhody Apple CarPlay Udajne se da provadet diagnostika pomoci VCDS (netestovano) Vzhled jako originalni radio Plynuly chod Prikladam par obrazku z instalace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Kvalita rádia je stále oproti originálu špatná. Lépe zvolit originální řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IsicCarnet Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Trošku bych to doplnil, FM příjem příšerný, vzhled jako originál určitě ne, ta černá tlačítka barvou vůbec netrefili. Jediná výhoda je možná cena a carplay/AA. Plus funguje ovládání hlasitosti na volantech, co mají tlačítka jen na jedné straně. Vždy bude lepší variantou jít do originálního Bolera/Amundsenu z posledních Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koky999 Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Zdravím. Má někdo RCD330 na Octavii 2 s multifunkčním volantem před FL? Rádio už mám, funguje parádně, jsem spokojen, ale zajímalo by mě, jestli má cenu řešit výměnu volantu za multifunkční, jestli to na rádiu funguje (případně i v Android Auto). Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 @Koky999 Ahoj, mám RCD330 v předface O2 s mf volantem, objednával jsem k rádiu i nějaký adaptér přímo od prodejce a funguje hned od začátku, bez adaptéru jsem nezkoušel. V Android Auto funguje také naprosto v pořádku (pokud jde o přepínání skladem, hlasitost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 (editace) @PTiCA Jak jsi dlouhodobě spokojený s tímto autorádiem? Uvažuji nad jeho koupí, ale zmíněné informace o špatné kvalitě mě trochu odrazují. Je tam opravdu znát horší příjem FM tuneru, laciné zpracování, nestabilní prostředí či kvalita zvuku? Díky moc za každé informace Editováno: 5. Říjen 2021, autor: Hohny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.