Jenda64 Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Dobrý den, v posledních dnech mám závadu, která se projevuje tím, že u studeného motoru do asi tak 1 km, se projevuje škubání motoru při přidání plynu. Na diagnostice žádná závada. Může mi někdo poradit na co se případně soustředit, jedná se motor 2.0 tdi, 103 Kw /CFHC/ /2011/. Děkuji za každé info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejo Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Toto dělá vstřik. Chce to napojit VAG a zastudena sledovat korekce vstřikovačů, bude tam vidět který je špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 14. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2020 Dobrý den, děkuji za informaci, diagnostiku jsem nechal udělat u teplého motoru, nechám provést diagnostiku u studeného motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 22. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Dobrý den, tak závada je odstraněna, a to výměnou 3. vstřikovače. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Ty máš DG SW že ? Nevím proč ale při DG SW s BOSCH vstřikovači vždy po čase odejde 3 vstřikovač :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Choseu Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Ten samý problém měl bratr na svém VW Tiguan.Po výměně vstřikovače,na 3tím válci,si nechal spět přehrát origo software+chip(chtěl),protože pokud tam necháte ten DG soft,tak ten 3tí vstřikovač,po čase,odejde zase!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 28. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Zdravím, mám manuální převodovku 6kvalt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Ahoj, Bavíme se o DG SW - DG diselgate SW verze 9976+ ne o automatické převodvoce (DSG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 29. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Zdravím, auto bylo letos dovezené z Německa a je součástí aféry Dieselgate. U škody potvrzeno, že pro VIN u mého vozidla bylo provedeno servisní opatření (Diesel EA189). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 V tom případě ti doporučuji dát SW starší verze, maximálně 9972, je z více zdrojů potvrzeno že DG SW z nějakého důvodu vždy po čase odrovná třetí vstřik... Některé motorizace po úpravě to nedělají, některé ano. Tam kde se to projeví, se to brzy vrací zpět. Jestli nějaké špatná rezonance ? Bůh víc, ale brzy ti to exne znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 9. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli má někdo povědomí o tom, zdali po výměně vadného vstřiku za nový lze předpokládat, že dojde k případnému poškození dalšího v jiném pořadí. Děkuji za odpověď či odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaCFHC Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Zdravím, má někdo zkušenost s vyměněným vstřikovačem po přehrátí SW na před DG 7100? Zdali se se potom problém se vstřikovačem neopakuje? Na podzim loňského roku jsem nechal vyměnit vadný vstřikovač na 3. tím válci za úplně nový. Po ujetí cca 9tkm se problém opakuje, stejný projev jako na podzim měněný vstřik a opět na 3. válci. SW mám nyní přehraný na 7100 před DG a čeká mě výměna vstřiku. Nebude se problém opakovat? případně co by toto mohlo způsobit krom verze sw?. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.