Přejít na obsah

Choseu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Choseu

  1. Ten samý problém měl bratr na svém VW Tiguan.Po výměně vstřikovače,na 3tím válci,si nechal spět přehrát origo software+chip(chtěl),protože pokud tam necháte ten DG soft,tak ten 3tí vstřikovač,po čase,odejde zase!!!
  2. Ta axiální vůle je vpořádku,horší by to bylo s radiální vůlí.
  3. Je to jenom oplastování kovové části,pokud to není rozpadlé na tolik,že by to prodřelo pás,tak bych to asi neřešil.Samotný díl asi sehnat nepůjde.
  4. Může být i kabeláž co vede k čidlu otáček někde prodřená.Už i to sme řešili.Oni se ty kabely prodřou i v těch plastových chráničkách. Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk
  5. Když sundali převodovku,měnili i gufero motoru ze strany spojky?Pokud ano,musí se měnit celá příruba s guferem a pokud se to nenastaví přesně,tak to dělá takový bordel,nebo to nejede vůbec.
  6. Že by sme měli vítěze?Dej tam nové trafo a uvidíš. Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk
  7. Může se stát, že čerpadla jede, ale nevytvoří potřebný tlak. Palivový filtr jsi tam dal 3barový nebo 4barový? Patří tam 4barový. Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk
  8. Tipoval bych to palivové čerpadlo.Ale nechci ti blbě radit.
  9. Skus auto rozjet a nejlépe na nějaké šotolině zprudka zabrzdit,aby zafungovalo ABS,pokud se to nezlepší,tak to skus ještě trochu odvzdušnit.Nebo to nechej tak a jak budeš jezdit,tak se to bude zlepšovat.Když sem na své Octě měnil gumičky v zadních brzdových třmenech,tak mě brzdový pedál bral taky tak od půlky.Tak po 200 km se to vrátilo donormálu a bylo v cajku.Snat ti to pomůže.
  10. Nedávno sem řešil to samé a volal do Škodovky.Je to ten samý olej,jehom ho přečíslovali.
  11. Zdarec,dva měsíce zpátky,něco podobného řešil bratr na svém Tiguanu 2.0 TDI CR.Za studena občas na tři válce,mírné poklepávávní jednoho vstřiku a tak po 300 metrech klid.Přes diagnostiku na 3tím válci špatná korekce vstřiku,za tepla v normě.Po různých diskuzích a zjištění že je Tigoš po Dieselgate,byl donucen vyměnit 3tí vstřik a přehrání origo software+nějaké ůpravy,na přání,auto zase jede jak má. Pokud máš ty vstřiky vyměněné,tak si nech někde přehrát soft.jinak vstřiky budeš měnit zase. Dělal mu to profík a ten mu řekl,že ten dieselgate software odpraví vždycky vstřik na 3tím válci!
  12. Choseu

    Je bourané?

    Mělo by to tam být,taky mám octu 2,ale nadkolí se mě sundávat nechce.Kukni sem:https://www.youtube.com/watch?v=Xa9wEF_CK68
  13. Nedávno ji známý měnil,je tam sonda NGK a je to originál,má 5 kabelů a pinů v konektoru.Od Bosche sem nic takového nenašel.Škoda že sem ji nevyfotil.
  14. Pokud neubývá a nikde neteče brzdová kapalina,tak bude určitě v háji hlavní spojkový válec, nové okroužky mu nepomožů když bude vnitřek vydřený a když je celý válec z plastu.Vyměň hlavní spojkový válec a hotovo.Častá závada.
  15. V áčkách v Brně mají feldu v top stavu za 50 tisíc,jestli je ta tvoje topovka,tak bych se toho nebál,slevit se dá vždycky.
  16. Na tom spoji je to oblité kontrastní látkou, chtělo by to napustit systém dusíkem a jarovou vodou hledat únik.Ještě to dost často uniká přes tu plastovou zátkou na chladiči.
  17. EGR se nachází ze zadu na hlavě motoru,vedle škrtící klapky.Vede k němu kovová trubka od škrtící klapky.Hledej toto. https://www.autokelly.cz/Product/FB-47640/12224469/39849642;39850140;7;5116;144587;34236007;34209244;34215533
  18. Najít servis kde mají plničku klimatizace s proplachovací sadou k propláchnutí celého systému.
  19. Asi bych začal očištěním a přihnutím kontaktů na vstřikovačích,popř. vyměnit el.instalaci vstřikovačů(pod víkem ventilů) a nebylo by na škodu přetěsnit vstřikovače,to umí udělat taky paseku.
  20. Je to krásně vidět,podívej se pořádně jak tam chodí,sem a tam, ta volnoběžka na alternátoru.Vyměňit volnoběžku,popř.drážkový řemen a je klid.
  21. Asi bych to skusil nějakýma sikovkama,nebo šikovně chytit hlavu šroubku štípačkama a nebo nějak vyřezat,vyfrézovat drážku na šroubovák.Bude to chtět hodně trpělivosti a šikovnosti.Jinak neporadím,hodně zdaru.
  22. Je na tom starém čidle nějaké číslo?Možná by to chtělo porovnat jestli je ta HELLA záměnná za origo,nebo není vhodná pro tento model auta.Jednou sme řešili něco podobného a nakonec se zjistilo že bylo auto po nehodě a musela se vyměnit elektroinstalace od čidla až,nevím kam,protože to nakonec skončilo ve Škodovce kde na to došli a opravili to.
  23. Teď ti přesně nepovím jestli to jde líp vrchem nebo spodem.
  24. Může být v háji čidlo tlaku,skus ho vyměnit.Už se mi to jednou podařilo rozchodit lehkým poklepáním po tom čidle,je v něm nějaký kontakt a asi zůstal přilepený.Vyměň čidlo,je to dost častá závada.
×
×
  • Vytvořit nový...