Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím , po každém nastartování mi hodí hlášku že je dostupná aktualizace, stáhne, instaluje ale pořád je stejné číslo softu viz fofo. Má někdo podobný problém ??? Po případě jakou máte nainstalovanou poslední verzi .

IMG_20200528_144647.jpg

@marvit Tohle jsou drobné aktualizace, které neovlivní číslo SW. Na velké updaty se zřejmě bude muset vždy do servisu....

• Autor

Ale aby to chtělo aktualizovat po každém nastartování už asi třetí týden ??? to je trochu divné

• 2 týdny později...
  • Autor

Pořád to samé, při každém nastartování to chce aktualizaci to už není normální dělá to někomu taky? Může někdo napsat jaké je aktuální čislo SW. nebo hodit foto ?? dík

Bohužel to samé se děje i u mě... ještě jsem se nedostal s tím do servisu...

včera mi to vyhodilo aj mne ale ja to nedal aktualizovať. Ak nezabudnem dnes skúsim 

Tak robí mi to jednako len kolečko točí najde síce soft nový a píše čo sa zlepšilo ale ale aktualizovat s aneda lebo ho akosi nevie stiahnut :(

Dnes jsem se objednal na 21.9 do servisu... Takže uvidím co s tím udělají... ??

• Autor

Dej pak vědět jak si dopad )

• 2 týdny později...

Bohužel jsem musel přesunout návštěvu servisu až na středu 23.9.  takže pak podám info jestli to neustálé vybíhání aktualizace vyřešili či nikoliv...

mne to už prestalo už robiť asi si to stiahlo samé neviem. Môžem pozrieť akú mám verziu jedine podľa toho sa dá. Ale viem že to prestalo hlásiť.

No jasně podívej se na verzi... ?

IMG_7235.JPG

Takže žádná změna, to samé mám už hodně dlouho ...

• Autor

Tak to já mám starou verzi :-( a po každém startu chce aktualizovat :-( stáhne to aktualizuje a pořád do kola

U mňa to ozaj zabalil nechce sa mu aktualizovať :D 

Já jsem dal teď aktualizovat... aktualizace proběhla tak uvidím zítra...

IMG_20200921_195233.jpgIMG_20200922_202313.jpgIMG_20200922_202340.jpg

Upraveno od dalik73

koľko ti to Daik trvalo ? Ja sedel a len točilo a točilo a nič a až potom ke'd som to nechal tak a vypol auto tak už to viac nespustilo. Verziu ukazuje novú ?

Jj kolecko se stale tocilo... tak jsem to nechal a odešel z auta (i zamkl) a včera jsem to dokončil... 

Dnes to zatim aktualizovat nechtělo, takže mě ani nevzali do servisu neboť zavada se neprojevila... ha ha ha...

Tak doufam že se to nejak vzpamatovalo a uz to bude normální... Uvidíme...

Mi ji to vyhodilo k aktualizaci 3x, 3x jsem ji odklikl a už mám klid.

Pôjdem dnes zas skúsiť vyhľadať tú aktualizáciu :D :D :D

dalik a máš to iné zmenili sa čísla v informácii o systéme? Mne totiž spravilo aktualizáciu napísalo dokončené ale mám to isté nič sa nezmenilo. ďakujem

Ne žádné číslo se nezměnilo... 

sranda to je nejaká habadúra od nich :D 

Tak dnes mi auto ráno zahlásilo aktualizáciu :D :D :D a presne tú istú čo už raz robilo a aj dokočilo .

Upraveno od Mikoho

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.