Publikováno Srpen 24, 20205 r Zdravím , po každém nastartování mi hodí hlášku že je dostupná aktualizace, stáhne, instaluje ale pořád je stejné číslo softu viz fofo. Má někdo podobný problém ??? Po případě jakou máte nainstalovanou poslední verzi .
Srpen 24, 20205 r @marvit Tohle jsou drobné aktualizace, které neovlivní číslo SW. Na velké updaty se zřejmě bude muset vždy do servisu....
Srpen 24, 20205 r Autor Ale aby to chtělo aktualizovat po každém nastartování už asi třetí týden ??? to je trochu divné
Září 3, 20205 r Autor Pořád to samé, při každém nastartování to chce aktualizaci to už není normální dělá to někomu taky? Může někdo napsat jaké je aktuální čislo SW. nebo hodit foto ?? dík
Září 9, 20204 r Tak robí mi to jednako len kolečko točí najde síce soft nový a píše čo sa zlepšilo ale ale aktualizovat s aneda lebo ho akosi nevie stiahnut :(
Září 21, 20204 r Bohužel jsem musel přesunout návštěvu servisu až na středu 23.9. takže pak podám info jestli to neustálé vybíhání aktualizace vyřešili či nikoliv...
Září 21, 20204 r mne to už prestalo už robiť asi si to stiahlo samé neviem. Môžem pozrieť akú mám verziu jedine podľa toho sa dá. Ale viem že to prestalo hlásiť.
Září 22, 20204 r Autor Tak to já mám starou verzi :-( a po každém startu chce aktualizovat :-( stáhne to aktualizuje a pořád do kola
Září 22, 20204 r Já jsem dal teď aktualizovat... aktualizace proběhla tak uvidím zítra... Upraveno Září 22, 20204 r od dalik73
Září 22, 20204 r koľko ti to Daik trvalo ? Ja sedel a len točilo a točilo a nič a až potom ke'd som to nechal tak a vypol auto tak už to viac nespustilo. Verziu ukazuje novú ?
Září 23, 20204 r Jj kolecko se stale tocilo... tak jsem to nechal a odešel z auta (i zamkl) a včera jsem to dokončil... Dnes to zatim aktualizovat nechtělo, takže mě ani nevzali do servisu neboť zavada se neprojevila... ha ha ha... Tak doufam že se to nejak vzpamatovalo a uz to bude normální... Uvidíme...
Září 24, 20204 r dalik a máš to iné zmenili sa čísla v informácii o systéme? Mne totiž spravilo aktualizáciu napísalo dokončené ale mám to isté nič sa nezmenilo. ďakujem
Září 29, 20204 r Tak dnes mi auto ráno zahlásilo aktualizáciu :D :D :D a presne tú istú čo už raz robilo a aj dokočilo . Upraveno Září 29, 20204 r od Mikoho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.