Publikováno Září 8, 20204 r Ahojte, ked som sa z nakupu vratil k auto takto som ho nasiel poskodene na parkovisku!! Urcite som si to nespravil sam a viem ze to pred tym nebolo. Moja otazka je bude sa to dat opravit ceruzov na lak doma svojpomocne, alebo to radsej dat do servisu? Upraveno Září 8, 20204 r od Pawouk Upraven název tématu.
Září 8, 20204 r Opravit jde všechno, ale jak to bude vypadat. Toto je na lak nebo rozstřik. A to nevypadá odřené o jiné auto, ale jako nějakou zídku nebo stěnu, nebyl to parkovací dům? Tam je ouzko :-)
Září 8, 20204 r Autor 6 minutes ago, csabac said: To je tak na prestrek. Daj to na poistku, ak mas havarijko. Mam havarijnu, ale je tam minimalna spoluucast 150 euro, to pockam az bude toho viac rozbite radsej ;D
Září 8, 20204 r @Symetria Sorry, ze kritizujem, ale naco si davas havarijko so spoluucastou? to je najvacsi nezmysel, co ti ponuknu a uspora je 30 max 40eur rocne voci plnohodnotnemu havarijku bez spoluucasti. len sa treba dotazovat a pytat. a vacsinou staci spravit online porovnanie, donesies im to do pobocky, ak uz si u niekoho poisteny a ich ponuku co za danu pobocku ponukne online makler este na pobocke v kamennej podleze. Tak tragicky by som to nevidel ani s lakovanim. Kup si sprej, vhodny tmel, prebrus, vytmel ak je poskodene a strekni do stratena. A ak mas preliaceny plast, da sa horucou vodou, ci teplovzdusnou pistolou nahriat a vytlacit. Podla mna, toto by slo pekne dat do stratena. Robil som to uz na jednom narazniku aj s preliacinou a vytlacanim, vtedy este bez skusenosti a na 2.pokus to bolo uplne 100% ne :D Upraveno Září 8, 20204 r od csabac
Září 8, 20204 r Autor 6 minutes ago, csabac said: @Symetria Sorry, ze kritizujem, ale naco si davas havarijko so spoluucastou? to je najvacsi nezmysel, co ti ponuknu a uspora je 30 max 40eur rocne voci plnohodnotnemu havarijku bez spoluucasti. len sa treba dotazovat a pytat. a vacsinou staci spravit online porovnanie, donesies im to do pobocky, ak uz si u niekoho poisteny a ich ponuku co za danu pobocku ponukne online makler este na pobocke v kamennej podleze. Tak tragicky by som to nevidel ani s lakovanim. Kup si sprej, vhodny tmel, prebrus, vytmel ak je poskodene a strekni do stratena. A ak mas preliaceny plast, da sa horucou vodou, ci teplovzdusnou pistolou nahriat a vytlacit. Podla mna, toto by slo pekne dat do stratena. Robil som to uz na jednom narazniku aj s preliacinou a vytlacanim, vtedy este bez skusenosti a na 2.pokus to bolo uplne 100% ne :D Ked som auto kupoval tak ma to ani nenapadlo, skusim zistit ci sa to da prefinancovat cez skodu.
Září 13, 20204 r Změny v pojištění tedy u ČSOB lze myslím udělat pouze při výročí smlouvy. Ale možná se pletu. Za 150€ možná a i měně Ti to v lakovně nalakují a nepříjdeš o bonusy. Upraveno Září 13, 20204 r od xtrack
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.