Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, ked som sa z nakupu vratil k auto takto som ho nasiel poskodene na parkovisku!! Urcite  som si to nespravil sam a viem ze to pred tym nebolo. 

Moja otazka je bude sa to dat opravit ceruzov na lak doma svojpomocne, alebo to radsej dat do servisu?

IMG_20200213_143702.jpg

IMG_20200213_143642.jpg

IMG_20200213_143638.jpg

IMG_20200213_143635.jpg

IMG_20200213_140934.jpg

Upraveno od Pawouk
Upraven název tématu.

Opravit jde všechno, ale jak to bude vypadat. Toto je na lak nebo rozstřik.

A to nevypadá odřené o jiné auto, ale jako nějakou zídku nebo stěnu, nebyl to parkovací dům? Tam je ouzko :-)

To je tak na prestrek. Daj to na poistku, ak mas havarijko.

To je na lakovnu, tužka a leštěnka už nepomůže.

• Autor
6 minutes ago, csabac said:

To je tak na prestrek. Daj to na poistku, ak mas havarijko.

Mam havarijnu, ale je tam minimalna  spoluucast 150 euro, to pockam az bude toho viac rozbite radsej ;D

@Symetria Sorry, ze kritizujem, ale naco si davas havarijko so spoluucastou? to je najvacsi nezmysel, co ti ponuknu a uspora je 30 max 40eur rocne voci plnohodnotnemu havarijku bez spoluucasti. len sa treba dotazovat a pytat. a vacsinou staci spravit online porovnanie, donesies im to do pobocky, ak uz si u niekoho poisteny a ich ponuku co za danu pobocku ponukne online makler este na pobocke v kamennej podleze.

Tak tragicky by som to nevidel ani s lakovanim. Kup si sprej, vhodny tmel, prebrus, vytmel ak je poskodene a strekni do stratena. A ak mas preliaceny plast, da sa horucou vodou, ci teplovzdusnou pistolou nahriat a vytlacit. Podla mna, toto by slo pekne dat do stratena. Robil som to uz na jednom narazniku aj s preliacinou a vytlacanim, vtedy este bez skusenosti a na 2.pokus to bolo uplne 100% ne :D

Upraveno od csabac

• Autor
6 minutes ago, csabac said:

@Symetria Sorry, ze kritizujem, ale naco si davas havarijko so spoluucastou? to je najvacsi nezmysel, co ti ponuknu a uspora je 30 max 40eur rocne voci plnohodnotnemu havarijku bez spoluucasti. len sa treba dotazovat a pytat. a vacsinou staci spravit online porovnanie, donesies im to do pobocky, ak uz si u niekoho poisteny a ich ponuku co za danu pobocku ponukne online makler este na pobocke v kamennej podleze.

Tak tragicky by som to nevidel ani s lakovanim. Kup si sprej, vhodny tmel, prebrus, vytmel ak je poskodene a strekni do stratena. A ak mas preliaceny plast, da sa horucou vodou, ci teplovzdusnou pistolou nahriat a vytlacit. Podla mna, toto by slo pekne dat do stratena. Robil som to uz na jednom narazniku aj s preliacinou a vytlacanim, vtedy este bez skusenosti a na 2.pokus to bolo uplne 100% ne :D

Ked som auto kupoval tak ma to ani nenapadlo, skusim zistit ci sa to da prefinancovat cez skodu. 

Změny v pojištění tedy u ČSOB lze myslím udělat pouze při výročí smlouvy. Ale možná se pletu.

Za 150€ možná a i měně Ti to v lakovně nalakují a nepříjdeš o bonusy. 

Upraveno od xtrack

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.