Publikováno Září 20, 20204 r Ahojte. Občas cítim z vetrákov zápach spáleného plastu (ako keby niekto pálil plast). Bolo ho cítiť či som auto vykuroval (cez zimu) alebo zapol klímu (v lete). Cítiť ho len v interiéri a nie vždy. Prídavné kúrenie podľa všetkého v aute nie je, nemám na to patričné tlačítko na ovládacom paneli. Jazdím 99% dlhé trasy. Auto: Škoda octavia III, r. v. 9/2013, diesel 110 kW. Za rady ďakujem.
Září 21, 20204 r nevim jak u O III, ale bylo zvykem, ze pridavny topny element se automaticky zapinal od urcite venkovni teploty a pozadavkem na maximalni teplotu Upraveno Září 21, 20204 r od JiVi
Září 21, 20204 r Ta el. spirála se dá vypnout, když si dáš menu u climatronicu a pak v rádiu. teda tak je to u mě MR2016. Ale to by bylo jen u topení, u klimy těžko. Není to náhodou cítit, když běží regenerace? Venku to cítit není? Pomůže přepnout na vnitřní okruh?
Září 21, 20204 r Regeneraci jasne poznam, nedavno jsem dokonce sedel v aute na miste kdyz bezela, rozhodne jsem nikdy v kabine necitil smrad, natoz spaleny plast.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.