l79 Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 (editace) Provedl jsem výměnu slabé baterie (CR2032) v Kessy klíči. Auto samo psalo, že je slabá. Vyměnil jsem baterii, kterou jsem měl doma (německý Ansmann), výměna v pohodě, ovšem po výměně stejná hláška. Naštěstí jsem měl doma ještě jednu (GP) a ta již byla v pořádku. Tudíž jsem se přesvědčil, že ne zdaleka všechny baterie jsou stejně kvalitní a to měly stejnou dobu expirace (2025). Původní baterie značka Panasonic - cca 3.roky provozu ? Jen pro zajímavost jsem změřil napětí: Ansmann 3,282 V; GP 3,186 V. Editováno: 22. Září 2020, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 napětí "na prázdno" bez zatížení ti moc neřekne o stavu baterie. Třeba kdyby jsi zatížil trošku ten Ansmann, tak napětí klesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 26. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2020 To vím, s tím se mi už nechce laborovat, většina spotřebitelů stejně měří jen to U. Ještě zkusím jednoho Ansmanna z jiné šarže jestli to nebude třeba jen vada "jednoho kusu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef177 Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 ... nejhorší je, když máš tlačítkové startování a dojde ti baterka v klíči někde v Chorvatsku. Jste v pr... a nenastartujete ! To se mně stalo ale zaplať pánbů doma na dvoře a né někde v horoucí pr..... Začne to psát / klíček není v dosahu, přiložte klíček k tlačítku start stop / tak jsem ho přikládal a nic. Samozřejmě baterka v klíčku vybitá. Takže jsem vylezl a šel domů pro náhradní abych nastartoval. Teď už vozím raději v autě náhradní novou pecku do klíčku v kasliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Jak může dojít v Chorvatsku?Mě to hlásí dlouho dlouho dopředu vyměňte baterii a i s takovou hláškou jsem min.měsíc jezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 @cosby To by si sa divil: mne chcípla batéria tak, že som auto odomkol, ale už nenaštartoval... Žiadna hláška sa nekonala ani predtým ani potom. V servise mi povedali, že som nebol prvý ani posledný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef177 Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 (editace) před 40 minutami, cosby napsal: Jak může dojít v Chorvatsku?Mě to hlásí dlouho dlouho dopředu vyměňte baterii a i s takovou hláškou jsem min.měsíc jezdil. Přesně tak co píše ( stafa ). Mně to taky nenapíše a neupozorní. Kdyby mě to upozornilo, vůbec bych si s tím nelámal hlavu a byl bych v klidu... Editováno: 27. Listopad 2020, autor: Josef177 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef177 Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 před 2 minutami, Josef177 napsal: přesně tak co napsal ( stafa ). Vubec mě to nenapíše a neupozorní.. Kdyby mě to upozornilo, byl bych v pohodě a klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Před hodinou, cosby napsal: Jak může dojít v Chorvatsku?Mě to hlásí dlouho dlouho dopředu vyměňte baterii a i s takovou hláškou jsem min.měsíc jezdil. To bohužel u řady škodovek takto nefunguje. Mám s tím vlastní zkušenosti a znám dost lidí, u kterých se to chová obdobně. A zde na foru se o tom také někteří zmiňují. Prostě se na to nedá spolehnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Z toho důvodu vozím v autě jednu náhradní baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Tak tak, ale este sa mi nestalo, ze by neslo nastartovat pomocou stlacenia tlacitka klucom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Tak rukama mi prošlo několik škodovek a VW s kessy a vždy zatím s upozorněním na baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 rychlá pomoc: vyndat a třít baterku chvilku o džíny, svetr, mikinu, prostě vše co vyrobí statickou elektřinu, pak na 99% nastavujete nebo odemeknete a obstaráte si novou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef177 Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 před 13 hodinami, LEdit napsal: rychlá pomoc: vyndat a třít baterku chvilku o džíny, svetr, mikinu, prostě vše co vyrobí statickou elektřinu, pak na 99% nastavujete nebo odemeknete a obstaráte si novou .. já už jí vozím v kaslíku taky, Jistota je jistota. Ale docela se divím, že vydrží v provozu v klíčku ulpně kulový. Rok a půl a už chcípne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 (editace) @Josef177 Popremýšľaj, či nie je lepšie nosiť náhradnú batériu skôr v šrajtofli... Keď ti to chcípne skôr než odomkneš, batéria v kastlíku ti bude de facto k prdu... Taktiež bude chránená pred teplotnými výkyvmi... Mne pôvodná batéria vydržala 2 roky do jari, kedy mi ju v AS pri prehliadke preventívne vymenili; vymenená mi chcípla po necelom pol roku vyššie uvedeným spôsobom... Editováno: 28. Listopad 2020, autor: stafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Se Vam divim, ze se timto tak stresujete. Jednou za rok doma v teple, na svetle a case kdy ja chci proste baterii v hodnote jednoho litru benzinu vymenim a nemusim vymyslet zadne picoviny. Odlozim ji do kontejneru k tomu urcenemu a hotovo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Mně vydržela 3 roky a teď v listopadu, přesně po těch 3 letech, jsem ji nechal vyměnit z preventivních důvodů. Nikoliv proto, že by hlásila nízké napětí. Najeto mám 62 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pabloescobar Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 V 28. 11. 2020 na 9:33, stafa napsal: @Josef177 Popremýšľaj, či nie je lepšie nosiť náhradnú batériu skôr v šrajtofli... Keď ti to chcípne skôr než odomkneš, batéria v kastlíku ti bude de facto k prdu... Taktiež bude chránená pred teplotnými výkyvmi... Mne pôvodná batéria vydržala 2 roky do jari, kedy mi ju v AS pri prehliadke preventívne vymenili; vymenená mi chcípla po necelom pol roku vyššie uvedeným spôsobom... Auto vzdy odemknes i bez baterky. Mechanicky pomoci vysunovaciho klicku, ktety je schovan v kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 To mi je jasné ale pohodlnejšie je vytiahnuť batériu z vačku než sa drbať so zámkom... Nehovoriac o tom, že v kastlíku je v zime zima a v lete teplo, čo batérií veľmi nelahodí... Či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Jasne 5 baterii do kazdych nohavic jednu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.