Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pokud si pamatuji u MR2021 prodejce při předváděčce zmiňoval bezdrát pouze Apple Carpaly, o Androidu nic, otázka jestli to platí i pro Android, a nebo jen pro Apple.

stiahnite si apku Android Auto pre mobilne obrazovky,potom sa ukaže AA

Mám tuto verzi AA. Bez problému šlape. Screenshot_20201023_075301_com.google.android.projection.gearhead.thumb.jpg.546f5a8e63acca5e48b596b3a5f77239.jpg

• 1 měsíc později...

Tak dnes jsem převzal nového Karoqa vyroben 9/20 mam telefon Xiaomi MI 10 (A11) a bezdrátový smartlink funguje.

Xiaomi MI 9SE (A10) taky funguje bezdrátově.

Upraveno od Mit

• 2 měsíce později...

Také potvrzuji bezdrátový a funkční AA. Dnes převzatý Karoq Style ( Amundsen ) + telefon Google Pixel 4. Spojeno hned z první a nebylo ani potřeba napoprvé spojit se přes kabel.  :)

Spoiler

• 4 týdny později...

Zdravím, ako zapinate bezdrôtové AA? Mne stále vypisuje, že pripojte USB kábel.

Auto: Škoda Karoq 2019

Mobil: Samsung Galaxy A71 (Android 11)

Se obavám, že Karoq r.v.19 ještě bezdrátové AA neumí.  Mělo by fungovat u aut od 2.pol. 2020

Já přebíral Karoqa v únoru 2021 a AA jedině přes kabel 🔌 Podotýkám, že nejde o skladovku, do výroby šel letos. Má to někdo stejně? Výbava Style Plus. 

Už nic, jsem blbej, mám Android 10. 

Upraveno od Lishak

Zajímavý, že moje Xiaomi Mi9T se musí připojit kabelem, ale synovo Mi10 se připojuje bez drátu.

Přitom můj by to taky měl umět bez drátu.

Všechno mám aktualizované a stejně to nejede.

• Autor

A akú máš verziu Androidu? Až od 11 je to oficiálne podporované.

Ja mám p20 pro Android 10 a mám s wireless problémy. Pripojí sa, ale nepustí mobilné dáta v telefóne.

Mám tam zatím 10, synovo Mi10 je novější a má 11.

Díky za tip.

V 2. 10. 2020 na 8:39, olexaV napsal:

to  Cindy: dle obrázku co jsi sem dal tak jsi vlezl do nastavení aplikace v menu telefonu, ale kde to musíš aktivovat tak je v aplikaci android auto, musíš si to pustit na telefonu ( ne v autě na kabelu), když se ti spustí android auto, tak nahoře jsou 3 čárky na ty klikni a vlez do nastavení, dole je verze a číslo na to klikej dokud ti to nenapíše vývojářský mod aktivován, pro jistotu se vrat a znova vlez do nastavení a už tam budeš mít tu kolonku bezdrátový systém android auto

Děkuji za radu. Je to jak píšeš. nestačí jen aktivovat vývojářský mód, musí se i jít o krok zpět a pak znovu do nastavení android auto (v nepřipojeném telefonu). Pak se tam objeví položka volby bezdrátového připojení. (Nokia 7.2, android 10)

Upraveno od STOCKER

• 1 měsíc později...

Pánové, děkuji za návod, našel jsem Vás náhodou, kdy jsem bojoval s připojením bezdrátově Android Auto ve VW Golf V (2007) z číny. Na kabelu fungovalo v pohodě, bezdrát jsem rozjel díky Vám a vašemu návodu v aplikaci android auto. A abych jen netlachal tak i pomůžu s tím, že někdo nemůže v mobilu android auto najít, od verze A10 je totiž aplikace přímo zabudována v androidu a nemá nikde zástupce.

I když je App Android v mobilu nainstalovaná, aplikace je vidět v Nastavení > Aplikace > Správa aplikací > kliknout na tři tečky pod sebou v pravém horním rohu > Zobrazit všechny aplikace > app Android Auto je v seznamu, tak aby šla manuálně spustit (bez nutnosti propojení s autem), je třeba vytvořit zástupce (ikonu) té app na plochu. A to dokážete pomocí aplikace „Activity Launcher“ stažitelné z Google Play. Po nainstalování stačí najít AA, AA nastavení, launch a jste tam, pak už stačí jen klikat podle @JustinTest Dnes vyzkoušeno a funguje bez problému

• 4 týdny později...

Zdar vyměnil jsem telefon a vše jsem v pohodě rozchodil, ale přišel jsem na jednu věc vždy po použití AA se mi v nastavení vypne handsfree. Jakmile ji opět  zapnu po dalším startu vozidla se stratí připojení AA bez kabelu musím nejdřív připojit přes kabel a pak vše běží. Dělá to jen u jednoho telefonu, Samsung Galaxy S20  FE

• 10 měsíců později...

Zdravim jestli dobře chapu tak na mem Karogu rok vyroby 2019 bezdrat neroschodim ?

• Autor

Nie. Ale napríklad toto funguje: Motorola MA1 Wireless Android Auto Car Adapter 

Upraveno od JustinTest

• 3 týdny později...

Nově vydaný bezdrátový adaptér carlinkit 4.0 nejen podporuje bezdrátové přehrávání aut, ale také podporuje bezdrátové Android auto.

https://carlinkitcarplay.com/products/carlinkit-wireless-adapter-for-factory-carplay

A co to má umět navíc krom bezdrátového spojení? (Na těch stránkách výrobce se krom reklam a bezdrátového spojení nedá skoro nic najít)

nic .. udela z dratu bezdrat ... a to se hodi :)

• 1 rok později...

Dobry den, 

Pořídil jsem si 2air carlinkit 5.0

Zařízení se mi nedaří spojit, nevite kde je chyba? Stale se usb načítá, ale to je vse co se mi zobrazuje.

Dekuji za radu20240404_182437.heic20240404_182437.heic

Klíčové informace o připojení k Android Auto:

• telefon Android verze 11 nebo novější
  • zapnutá bezdrátová (Wireless) funkce připojení k Android Auto (to lze zkontrolovat v nastavení aplikace v telefonu)
  • při prvním připojení v autě zvolte připojení k CarPlay (zařízení je tak rozpoznáno multimediální jednotkou vozu)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.