Publikováno Září 19, 20204 r Ahoj, mám S3 2016 s tunerem a u Brna už nic neladím... Nepřišel jste někdo na nějaké řešení?
Září 19, 20204 r Asi spis myslel jak to vyresit aby mu to zase fungovalo :) zatim zadnej origo t2 neni co ?
Září 20, 20204 r Autor před 16 hodinami, Patrik1971 napsal: Skoncila podpora. To samozřejmě vím... Jde mi o to, jak to rozchodit, co koupit, co upravit.. Jestli někdo něco nevymyslel..
Září 30, 20204 r Dobrý den, tento týden mi přestala makat televize v superbu 3, je to určitě vypnutím DVBT a přechodem na DVBT2. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpověd
Září 30, 20204 r Logicky mne napadá výměnou za dvbt2 tuner , je-li v nabídce Škoda Auto . před 22 minutami, skaldajarda napsal: Dobrý den, tento týden mi přestala makat televize v superbu 3, je to určitě vypnutím DVBT a přechodem na DVBT2. Nevíte někdo jak tento problém vyřešit? Děkuji za odpověd
Květen 7, 20223 r Funkční náhrada za originální tuner 8V0919191G je 4N0919191D s podporou kodeku H.265 (HEVC). Odzkoušeno na S3 s MIB2.0 i MIB2.5
Květen 7, 20223 r před 48 minutami, radar napsal: Funkční náhrada za originální tuner 8V0919191G je 4N0919191D s podporou kodeku H.265 (HEVC). Odzkoušeno na S3 s MIB2.0 i MIB2.5 a to je kus za kus ? nebo se něco musí upravovat ? j
Květen 7, 20223 r Moc mi to nepřijde logické v dnešní době kupovat TV TUNER…. 1.Kvůli ceně 2.aplikace (android auto) zrcadlit telefon.. Upraveno Květen 7, 20223 r od Leonekkk
Květen 8, 20223 r @Leonekkk dost lidi ma Iphone 😰 @radar pokud vuz TV tuner nemel (nevidel jsem ze by sem objednat), je to resitelne jenom zapojenim? Nebo to potrebuje vic veci (anteny...)? No a posledni vec, pises ze do MIB3 to odzkousene nemas. Melo by to byt jine? diky Upraveno Květen 8, 20223 r od Deliberator
Květen 8, 20223 r @Deliberator Ano, také mam Iphone… stejnak TV je na velké …. Určitě to nebude jen o jednotce(kabeláž,kodování..)
Květen 8, 20223 r Tak pokud kolega ze jenom vymenit ( pokud v aute je original ) tak to je to co chci me ta televize bavila takze za me parada konecne mu zase pude
Květen 8, 20223 r @Leonekkk mam TV v asi 4ech vozech, zbytek jsou uz youngtimeri nebo veterani, ale kdyz to tam jde mit, nevidim duvod proc ne... s kodovanim pocitam, a antenu to mozna muze mit i nejakou neorigo. Toz povenuju se tomu, pockam co @roubic dobastli ;)
Květen 8, 20223 r @Deliberator tak defakto já nemusim nic bastlit já mám v autě origo tuner takže pro mě jenom kus za kus a ochrana dílu
Květen 8, 20223 r Tak jestli kupovat jednotku za 20.000,- + anténu a další příslušenství, tak počítám tak 25.000,-. Nebude lepší pro jablíčkáře zkusit tohle + nějakou apku na IPTV (O2TV. Skylink, apod....) ? https://jablickar.cz/jak-prehravat-videa-pres-carplay/ + návod na CarBridge
Květen 8, 20223 r @Leonekkk ja allegru 7500 kc ale ted resim osvetleni panorami takze na jednotku se dostane rada ale ne hnedka :/ @hardhouse.trip ano to se da ale mu bejt root systemu a to ma malo kdo takze tohle vyuzije malo lidi
Květen 8, 20223 r V návodu na Youtube by to mělo být bez jailbreaku... Navíc s tunerem to nepůjde za jízdy, a tady jo... Je to třeba vyzkoušet...
Květen 8, 20223 r @hardhouse.trip udela se unlock obrazu za jizdy a normalne to maka jinak co se toho tyce zkousel jsem to zvedavosti a nejde to odkazuje to na placene aplikace a tim skonci cela sranda
Květen 8, 20223 r @hardhouse.trip to uz mi prijde jako teda hodne silny lamani prez koleno.... ja radeji origo reseni, kor kdyz existuje. @roubic co je osvetleni panoramy?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.