Emblacker Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Ahoj,nenašel jsem podobné téma a omlouvám se,jestli to nepatří přímo sem ale zajímalo by mě,co za kosmetiku používáte na ošetření kůže?Mám něco od turtle wax ale na odvětrávané sedačky nic moc.Ucpává to otvory na odvětrávání.Jak to řešíte vy?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Zatím používám přípravek přímo od Škoda Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Autoglym leather care balm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Pouzivam toto a spokojenost https://www.ahifi.cz/clanky/detail/jak-vycistit-kozene-autosedacky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Je to asi nejlepsi co muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Někdo na fóru tady dával odkaz na https://www.colourlock.cz/produkty/detail/lederreiniger-mild a na ošetření https://www.colourlock.cz/produkty/detail/leder-protector Po vypotřebování Dodo,jsem zakoupil ty od Colourlocku. Hlavně čistič s pěnovačem je skvělý. Dělám 4x ročně. Přípravky používám i na ošetření kůže v domácnosti. Dodo je rovněž skvělý,ale cena je vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Dodo Juice leather kit som teraz otestoval aj ja,dokonca velmi slusne jeho sealant kamufluje aj poskodenie koze ....tiez otestovane na domacej 12 rocnej sedacke....ozila a je ako nova... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 A vybornym pomocnikom pri dokladnom cisteni je tato kefka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franco Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Colourlock na perforovanou kůži v pohodě. Jen se musí udělat pečlivě, protože pokud se někde do perforace pěna s čističem dostane a a někam ne, tak je rozdíl lehce vidět. Takže je třeba jí dostat všude... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 31. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2020 Lidl W5 "Leather care" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekJ Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Po polroku úspešne používam na čistenie perforovanej kože Chemical Guys Leather Cleaner, na impregnáciu buď DJ Supernatural Leather Sealant a najnovšie používam k veľkej spokojnosti KochChemie ProtectLeatherCare. Ten DJ mi prišiel že viac vysušuje. A čistím kefou, ako spomínal @Patrik1971 ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Ono ten dodo sealant ani nevysusuje,ale robi ten spravny,matny a nemastny efekt a tak je to spravne pre kozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fx99 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 dodo sealant ,ale neni impregnace? nebo se pletu? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Sealant na kůži Dodo Juice Supernatural Leather Sealant Jedná se o vysoce účinný "suchý" sealant na kůži, který zanechává sametově matný povrch kůže, chrání ji a do určité míry odpuzuje nečistoty. Dokáže uchovat kůži pružnou a poddajnou, navíc ji vyživí a zvláční. Sealantem ošetřená kůže je výrazně méně náchylná na popraskání a vysychání a to po dobu několika měsíců. Před použitím sealantu je nutné kůži důkladně vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 V 29. 10. 2020 na 19:20, kapitan9 napsal: Někdo na fóru tady dával odkaz na https://www.colourlock.cz/produkty/detail/lederreiniger-mild a na ošetření https://www.colourlock.cz/produkty/detail/leder-protector Po vypotřebování Dodo,jsem zakoupil ty od Colourlocku. Hlavně čistič s pěnovačem je skvělý. Dělám 4x ročně. Přípravky používám i na ošetření kůže v domácnosti. Dodo je rovněž skvělý,ale cena je vyšší. 👍🏻 potvrzuji velmi dobrou zkušenost po 5let s běžnými kůže/Alcantara sedačkami a teď i s perforovanou celokůží. Koženkové díly ale ošetřuji Colourlockem na umělou kůži. Zde od Plzeňáček rozdělení kůže ze staršího modelu, ale platí stále i v S3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 Po troch rokoch s nájazdom 15000km vyzerá moja riadiaca páka nejako takto, čím to je, že sa to takto opotrebovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jar91 Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 před 5 hodinami, Badura napsal: Po troch rokoch s nájazdom 15000km vyzerá moja riadiaca páka nejako takto, čím to je, že sa to takto opotrebovalo? No nekvalitní material co se teď dělá. Já za 3 roky prosezena sedacka najeto 38800km, řečeno v servisu že špatně nastupuji do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 skôr to bude tými poťahmi lebo takéto sedačky nemajú obchodáci po 200tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 (editace) @jar91 @Badura reklamace v záruce...to vyřeší. Ta řadička určo... Editováno: 20. Červen 2021, autor: davi72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jar91 Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 před 9 hodinami, davi72 napsal: @jar91 @Badura reklamace v záruce...to vyřeší. Ta řadička určo... No nekvalitní material co se teď dělá. Já za 3 roky prosezena sedacka najeto 38800km, řečeno v servisu že špatně nastupuji do auta. No nevím je to vysezene až na plech. To jsem kupoval úplně nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 Tak běž jinam...nenech se odbýt.Tohle není standartní opotřebení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červen 2021 Sdílet Vloženo 20. Červen 2021 Nevidím, že by ta sedačka byla kožená, takže zpět k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.