Publikováno Říjen 30, 20204 r Ahoj, poradí někdo? Chtěl jsem si dát na auto zadní faceliftové světla, koupil jsem si k tomu i přechodky a po zapojení mi u pravé lampy nesvítí spodní proužek (viz.foto v zeleném kroužku). Nedokázal by mi někdo poradit, jestli může být někde chyba v zapojení a nebo to bude vada té lampy samotné? Mám origo na autě obyčejné ne - LED světla a toto jsou ledkové, nemůže být problém třeba u tohoto? Nemá se něco na diagnostice pozměnit? Jinak co jsem přeměřoval zkoušečkou, tak přechodky jsou v pohodě, šťáva tudy protéká...ale spodek pravého světla se nerozsvítí, viz. foto. Děkuji za každou radu, mrzí mě to, vypadají na autě dobře ale mají malou chybu, že nesvítí, jak mají 🙂🙂
Říjen 30, 20204 r Rozumim tomu jak koza petrzeli, ale neni to mlhovka? Ta by teoreticky svitila jen vlevo. Upraveno Říjen 30, 20204 r od flacek
Říjen 30, 20204 r Je to mlhovka, má svítit jen ta vlevo standardně. Stejně tak ty proužky nahoře jsou jen brzdovky a normálně svítit nemají, pokud nestojíš na brzdě.
Říjen 30, 20204 r Pokud budeš chtít tak se dá druhá mlhovka dodělat , stačí jeden drát a propojit je 😉
Říjen 30, 20204 r Nedá . Ve FL světlech fyzicky není. Takže se musí koupit pravé světlo pro UK a nekódovat.
Říjen 30, 20204 r Autor A dá se to tedy přes PC nějak poladit, aby ta světla svítila stejně? Buď aby standartně mlhovka v levém světle zhasla a svítila pouze na vyžádání povytáhnutím spínače světel z kabiny (nyní svítí pořád a vypadá to divně, když není mlha a pravé světlo nesvítí) a nebo ať tedy se rozsvítí i ta druhá lampa, jestli je to vůbec možné, jak tady někdo psal...Prostě, jde to přes PC vyladit, aby se ta světla dala používat v provozu?
Říjen 31, 20204 r Takže tak jak je to na fotce to svítí jen se zapnutými světly (tedy svítí obrysovky + brzdy + mlhové)? Já s kódováním asi moc neporadím, ale minimálně bude třeba vědět, co za MR to je a jaká přesně světla tam byla předtím.
Říjen 31, 20204 r před 14 hodinami, LiveBomb napsal: Nedá . Ve FL světlech fyzicky není. Takže se musí koupit pravé světlo pro UK a nekódovat. Aha tak to se omlouvám , myslel jsem že tam je taky příprava pro druhou jak u jiných aut ...
Říjen 31, 20204 r před 11 hodinami, lh13 napsal: A dá se to tedy přes PC nějak poladit, aby ta světla svítila stejně? Buď aby standartně mlhovka v levém světle zhasla a svítila pouze na vyžádání povytáhnutím spínače světel z kabiny (nyní svítí pořád a vypadá to divně, když není mlha a pravé světlo nesvítí) a nebo ať tedy se rozsvítí i ta druhá lampa, jestli je to vůbec možné, jak tady někdo psal...Prostě, jde to přes PC vyladit, aby se ta světla dala používat v provozu? Vrať tam původní světla 1) svítí stejně blbě -> je chyba v kódování -> nutno poladit 2) svítí ok -> pravděpodobně chyba někde v redukci -> zkontrolovat, opravit, vyrobit znova
Říjen 31, 20204 r Autor Mám octavii III rok 2014, standartně tam byla obyčejná světla (ne-LED) světla a ta svítí v pořádku, ale když nasadím přechodku, kterou jsem koupil tady na foru a nasadím nová světla, tak to svítí, tak jako na fotce a to mám pouze zapnutá světla...a přesto svítí obrysová, brzdová i mlhovka.
Říjen 31, 20204 r Já už tu bylo zmíněno.. je to potřeba nastavit pomoci diagnostiky Tak aby svítilo tak jak má.. takhle ti svítí mlhovka stále což je špatně.. to same brzdová světla ti svítí stále , také špatně . 😁 Už jsem to tu par lidem nastavoval , kdybys potreboval .
Prosinec 9, 20204 r Ahoj, nebudu zakládat nové téma. Chtěl bych se prosím zeptat, mám Octavii Combi 2017 po FL. Jak mají svítit zadní světla ? Mám takový pocit, že mi dříve svítily 2 proužky a teď svítí jen jeden :D Na obou světlech. Než pojedu do servisu tak se raději zeptám zde. Nemám tam žádné upravy. Moc děkuji za odpověď. Světlo je: 5e9 945 095 b A svítí mi to takhle:, "jen" jeden proužek "C". Upraveno Prosinec 9, 20204 r od LubiCzech
Prosinec 9, 20204 r Myslím že u LOW světel po FL svítí jen jeden proužek, dva proužky měli HIGH světla předFL. EDIT: předFL poFL LED/HIGH poFL LOW Upraveno Prosinec 9, 20204 r od Martab
Prosinec 26, 20204 r V 1. 11. 2020 na 0:15, kvetosm napsal: Já už tu bylo zmíněno.. je to potřeba nastavit pomoci diagnostiky Tak aby svítilo tak jak má.. takhle ti svítí mlhovka stále což je špatně.. to same brzdová světla ti svítí stále , také špatně . 😁 Už jsem to tu par lidem nastavoval , kdybys potreboval . Ahoj Květoši. Kamarád si pořídil zadní Led světla na kombi, ale potřeboval byl je nakodovat. Mohl bych tě o to poprosit? Odkud jsi? My jsme z Prahy... Děkuji. Dan
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.