VojtechMotycka Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co se může stát pokud bude auta dlouhodobě zatěžována na jednu stranu extrémní váhou (např. řidiče nebo spolujezdce)? Jde o dlouhodobé zatěžování, téměř každý den. Případně bych se chtěl zeptat, jak jsou na tom sedačky s nosností? Je lepší když člověk s takovou hmotností sedá spíše vzadu nebo ve předu? Nikde jsem nenašel na jakou váhu jsou vyrobeny, aby jí bezpečně unesli a nezníčily se. PS: Mám Škodu Fabii, 1. generace Děkuji za rady a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Na co se to vlastně ptáš? Nechápu smysl dotazu. O jaké extrémní váze to mluvíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Třeba bude vozit rozměrnou tchýni a potřebuje nějaké argumenty, proč ona musí sedět vzadu, aby mu nerozlámala přední sedačky :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Koupil jsem F1 se zničenou sedačkou spolujezdce. Zpravidla je prosezeno řidičovo sedadlo, ale v autě se občas vozila korpulentní osoba a sedák má po okrajích zlomenou výplň. Kompletní sedadlo koupím za pár na vrakáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Třeba je jen prohozená. Trik, ale i nutnost. Chci vidět, jak se z vrakáče kupující sedačky v top stavu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 (editace) Nic není prohozený a žádná konspirace tady taky není, to auto i majitele znám, bral jsem ho domů jako třetí a dělňase. Na vrakáči jsem se na slušné sedadlo spolujezdce dle potahu už díval, ale nikdo nepíše o top stavu na F1, možná tak na něco mladšího. Kolega měnil jen ten podsedák, ale na to bych se mohl vykašlat, protože ani potah by to nemusel už přežít. Editováno: 4. Listopad 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Pořád se dají koupit sedačky v solidním stavu. Spoustu lidí pořád vozí F1 třeba z Německa jen na náhradní díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 (editace) Nemam niekto skusenost,kolko uvezie kratka Fabia?Potrebujem previezt 25ks vymyvanej dlazby,ze ked to rozlozim nieco na podlahu spolujazdca.zbytok na sklopene sedacky a do kufra,ci to Fabka zvladne.1ks ma cca 14 kg. Editováno: 25. Říjen 2021, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 (editace) Ja myslim, ze v pohode. Uzitocna hmotnost 420-530 kg + vodic 75kg :) https://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/techdata/Skoda_Fabia_technickeudaje.pdf EDIT: pardon, nevismol som si, ze som v FI sekcii.... my bad Editováno: 25. Říjen 2021, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2021 Podle TP krátká 44kW má užitečnou 440kg, takže to půjde. Každá motorizace to bude mít jiné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.