Publikováno Listopad 7, 20204 r Ahoj, pozoruju třeseni motoru za studena při cca 1500 ot/m, zjevně v důsledku natankováni podezřelé nafty... Zkoušel někdo čistění trysek směsí VIF aditivum + Nafta 50:50, namícháno primo do nádržky palivového filtru, a 10min volnobeh ? Díky.
Leden 14, 20214 r Ahoj, měl jsem stejný problém. Při studeném motoru se objevovalo kovové cvakání a zaškubávání motoru. Objevovalo se při teplotách okolo 0 a méně, celé to trvalo jen pár vteřin a pak auto jelo normálně. Bylo mě doporučeno: natankovat půl nádrže vervu a nalít celé balení( 150ml)originál aditivum od Škodovky: VOLKSWAGEN - G 001 790 M3. Po vyjetí natankovat celou nádrž vervy a nalít ještě jedno balení aditiva. To jsem udělal a po nějakém čase problémy zmizely. Jo mám motor 2.0TDI - 125kW.
Leden 14, 20214 r Autor Ahoj, tak jsem to zkusil podle internet-navodu, 50:50 aditiv+nafta namichano primo do nadoby na palivovy filtr (strikackou vytahana nafta z objemu nadoby palivoveho filtru). Potom Volnobeh cca 15min, trosicku motor prskal nez tu smes prohnal cerpadlem a tryskama, ale sezral to v pohode, a vysledek: Stabilni chod studeneho motoru potvrzen hned po procedure 50:50. Podezrelou naftu v nadrzi jsem jeste aditivoval +150ml, a spotreboval na dalnici... Dotankoval Premiovou Naftu. Motor opet v plne kondici. Zabralo to.
Leden 14, 20214 r Ja už na VIFku fungujem asi 6 rokov. Vstreky ako nové a motor beží bez problémov. Rozprával som s známym z autorizovaného servisu, kde rozobrali komplet motor, zdokumentovali stav a potom ho zmontovali a používali niekoľko mesiacov VIFko. Po opätovnom rozobratí motora bol čistejší a karbonizácia bola viditeľne menšia a vstreky vykazovali lepšie hodnoty. Upraveno Leden 23, 20214 r od r_e_n_e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.