sumachr Vloženo 8. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2020 Měl bych dotaz k těm co mají vyhřívaný volant na S3 FL Já mám v menu doprogramováno - automatická aktivace / Deaktivace a mělo by se to za mrazu sepnout. Ale.... všiml jsem si, že když vyjedu z garáže kde je 18° a klesne to třeba na 2° tak se to nezapne. Ale když pak přijdu k autu které stálo venku a je 2° tak se to sepne. Tak mě jen zajímalo kdo to má jak mu to funguje. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Funguje ti to spravne.Logicky sa v 18st garazi nezapne a aj ked nasledne vides do chladu pod 4 st,bez toho aby si vypol a zapol zapalovanie sa ohrev volantu nezopne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 9. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Ano to sem si myslel taky, ale bohužel jsem přesnou funkci nikde nenašel technicky popsanou. Díky moc za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 20. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 (editace) Tak dnes byli 2° a volant se nezaplatí. tak fakt nevím kdy by to mělo fungovat. :/ asi všechny dokódované věcičky hold nefungují a nebo jen jsme nesplnil nějaké požadavky pro sepnutí Editováno: 20. Listopad 2020, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Ak ti to kodoval nejaky "Honza z vesnice",niet sa co cudovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 20. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 (editace) @Patrik1971no kódoval mi to Ferda25 a to si nemyslím, že by byl dle tvého přirovnání Honza z vesnice. Editováno: 20. Listopad 2020, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 20. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 @guest100ty jo tak to mě nenapadlo, že to může být ovlivněno i vnitřní teplotou. bohužel mám 6 měsíců nové auto, takže jsem zimu ještě neměl. Spíše mě zmátlo v nějakém vlákně, že každý psal že mu to spíná v 0 a dalšímu ve 4 a atd... a že záleží jak je to nastavené. No každý píše něco jiného a tak ej pak neználek zmatený. Bohužel jsem v autě měl také teplo i když venku byli 2°tak v autě jsem měl už vyhřáto na 21°. Díky za tip, lepší než ten od předchozího profíka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 21. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Jj díky. Zkusím teď, je venku 0 tak to nechám vychladit i vnitřek Jinak Ferda je za mě borec a o něm rozhodně nepochybuji ;) kódoval nám v rodině dva superby a naprostá spokojenost!! Takže já nehodnotil jeho práci, ale snažil jsem se najít někde na netu nebo tady jak to přesně má fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Samo Ferda meni situaciu a na 100 pero v tomto umi,ale potom ten Honza si ty,ak ocakavas,ze ti zopne ohrev volantu v aute,vyhriatom na 21 stupnov. 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 21. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Hele chtěl jsem ti něco napsat, ale vidím,že to nemá cenu. Prostě pokud nevíš nereaguj a neurážej. Neuměl si ani pořádně vysvětlit jak to opravdu má fungovat a plácal si jen co to tě zrovna napadlo. Ostatně dnes jsem to celý den testoval a i přesto, že mám v autě 18 až 20° tak se mi volant sepl automaticky, ale až když bylo pod 2°. Nad 2° nic. Takže info pro tebe @Patrik1971, Honza jsi teď tady ty 😂 protože ano volant sepl i přes to, že jsem měl uvnitř vozu 18 a 20° 👍🏻 Teorie že to bere i z čidla uvnitř nefunguje. Tak jen informace kdyby to někoho zajímalo oachtěl vědět jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vogast Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Lze vyhřívání volantu napárovat na spuštění nezávislého topení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.