Publikováno Listopad 16, 20204 r Zdravím, mám menší dotaz. Sem po výměně rozvodu. 1.2 66kw. Po výměně se mi zda ze auto v nízkých otáčkách jemně pocukava. Je to třeba kdyz jedu lehce městem na trojku a otáčky mám lehce pod dva tisice. Kdyz mám otáčky více jak 2 tisice tak to jede normálně. Dřív to nedělal vůbec a jelo to porad b klidu. Myslíte ze můžou bejt blbě nastaveny rozvody? Nebo proste to podtacim a tím jak jsou nové rozvody tak to muže bejt trosku jiný v nízkých? Auto žere furt stejně zvuk taky stejný. S otáčky na volnobech stejně jako před výměnou.
Únor 17, 20232 r Dobrý den, mám stejný problém, mohu se s odstupem času zeptat, jak jste problém vyřešil? Děkuji
Leden 23, 20241 r To samé na 1.0 tsi od začátku, názezd 116 000, pořád stejné, neřeším. Měl jsem chuť řešit to cca při 15000 a to jsem si poslechl arogantní sračky na servisce, kde jsem se na to dovolil zeptat, že jezdím na špatné palivo. Kontrolka nesvítí, no tak co se staráte
Leden 27, 20241 r Doporučuji zkusit vymazat všechny adaptace z jednotky a ideálně nahrát novější SW jestli je dostupný. Ve 100K už by nebylo marné nechat vyčistit sací ventily a zkontrolovat vstřikovače, vyměnit aspoň gumičky. Upraveno Leden 27, 20241 r od informator
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.