Přejít na obsah

obyč. centrál X do a zamykaní kufru


Milda.J

Doporučené příspěvky

Tak teď jsem tě trochu nepochopil. Taky jsem předělal centrál na klíč na DO. A přece i u toho klíčkového máš servomotor, který ti zavírá i kufr. Já jsem nepředělával na origo - dával jsem JABLOTRON - vyměníš ŘJ a kabeláž a kufr otvírá a zavírá přesně tak jako ostatní dveře. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem to dělal jako Píst. Jen jsem dodal řídící jednotku, které je vlastně místo toho klíče v zámku. Všechno ostatní zůstává tak jak bylo. To bys musel mít kufr bez servomotoru. Nebo znám taky lidi, kteří si ho schválně vypínali, protože chtěli kufr zamykat nezávisle na ostatních dveřích. Obávali se krádeží z kufru třeba na semaforech nebo v zácpě... Takže ho tam třeba máš, jen není zapojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za info-auti jsem koupil nedávno a to že nejde na centrál kufr jsem považoval za normální-ale jestli tam servomot. je nebo ne - to se musím mrknout :unsure:

Normálně tam má být?

Co je tedy potřeba na tu dálku?

Dík

Potreba je koupit ovladani DO centralu. Moznosti a vyrobcu je hafo v cenach od par set az po cca 2500,-. Spis je na zvazeni jestli nekoupit uz alarm, kterje ma DO a umi ovladat central. Alarm koupis uz za 1300,-.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...