boban1108 Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 Čekám na tento motor. Jsem už usedlejší, chci něco silného, ale ne RS, protože nechci tenká kola a tvrdý podvozek. Takže čekám na 2.0 TSI a chtěl bych jí nechat očipovat, aby se ještě něco na síle přidalo :-). Ale jsem úplný laik a nevím, jestli se toho nebát. Narazil jsem na nabídky zvýšení výkonu asi o 30 KW, zvýšení krouťáku a snížení spotřeby o 10% (to zní jako perpetuum mobile). Dokonce ta firma nabízí, že to zanese i do velkého techničáku. To celé asi za 11000 Kč. Poraďte prosím. Zmenší to nějak životnost auta (motoru)? Co záruka? Radši nedělat? Nebo se vůbec nebát a jít do toho? Případně nějaké konkrétní tipy na firmy, s kterými jsou dobré zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 3. Červen 2021 Sdílet Vloženo 3. Červen 2021 Pročetl jsem většinu vláken o čiptuningu na českým internetu, a jediný tři chipy, co bych byl ochotnej riskovat, jsou: -Motorpower (komentuje rozumně a jeho příspěvky dávají smysl, navíc, pokud jsi ochotnej mu věřit, mu jezdí po čipu několik sanitek řádově statisíce km, což mi přijde jako slušnej důkaz spolehlivosti) -TDIFun -APR - jestli to správně chápu, je to zahraniční firma co jen poskytuje soft (kterej by měl být kvalitní), ale nahrávají ho jiní, a jsme zase u té důvěry. Jinak musíš počítat se zvýšenou zátěží na celej pohonnej řetězec, takže to chce zkrátit intervaly oleje a filtrů, počítat že může dřív odcházet spojka, nebo cokoliv jinýho... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 Zavolej panu Šímovi (www.motorpower.cz). Ten ti celou anabázi úpravy rád vysvětlí. Nedávno jsem u něho byl taky na úpravě a o OIV jsme se bavili. Řekl, že ty zatím neupravuje, protože auto je prý stále online a jakmile by poznalo upravený software, hned o tom budou v Boleslavi vědět = konec záruky. Taktéž neshledávám žádnou výhodu v zápisu úpravy do TP. K čemu to je? Jakmile si toho všimnou v servisu, automaticky si udělají poznámku a při prvním uplatnění záruky na jakoukoliv část pohonného ústrojí se budou kroutit. To samé při prodeji - spoustu zájemců to může odradit. Podle mě je lepší to tam nemít. Já sám jsem s úpravou od Motorpower spokojený a doporučuji. Ale nechal jsem upravovat auto, které není online. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubDud Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Víte, jaký kod má 140kw verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 https://www.bsrczech.cz/tuningove-kity/t/5941/skoda-octavia-20-tsi-rs-245hp-2022-2023?fbclid=IwAR0UwjjIPQWvcbql1xJJlnB8CzUlqyx-wfOLDoEWWOyfXywH6VT4clq80Zk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Kdo zkusí první? :D mě osobně to celkem láká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 @lujetu No tak evidentně ty 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 @lujetu Dej pak vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 1. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2023 Nikdo opravdu do ničeho nesel? Spousta aut byla určitě jen s 2- letou zárukou a tam už se není myslim čeho bat, BSR, Revo, Apr, to by mělo být vše ok. Překvapuje mi, že je toto téma u tohoto motoru tady takhle mrtvé 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 Máš ho? ak áno aký rok výroby je auto - nie kvôli záruke, ale kvôli tomu a preto je tu tak ticho - že BSR, Cimbu a ďalší sa nevedia dostať cez ochranu do jednotiek vyrobených po 10/2021. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 Nie, toto nie je moja úprava. No podľa informácie z grafu ide o r.v. 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 pokud jde o EA888.4 tak treba Racingline a APR to nabizeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 @hamounmožno si našiel niečo viac než ja. APR - robí tuning pre 2.0TSI 245k -> toto vedia všetky tuningové firmy, zjavne tam nie je blokácia RJ RacingLine - našiel som dealera 15km odo mňa -> okrem rôznych blbostí predáva teda aj "kompletný tuning". Kliknem značku Škoda, ponúka mi viacero motorov. Pre 2.0TSI 245k ponúka APR tuning RJ a pre všetky ostatné motory RacingLine "krabičku". Takže nič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 19. leden 2024 Sdílet Vloženo 19. leden 2024 @OpelIns1 pokud ti nejde o RS, tak se omlouvam. v podpisu auto nemas a téma je 2.0TSI ... blokace tam je, ... nejakou chvili to trvalo, nez to uvolnili .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 23. leden 2024 Sdílet Vloženo 23. leden 2024 omluva na mé straně - pravda 2.0TSI v nadpise. Nechal som sa uniesť chtíčom po tuningu. Mám 1.5TSI a hlavne by som sa rád zbavil 2-Valcového chodu, ktorý myslím slušne ničí motor takže Cimbu a BSR sledujem na ich stárnkach pravidelne, resp. píšem maily na nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.