Dopa Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Zdravím. Mám dotaz (jako laik). Mám na SIII automatické stmívání zrcátek při oslnění zezadu a i v závislosti na světelných podmínkách. Rád bych nechal na auto nalepit folie na okna (zadní a boční zadní). Má toto velký vliv na viditelnost a stmívání zrcátek? Na funkci stmívání jsem si fakt zvykl, ale folie se mi taky dost líbí :) Děkuji za názory a případně reální zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Ma. Stmievanie zrcatek nadalej funguje ale oneskorene. Samozrejme zalezi od toho ake tmave folie si das... Ja mam Suntek HP15. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopa Vloženo 23. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Chystam se objednat sem https://www.autofolie-cz.com/ Ale uvitam nejaka doporuceni Praha a pripadne okoli. Jak moc velké zpozdeni to je cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Tam nejde ani tak o oneskorenie, ako o intenzitu stmievania, tá je znížená, keďže senzor je ovplyvnený fóliou - hlavne vonkajšie zrkadlá preto nestmavnú tak ako by mali... Už sa to niekde riešilo, autá so sunsetom majú inak kalibrovaný senzor, aby to správne fungovalo. Niekto sa vtedy vyjadril, že údajne sa to dá nakalibrovať aj dodatočne, ale už nepamätám kde, ako alebo či naozaj... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Obecne, ine auto / svetelny zdroj musi byt blizsie, aby auto zareagovalo. Pred foliami, zrkadla na stmievanie zareagovali skor. Nicmene, nie je to ziadna tragedia, ale rozdiel je poznat, hlavne bocne zrkadla... Patral som aj po dodatocnej kalibracii/nastaveni ale neuspesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Jestli si pamatuju dobre, tak je volba jen dle stupnu tonovanych skel (klasika, sunset). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopa Vloženo 23. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Jeste tedy popremyslim o vyberu folii a jestli vubec. Moc dekuji za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopa Vloženo 7. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Jen pro informaci má zkušenost. Folie jsem si dát nechal (propustnost 15%). Středové zrcátko není potřeba, aby se zatmavovalo, což je i logické :) Ale boční jsem nezaznamenal jakékoliv zatmavení. Nicméně auto vypadá o dost lépe a nezatmavení zrcátek se dá přežít. Jezdím stejně víc ve dne, než za tmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Pises,ze.... Má toto velký vliv na viditelnost a stmívání zrcátek? Na funkci stmívání jsem si fakt zvykl, A teraz ti to zrazu nevadi a vlastne si to ani nepotreboval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopa Vloženo 7. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Zvykl jsem si na to, to každopádně, proto jsem váhal a ptal se zde. Nepsal jsem, že jsem to potřeboval. Spíše chtěl :) Ale ve finále jsem zjistil, že se dá bez toho žít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. leden 2021 Sdílet Vloženo 17. leden 2021 (editace) Nie je to celkom tak, ze sa nezatmavuju, len to nie je take promptne a mozno trochu menej intenzivne. Editováno: 17. leden 2021, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Ahojte, zkusím to tu oživit. Mám Octavii v podpisu a po prvním majiteli jsou na autě nalepené tmavé folie. Na 5. dveřích by měla být propustnost 20%. Zjistil jsem, že (nejspíš, podle čtení zde) kvůli tomu nefunguje stmívání zrcátek. Neřešil někdo, kolik procent propustnost ještě funguje? I kdyby měla fungovat méně intenzivně/pomaleji? Uvažuji o změně zadních folii, případně na 5. dveřích, protože mě trochu irituje nestmívající se vnšjší zrcátko :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopa Vloženo 23. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Ahoj. Já nakonec mám 15% a stmívaní zrcátek funguje spolehlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 V 7. 1. 2021 na 8:08, Dopa napsal: Jen pro informaci má zkušenost. Folie jsem si dát nechal (propustnost 15%). Středové zrcátko není potřeba, aby se zatmavovalo, což je i logické :) Ale boční jsem nezaznamenal jakékoliv zatmavení. Nicméně auto vypadá o dost lépe a nezatmavení zrcátek se dá přežít. Jezdím stejně víc ve dne, než za tmy :) Předním jsi psal něco jiného, než že funguje spolehlivě… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopa Vloženo 23. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 (editace) Ze začátku jsem to asi moc sledoval a řešil nebo nevím. A nebo tam byly jiné faktory. Už je to delší doba a za tu delší dobu můžu shrnout, že se zatmavují tak, jak mají a dokonce i středové. Už jsem i zapomněl, že jsem to tu psal. Jsem rád, že jsi na to poukázal a můžu napsat zkušenost po delší době .) Editováno: 27. Červen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 To je zajímavé, by mě zajímalo, jestli je nějaký rozdíl mezi zrcátky v Supu a Octavii... Zkusím ještě kontaktovat předchozího majitele, jestli mu to fungovalo. Folií se mi zbavovat nechce, ale hlavně to vnější zrcátko... :/ Uvidíme, možná tomu dám jendu zimu, kde se hodně jezdí po tmě a uvidím... Každopádně díky za reakci. Uvidím, jestli se ozve někdo jiný ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Sunset + zadní originální rolo bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 (editace) Ja mám Sunset,ale min. rok som si dal spraviť aj fólie... Keďže deťom aj tak vadilo slnko. Fólie mám najtmavsie aké mala firma,čo mi ich lepila. A stmievanie funguje normálne,aj výhľad do zadu je v pohode Editováno: 23. Červen 2022, autor: titanius 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 @titanius Díky za info, tak to tomu už nerozumím :D Tak nakonec mi špatně funguje senzor ne? Výhled dozadu mám taky OK, s tím problém není. Jen se nestmívají zrcátka no. Musím to vyzkoušet ještě teda... Hledal jsem podobnou fotku z profilu, ale nemám. Z tvé fotky mi ale přijde, že to vypadá tak jak to mám já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 Já teď dával keramické (kvůli teplu) folie s 20% propustností a v poho. V Praze AWF, můžu jen doporučit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 JirikHL: hele a mas vubec vnejsi stmivaci ? Nemas jen to vnitrni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 @ČudlRjasně že mám, zase takový idiot nejsem 😂. Když jsem svítil telefonem jakoby ze zadních sedadel tak obě okamžitě zezelenaly. Viz moje vlákno tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Board Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Já měl na autě fólie s propustností 20% a musel jsem je dát pryč. Stmívání zrcátek sice fungovalo, ale stmívala se podstatně méně než bez fólií. Předpokládám, že když má auto sunset z výroby bude jinak nastavený senzor v prostředním zrcátku, který snímá intenzitu světla která jde zezadu do interiéru auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Ano, pokud jsou objednána skla sunset, je z výroby jiná parametrizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 I ja jsem nechal zatmavit zadek a zadni bocni skla. 20%. Ale budu to predelavat jelikoz i tak dovnitr sviti slunicka moc. 5% asi. 20 vs 15 je skoro nic rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.