Spidi Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Spadla kousek od jednoho našeho služebního autíčka (autostojí těsně za přechodem)... Mohla bejt pojistná událost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Chlapík v zatáčce přímo naproti mého kanclíku ztratil vanu - naštěstí za ním nikdo nejel. Spadla kousek od jednoho našeho služebního autíčka (autostojí těsně za přechodem)... Tak to mel roomik docela stesti..Hlavne,ze tam nikdo nebyl..A ten dement to da zpatky,jako by se nic nestalo a jede do prdele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Tak to mel roomik docela stesti..Hlavne,ze tam nikdo nebyl..A ten dement to da zpatky,jako by se nic nestalo a jede do prdele.. a to ji tam mel nechat nebo co...jeste napusit a dat penu vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 a to ji tam mel nechat nebo co...jeste napusit a dat penu vid No to vis a sampano s jahodama.. lol No ne,jako ze to ty vemena meli nalozit tak,aby to vubec nespadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No to vis a sampano s jahodama.. lolNo ne,jako ze to ty vemena meli nalozit tak,aby to vubec nespadlo.. jooo po bitve je kazdej general...tako machry mam nejradsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 (editace) Tak to mel roomik docela stesti..Hlavne,ze tam nikdo nebyl..A ten dement to da zpatky,jako by se nic nestalo a jede do prdele.. To ne - jemu nic nehrozilo. Vana spadla trochu vlevo od přechodu a tam stála naše oktávka. Já tu fotku trochu vic oříznul.. Bylo to mobilem a přes okno takže tam byl i rám a žaluzie . Editováno: 6. Prosinec 2007, autor: traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 foto jsem neudělal, ale dost možná jste to taky někdo viděli. Dneska na D11 na sjezdu u Prahy to nějakej mamlas napral "mezi kozy". Jak se tam ta cesta dělí a uprostřed jsou ty svodidla, tak se na ně napíchnul. Akorát jsem jel kolem, když ho naložili a odvezli a pak už to tam uklízeli jen hasiči. A vtipné bylo, že o 100m dál stála zašitá modrá Octa s radarem a měřila 60ku a o te havarce za sebou asi neměli tucha. Maník se asi nebyl schopen rozhodnout, kudy pojede, tak zvolil zlatou střední cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 foto jsem neudělal, ale dost možná jste to taky někdo viděli. Dneska na D11 na sjezdu u Prahy to nějakej mamlas napral "mezi kozy". Jak se tam ta cesta dělí a uprostřed jsou ty svodidla, tak se na ně napíchnul. Akorát jsem jel kolem, když ho naložili a odvezli a pak už to tam uklízeli jen hasiči. A vtipné bylo, že o 100m dál stála zašitá modrá Octa s radarem a měřila 60ku a o te havarce za sebou asi neměli tucha. Maník se asi nebyl schopen rozhodnout, kudy pojede, tak zvolil zlatou střední cestu. Jj zlata stredni cesta On mu totiz zacal piskat antiradar tak radsi nez aby ho zmerili to pichnul do svodidel na pojistovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 foto jsem neudělal, ale dost možná jste to taky někdo viděli. Dneska na D11 na sjezdu u Prahy to nějakej mamlas napral "mezi kozy". Jak se tam ta cesta dělí a uprostřed jsou ty svodidla, tak se na ně napíchnul. Akorát jsem jel kolem, když ho naložili a odvezli a pak už to tam uklízeli jen hasiči. A vtipné bylo, že o 100m dál stála zašitá modrá Octa s radarem a měřila 60ku a o te havarce za sebou asi neměli tucha. Maník se asi nebyl schopen rozhodnout, kudy pojede, tak zvolil zlatou střední cestu. vlastně díky tomu borcovi jsem tam jel pomalu, jinak bych tam benga nečekal a dost možná by mně zblejskli. Takže mu tímto děkuji, což on asi neocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Jj zlata stredni cesta On mu totiz zacal piskat antiradar tak radsi nez aby ho zmerili to pichnul do svodidel na pojistovnu ty o tom něco víš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 ty o tom něco víš? nn delam si legraci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 nn delam si legraci.. no ale klidně tomu tak mohlo být. Myslím, že to byla OII co se tam vymlelo. Spíš jsem ale sledoval abych to taky někam nenapálil. Tady je vidět, jak je měření rychlosti nebezpečné a může způsobit nehodu, proto by se měřit nemělo, protože to ohrožuje účastníky silničního provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Foto není z ulice,ale z lesa když jsem vybíral stromeček.Pěkný traktůrek a hlavně tam bije motor Škoda 120. A podvozek je ARO 240 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 no ale klidně tomu tak mohlo být. Myslím, že to byla OII co se tam vymlelo. Spíš jsem ale sledoval abych to taky někam nenapálil. Tady je vidět, jak je měření rychlosti nebezpečné a může způsobit nehodu, proto by se měřit nemělo, protože to ohrožuje účastníky silničního provozu. Souhlasim s tebou uplne na 150%.. Myslim, ze bychom meli sepsat petici a poslat do parlamentu, ja myslim, ze by to proslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Myslel jsem ze protekcni znacky jsou jen v Praze apod....ale dneska jsem na vlastni oci, rano cestou do prace, videl na Renaultu Megane Scenic znacku 2J6 0000 ... takze asi mafie v prestrojeni za chudaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Myslel jsem ze protekcni znacky jsou jen v Praze apod....ale dneska jsem na vlastni oci, rano cestou do prace, videl na Renaultu Megane Scenic znacku 2J6 0000 ... takze asi mafie v prestrojeni za chudaky A nebo zaměstnanec na správné pozici blízko u značek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 a kua ! Kdo v tom prijel ,50CENT ? -... pekny auti.. akorat nevim,asi by se mi to do garaze neveslo,,nebo myslite ,ze jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Pekny, jeden cas staval v Praze u Impex Caru nebo jak se to tam jmenuje....Nebo mu byl alespon dost podobnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Pekny, jeden cas staval v Praze u Impex Caru nebo jak se to tam jmenuje....Nebo mu byl alespon dost podobnej... Jj, stava tam furt a obcas parkuje v Krci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) Pekny, jeden cas staval v Praze u Impex Caru nebo jak se to tam jmenuje....Nebo mu byl alespon dost podobnej... A samosebou, že je k pronajmutí. Je k mání s řidičem za 41.500,-Kč á den Editováno: 11. Prosinec 2007, autor: Palo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Jj, stava tam furt a obcas parkuje v Krci Jj, v práglu je pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 A samosebou, že je k pronajmutí. Je k mání s řidičem za 41.500,-Kč á den Zlaty usa, tak sme to meli za par dolarkuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Zlaty usa, tak sme to meli za par dolarkuuuu a při dnešním kurzu jsou myslím obecně ceny v USA zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 a při dnešním kurzu jsou myslím obecně ceny v USA zajímavé Novej Taurus V6 asi 250PS, sestikvalt, v plny polni, vyjde cca na 450000 i s dopravou (bez cla) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Novej Taurus V6 asi 250PS, sestikvalt, v plny polni, vyjde cca na 450000 i s dopravou (bez cla) njn ... ale u nas to mas 19% DPH + CLO + predelani, aby to u nas slo prihlasit pouzivat atp ... je to pak celkem palka navic od ceny za kterou muzes jezdit tam. Smutny jaky sou u nas ceny vzhledem k vysi platu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky