johnk Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Zdravim, uvazuji o koupi ojeteho S3 rv2015. Na stredove konzoli ma tlacitko drive mode selection, coz me trosku desi. Predpokladam, ze to automaticky znamena, ze ma dcc podvozek a prip. výměna tlumicu bude pekna raketa. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Je to tak. Mám 04/2015 s DCC , najeto přes 170t. a zatím ok, ale už spíš koukám po novějším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 25. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 hm, máte někdo tušení, na kolik peněz vyjde příp. výměna DCC tlumičů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 okolo desítky tlumič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 25. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Právě teď, cosby napsal: okolo desítky tlumič ajaj, to není zrovna levná záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Drive mode tlacitko nemusi znamenat, ze ma DCC tlmice. Slo to objednat aj samostatne. Vymena komplet DCC tlmicov v autorizaku - pocital by som s 30-40k Kc. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 25. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 před 3 minutami, deto napsal: Drive mode tlacitko nemusi znamenat, ze ma DCC tlmice. Slo to objednat aj samostatne. toto by bylo ideální, dokázal by to někdo zjistit z VINka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Jde i bez VIN, lze rozpoznat podle textu na displeji infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 28. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Díky, tak Sup DCC naštěstí nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Mlcoch Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Najeto 137tis km a oba přední šly na výměnu. 10K za jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.G Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 23 hours ago, Radek Mlcoch said: Najeto 137tis km a oba přední šly na výměnu. 10K za jeden. Zadní nebylo treba dělat? Take me to ted ve 130k ceka. Auto plave a chova se nehezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Dotaz: Dnes jsem dával letní kola a všimnul jsem si, že oba přední tlumiče byly trochu omočené - tak do 1/4 délky. Je to ještě OK, nebo mám chystat výměnu, neboť v květnu mě čeká STK. Najeto mám 88 tkm, tlumiče DCC a předek při mírném zhoupnutí vrže. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Na STK tlumiče neřeší... i když je to nejdůležitější věc na tý nápravě. Možná by si všimli kdyby tam ten tlumič nebyl. Maximálně napíšou do lehkých závad, že tlumič je mastný nebo tak něco, avšak tato závada nemá vliv bla bla... Pokud tečou, jsou nebo v nejbližší době budou KO. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 31. Březen 2021 Sdílet Vloženo 31. Březen 2021 To vrzani nebude z tlumicu. Kdyz prepnes na sport tak to taly vrze ? Rekl bych ze ne jako u me. Tak ze to bude delat neco na naprave pac to tlznic bedovoli tak propruzit jako pri normalu nebo komfortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 V 30. 3. 2021 na 20:23, Mira96 napsal: Dotaz: Dnes jsem dával letní kola a všimnul jsem si, že oba přední tlumiče byly trochu omočené - tak do 1/4 délky. Je to ještě OK, nebo mám chystat výměnu, neboť v květnu mě čeká STK. Najeto mám 88 tkm, tlumiče DCC a předek při mírném zhoupnutí vrže. Díky za odpovědi. U mě je to to samé, jak tlumiče, tak vrzání, ale vyjádření Škody je, že všechno je v pořádku. Takže pokud by Tě z STK vyhodili, což nevyhodí, měl bys aspoň argument pro reklamaci, pokud máš auto v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Na radu o příspěvek výše jsem dnes jezdil v režimu Sport a vrzání nebylo slyšet, takže to bude asi něco na nápravě. Pořeším to na nějaké jarní akci, stejně se tam chystám na čištění klimy ozónem. Uvidíme po STK, čeká mě to začátkem května a záruka mi končí v 5/22 nebo za necelých 12 tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy1007 Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 Jak dopadlo to vrzání předních kol? Mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 (editace) vrzání je od zadních silentbloků předního ramene cena 580kč orig., klepání od DCC tlumiče originál 8480kč. Editováno: 8. Listopad 2021, autor: LEdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Koutnak Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Zdravim uvazuji o koupi S3 L&k 2017 model 2018 na stredovem panelu je tlacitko mode to uz znamena ze to ma adaptivni podvozek?vim ze uz se to tu resilo ze to nemusi znamenat hned adaptivni podvozek ale ze zo jde rozpoznat podle textu na displeji infotanmentu to zname na co tam musi byt abych zjistil zdali je podvozek adaptivni nebo ne? Dekuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 Pokud má tlačítko MODE a po stisknutí se objeví nabídka jako je na obrázku tak DCC má. Je to velmi příjemné během jízdy měnit tuhost podvozku, ale má to i své mínusy. Tlumiče vydrží cca 120 tkm, (mě už při 90 tkm jeden lehce sákl) a výměna je docela drahá - jeden tlumič se pohybuje okolo 10 000 Kč. Takže pokud auto bude mít okolo 100 tkm, určitě prověřit, jestli tlumiče nejsou po smrti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Auto s DCC ma po stlaceni tlacidla Mode naviac "Comfort". To auto bez DCC nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Koutnak Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Ok diky moc tak adaptivni podvozek ma :—( .a najeto ma 79tis tak by mohli jeste chvili vydrzet.myslel jsem si to ze je bude mit kdyz je to vybava L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozzy1007 Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 před 10 hodinami, Mira96 napsal: Pokud má tlačítko MODE a po stisknutí se objeví nabídka jako je na obrázku tak DCC má. Je to velmi příjemné během jízdy měnit tuhost podvozku, ale má to i své mínusy. Tlumiče vydrží cca 120 tkm, (mě už při 90 tkm jeden lehce sákl) a výměna je docela drahá - jeden tlumič se pohybuje okolo 10 000 Kč. Takže pokud auto bude mít okolo 100 tkm, určitě prověřit, jestli tlumiče nejsou po smrti. Není pravda že vydrží jen 120tis, mam najeto 220tis a stále drží 😀 ale věřím že je každý kus jiný, je potřeba mít štěstí, 6ase resim jiné věci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Já měl s předchozím autem najeto 150 tis km, šéf taky a DCC tlumiče na obou byly v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Já teď docela lítal po dálnici a děravejch okreskách. Nevím jestli to má spojitost, nebo je to kvůli deštivému počasí, ale když teď najíždím na prudkej kopec (třeba v podzemním parkování na sjezdovou rampu, tak slyším odpředu klepnutí jak kdybych měl někde petku, která se převrací a naráží do něčeho. Nedokážu identifikovat, od čeho to je ale. Tipuju nějakej silentblok nebo tlumič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.