Lappi.w Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Zdravím. Rád bych požádal někoho o pomoc jak zprovoznit Move&Fun u Citigo Monte Carlo 12/2016 s tímto autorádiem. Po propojení kabelem 1S0 035 935 autorádio pouze vypne zvuk a na displeji se objeví symbol sluchátka. Na kabelu jsou dva bílé konektory pro anténu, ale autorádio má pouze bílý dvou kontakt, ale do něj to nejde připojit. Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Ahoj, na tomto rádiu Move&Fun nezprovozníš, Move&Fun je určeno pouze pro radia Funky. V případě tohoto novějšího Blues rádia, měníme rádio za Swing, a dodáváme držák telefonu s aplikací :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lappi.w Vloženo 28. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 V 27. 2. 2021 na 16:22, Lappi.w napsal: Tak to mě štve, že to nejde. A se Swingem mám jaké možnosti. Tam by navigace Garmin šla připojit nebo ne. Nebo rádio Swing funguje jen přes bluetooth s telefonem a na HF musím ještě přidělat mikrofon? Díky Lappi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Přesně jak píšeš, u Swingu to funguje čistě přes mobilní Appku a musíš dotáhnou mikrofon pro HF a s tím je spojená i výměna stropní lampičky (za předpokladu že se vydáš cestou originálu) Ale máš aspoň štěstí v tom že máš tu možnost přejít na Swing :) Auta starší než 08/2016 tu možnost nemají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lappi.w Vloženo 1. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 Tak radost z toho moc nemám. Už jsem koupil Garmin, ale Swing si také koupím. Hold Garmin půjde do světa a ten kabelový svazek na propojení také. Bohužel jsem nikde na netu nenašel použity kabel s USB konektorem do horní části palubní desky a nový za 3 tisíce fakt nechci. Nevíš na kolik mě vyjde stropní lampička a original mic, abych si udělal představu jak hodně musím ještě finančně vykrvácet. Díky lappi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lappi.w Vloženo 1. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 A ještě se zeptám. Jaký je rozdíl mezi autorádiem Swing a Swing plus. Děkuji lappi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Cenově instaluju komplet sadu Swingu za cirka 7000kč. (včetně lampičky, mikrofonu, instalace atp..) Sadu držáku na telefon pak za cirka 3000kč včetně onoho držáku. (+ frézování díry, nabíječka atp.) Swing+ se do NSF aut (naši prcci) nikdy nedával. Pouze klasickej Swing a Swing s DABem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lappi.w Vloženo 18. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Zdravím. Nakonec jsem instaloval Swing a navigaci Move&Fun jsem poslal do světa. Sice mám teď v Citigo radio ze Seat Mii, ale funguje i s Drive Mii. Radio hlásilo: Ochrana komponent aktivni. Odblokování mi dělali ve Škodovce Auto Ul a řekli si za to 800,-. Nechtěli po mě ani VIN a ani kupní smlouvu, divný. V autorizovaném servis Seat Louda v Teplicich mi řekl, že odblokovat radio neumí. Zeptám se asi hloupě. Šlo by z autorádia pro Seat vymazat Drive Mii a nahrát Škoda Move&Fun i s logem Škoda? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Mě na VW radiu (kvůli kameře) škodovácká appka normálně funguje, takže by neměl být problém ani u seatu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrub Vloženo 8. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 Ahoj chtěl bych se jen zeptat mam též radio blues a na palubce přípravu na držák. K čemu to tedy je, když tam navigace nefunguje a aplikace také ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 @ZdrubAhoj, k ničemu. Buď je auto po nehodě, a je vyměněná palubní deska. Nebo si držák někdo dodělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrub Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Jo máš pravdu auto je po bouračce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.