Martin1122334455 Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 (editace) Ahojte, chcel by som sa opýtať či náhodou niekto neviete kde by sa dali zohnať LEDky do predných smeroviek do superbu 2. Je tam pätica PH24WY. Z Číny to objednávať nechcem a tu na sk som našiel jednu za 26€. A aby som dal za jeden pár LEDiek 52€?? Nie ďakujem... Všade okrem predných smeroviek už mám LEDky. V zadných smerovkach ma vyšiel pár na nejakých 14-15€ (tu na sk) a aby som dával 3-4x toľko peňazí len kvôli tomu že je tam iná pätica?? Budem rád za vaše rady. Editováno: 28. Únor 2021, autor: Martin1122334455 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Vono to bude všude podobný https://www.svetzarovek.eu/vyhledavani/?string=PH24WY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1122334455 Vloženo 28. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Otázka ešte je či majú canbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 odpověd je ; "zlatá" obyč vláknovka dokud funguje nešahat , Xx ti ani Canbus nepomuže .... pak už je to asi jedno , patice je atyp , takže vše oproti standardu je za ranec :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pride4u Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Souhlasím s příspěvkem výše, ještě stojí za zvážení, jestli koupit lepší žárovku např. OSRAM DIADEM CHROME, která je spolehlivá a v čirých světlech nevypadá hnusně jako klasická odlupující se oranžáda. Pro toho, kdo si přesto nemůže pomoct (jako třeba já, když už jsem měl LED všude jinde), mám odzkoušeno v SII FL MR 2014: Stualarm 951204ora - hodně velká svítivost, dle mého názoru oslňovala (ale CANbus i hyperflash OK, fungovala v pohodě) Stualarm 95AC003ora - nižší svítivost, boční LEDky jsem odclonil tenkými stahovacími pásky, funkčnost OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.