Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Přátelé kamarádi, vy co máte 1.0 +DSG. Chtěl bych se zeptat zda také jako já u vozu od manželky vnímate následující. 

Při popojizdení/ parkovani atd.... Když Mám D  popojedu kousek a pak dám R tak při pouštění brzdy jakoby auto cukne. To samé se deje z R>D. Prostě mi přijde jakoby byla někde nějaká vule, nebo strašně rychle sepnutí spojky u DSG... U Octavie 1.5 TSI jsem tohoto jevu nevsimnul. 

Největší cuknuti s cvaknutim je v případě když couvam z kopce a  treba po 1 metru zastavim a pak se následně rozjet a cukne znovu. 

Setkal se někdo s něčím podobným?

• 1 rok později...

Dobrý den , jsem majitelem ( velice spokojeným ) Scala Monte Carlo - 1,0 tsi - 81kW - EVO - DSG 7 . Nikdy před tím jsem neměl automat , a tak se obracím na majitele stejného vozu jestli je normální , že při rozjezdu dochází jakoby ke škubnutí nebo trhnutí a poté již převodovka řadí další stupně krásně plynule. Při couvání - zařazení R - a couvání na volnoběh , někdy auto začne ihned couvat , někdy až po chvilce a taky někdy dochází k pravidelnému škubání , jakoby spojka v pravidelných vteřinových intervalech vypínala , pokud přidám plyn tak je to o.k. Navíc jsem zjistil , že se vše nejvíc děje pokud je motor zahřátý na provozní teplotu , hlavně v těchto horkých dnech. Děkuji za názory

• 1 rok později...

Zdravím Vás,

sice oživuji starší téma, ale jako čerstvý majitel tohoto pohonu mám stejný postřeh.

Jedná se o vlastnost, nebo je to nějaká chyba?

Děkuji.

• Autor

Hele mi v zaruce menili dvojspojku ale po cca po dalsich 15 tisicich to dela znovu. Neresim to stejne to budu brzo prodavat protoze pristi rok konci zaruka a neco takového jako je Skoda Kamiq, si opravdu mimo zaruku nenecham.

Diíy za reakci. A co to cuknutí tedy způsobuje?  (při řazení z D/R -R/D)

• 9 měsíců později...

Fakt to doteraz nikto nezistil/neriešil/nevyriešil? Samozrejme mám podobné skúsenosti, neikoľkonásobné. Ďakujem. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.