Pepernicka Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Ahoj všem mám prosbu. Občas mi blne DO na Fabii 1. Rok výroby 2002 originál DO s nesklopným klíčem a dvě tlačítka. Dá se nějak jednoduše otestovat jestli je chyba na straně klíče nebo komfortní jednotky. Napadá mě třeba jestli se neobjevuje někde v komfortce, že stisknutí klíče je v pořádku. Nechce se mi kupovat novou elektroniku za 1300 když nemám jistotu, že není špatná komfortka. Obecně mi hlásí komfort 433 E, že v něm nejsou žádné chyby, ale to asi vadu v dálce podle mne detekovat neumí??? Případně jakým levnějším DO nahradit, klidně i přívěšek, tu původní elektroniku? Dík moc. Dočetl jsem se v diskusi že se jedná o klíč 6Y0 959 753 E asi, podotýkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 (editace) Potřebuješ měřák na frekvenci. Nemáš náhodou slabou baterii ? DO můžeš koupit na Ali. Editováno: 23. Březen 2021, autor: Domio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepernicka Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Pěkný den, zkoušel jsem baterii vyměnit už několikrát. Ale párkrát to zareagovalo, pak zase nic. Tak vymýšlím jak zjistit jestli je chyba v klíči, nebo v přijímači, tedy v komfortce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.