Benjamín Forro Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Zdravím, V servise mi po prehliadke povedali ze zachviľu bude čas na výmenu brzdových platniciek - už mi začínali pískať ale vraveli ze každú chvíľu sa mi zobrazí kontrolka o opotrebeni brzd. Spoliehal som sa na to a po 3k stále akosi nič, ani kontrolka ani maxidot tak som cez diagnostiku pozrel ci je kontrola aktivovaná a nebola, následne som ju skusol zapnúť s tým ze ak sa nezapne tam signalizáciu nemám, ale úspešne sa zapla a na maxidote mi pri každom štarte svieti kontrola opotrebenia obloženia. Po nejakom čase som ale našiel že nie každý Superb ich ma vo výbave - myslel som ze ich každý keďže sa na skoda-diely predávajú iba so signalizáciou. Ako by som mohol na 100% skontrolovať ci snímač naozaj mam popripade sa da retrofitnut? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Mal by to byt len vlaskovy kablik zaliaty v dosticke.Tym ze sa pretrhne zapne signalizaciu.Niekedy sa stava ze to trva a raz svieti raz nie.A aj tak ak dosiahnes predsa pretrhnutie mas pri beznom pouziti rezervu min 15tkm.Raz som dal akoze profi kotuce s dostickami TRW a na nich sa teplom okolo kablika vaetko rozpadlo.Tak som musel premostit kontakty aby nerusila kontrolka kedze dosky boli skoro nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 (editace) Jednoducho odpoj kábel od predného senzora a potom by ti malo zahlásiť výmenu dosiek. Editováno: 6. Duben 2021, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 A není náhodou senzor jen na předních deskách?? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Stenly Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Já ho vzadu nemám - nic mi nehlásilo, že desky byly na plech, jen pískot:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Superb II nema vzadu signalizaciu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 ja nemam a snimac byva v predu...ked zapnes ce VCDS tak bude svietit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.