jedlaa Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Dnes po noční při nastartování chyba SOS. Poprvé za 16 měsíců, co auto vlastním. Po vypnutí zapalování chybová hláška zůstala. Po obědě jsem jel do obchodu a SOS fungovalo normálně. Tak jsem zvědav, jestli to byla chvilková slabost, nebo jestli se to projeví znovu a budu muset do servisu. A to jsem si říkal, že se mi tato chyba vyhýbá obloukem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Mne menili záložný zdroj po roku. Made in China. Odvtedy to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adarko Vloženo 14. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2021 V 24. 5. 2021 na 18:20, csabac napsal: Reklamacia. Vid moje vlakno. Az 2ha vymena rj to vyriesila. Byvaju vadne rj a 1 kabel este menia. Ahojte, aj mne nastal tento problém. Po nahlásení sa v záruke do servisu Škoda vymenili RJ a už by to malo fungovať. Chlapci mi aj ukazovali tú krabičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 U mna tiez prvy krat, start- chybova hlaska. SOS cervene, radio nedostupne. Potom aktualizacia sama od seba. Asi po 2 hod. vsetko v poriadku. Uz ma serie tento šrot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Tak a dnes opat to iste. Ale uz to svieti cely den, od rana. Myslim, ze servisu a vymene tej jednotky sa nevyhnem. Idem tam buduci tyzden so sedackou tak to len pripisem na zoznam. A to som sa SOS problemu vyhybal viac ako rok. Uz som si myslel, ze moje auto bude OK. Ze je Scala, nedorobeny srot som uz na 100% presvedceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Mě to teď udělalo před týdnem 2x. Chyba SOS a nešlo spustit rádio. Jen černá obrazovka a konec. Vyzkoušel jsem vypnout zapalování, držet tlačítko zapnutí rádia snad minutu, znovu vypnout zapalování.. Vylézt z auta ven, zamknout, znovu nastartovat a nic nepomohlo. Pak asi po 5km jsem zkusil znovu vypnout zapalování a nějak záhadně se SOS i rádio rozběhlo. Tak nevím, co si o to myslet. Ale že to začalo z ničeho nic po roce a půl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Neriesit, reklamovat. A ziadat vymenu rj a plus jedneho kabla co tam ide. Mne 1x menili len rj a za 2mesiace som tam bol zase. Po 2 vymene i s kablom a teraz uz rok ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Tak v neděli a dnes SOS kontrolka na stropě zhasnutá, závadu to nepíše, s mobilem nekomunikuje, po zastavení a nastartování beze změny, po odstavení + zamknutí a novém startu vše ok. 😞 V dobu nefunkčnosti - zrcadlení map = jízda mimo silnici. Podbitou baterii bych asi vynechal, najezdil jsem za poslední tři dny přes tisíc km, tak snad se drží v mezích. V Kamiqu jsem SOS baterii již nechal měnit, ale ta se projevovala jinak. Napadá někoho něco? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2023 Loni na jaře jsem pořídil iphone a hned první jízda s ním a poprvé jsem viděl porucha sos a černý displej. To se mně stalo ten rok ještě několikrát. Koncem roku jsem začal používat android a od té doby už se žádná porucha sos nedostavila. Absolutně to spolu nesouvisí, ale náhoda to rozhodně nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 @vormen Myslím, že jablkem to nebude, ale dík. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 Tak jsem to ani nemyslel, tobě se to projevuje jinak. Jen jsem chtěl naznačit, že v moderních autech je to hodně o SW někdy prostě příčiny problémů postrádají logiku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 V 22. 8. 2023 na 18:07, Dodi 15 napsal: Tak v neděli a dnes SOS kontrolka na stropě zhasnutá, závadu to nepíše, s mobilem nekomunikuje, po zastavení a nastartování beze změny, po odstavení + zamknutí a novém startu vše ok. 😞 V dobu nefunkčnosti - zrcadlení map = jízda mimo silnici. Podbitou baterii bych asi vynechal, najezdil jsem za poslední tři dny přes tisíc km, tak snad se drží v mezích. V Kamiqu jsem SOS baterii již nechal měnit, ale ta se projevovala jinak. Napadá někoho něco? Dík. SOS v tomhle narozdíl od ovce je bez závad. O něm ani nevím u tebe asi SW šotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 14. Září Sdílet Vloženo 14. Září Tak i mě po téměř pěti letech (naštěstí prodloužená záruka) postihla závada SOS tlačítka. Po zapnutí zapalování chyba, navštivte servis a na stropě červená LEDka. Zajímavé bylo, že po stisknutí tlačítka se začalo normálně vytáčet spojení s operátorem. Pořešeno v servisu, prý něco s anténou. Dle papíru použita pouze opravárenská sada 5WA998058C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.