xmenadis Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 Zdravím všechny a předem se omlouvám, pokud už se to tu řešilo, bohužel jsem nic nenašel. U mé O III FL mám drobný problém a to ten, že mi levý stěrač klepe o sloupek u řidiče. Nevíte někdo, co s tím, jestli se to dá nějak jednoduše napravit? Poznamenávám, že je to mé první vlastní auto a takovéhle běžné problémy jsem ještě nikdy u jiných aut neřešil, tak s případnými radami na mě buďte jak na totálního analfabeta 😄 Předem mockrát díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 Jejda, neprojevuje se to ve vyšších rychlostech (typicky přes 120 kmh)? Takové podivné drnčení až svistot, závislý na rychlosti ? Něco takového mě totiž již také pár týdnů trápí - ani v servisu nevěděli, co by to mělo být. Jdu tam počátkem července na kontrolu, tak by to pomohlo to vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 Dole na skle jsou čárky a stěrače by měly být vycentrované podle nich. Jestli je stěrač jinde, musí se sundat a znovu nastavit podle té rysky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 26. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 @omicronNe ne, právě že vyloženě klepnutí, když se dostane stěrač do konečné polohy nahoře... jde to vidět trochu i na laku sloupku, že o to stěrač bouchá / tře @FosgenDíky za tip, dneska přes den na to zkusím mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 27. Červen 2021 Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Mas to riginal? Nemas to prehodene hore nohami, ze niekto opacne nacvakol? Alebo vymeneny lavy s pravym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 27. Červen 2021 Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Nestaci nahodou niekde nastavit koncovu polohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 27. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Tak se přiznám, že z dnešního zkoumání nejsem vůbec moudrý a přijde mi vše v pohodě... přikládám fotky, tak kdyžtak, prosím, zkuste mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 27. Červen 2021 Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 (editace) Stěrač máš podle odhadu o 5 cm výš než má být. Podívej se na ty rysky pod ním. To je právě na ustavení Editováno: 27. Červen 2021, autor: Fosgen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 27. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Prčic, já furt přemýšlel, jak tu rysku pochopit a až teď mi to došlo.... co s tím teda? Je potřeba servis, nebo jsem schopen to upravit sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 27. Červen 2021 Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Povolit a přesadit. Pokud nebude protočenej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 27. Červen 2021 Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Opatrně zkusit sundat, jde to někdy hodně blbě a musí se použít stahovák. Pak jak píše kolega výše. Zkusit to přesadit zpátky o několik zubů co nejblíž k rysce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 27. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Mám možnost při tom něco pos..., nebo to přinejhorším prostě jen nepůjde? Je tady někdo z Prahy, kdo by mi s tím byl schopen za úplatu pomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 27. Červen 2021 Sdílet Vloženo 27. Červen 2021 Nic složitého to není. Jen to prostě někdy nejde sundat. Raději to pořádně nastříkat nějakým sráčem na povolování zarezlých šroubů a nechat působit. Když to nepůjde dolů, tak nepoužívat nějakou moc velkou sílu, ale vzít na to stahovák ať se neponičí ta osa s tím tisícihranem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 (editace) Hlavne pozor na sklo ja osobne povolím skrutku po vrch závitu aby som ho nepoškodil, fuknem lubrikant a Blickami to pekne skočí dole ale bacha na sklo! Editováno: 28. Červen 2021, autor: marian.marcin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 28. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 ok, tak jsem zkoušel šroubovákem s nástavcem a potom i menším klíčem ten šroub od stěrače povolit, ale bez šance 😄 Zítra jedu do servisu kvůli výměně brzd, tak se rovnou poptám na ten stěrač, ať mi jej dají do polohy, v jaké by měl být 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 29. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 ok, tak vyřešeno v servisu, kde mi měnili brzdy... předělali stěrač ve výchozí pozici níže a je to už ok 🙂 díky moc všem za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Nemáš za co. Od toho tady fórum je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.