Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny a předem se omlouvám, pokud už se to tu řešilo, bohužel jsem nic nenašel.

U mé O III FL mám drobný problém a to ten, že mi levý stěrač klepe o sloupek u řidiče. Nevíte někdo, co s tím, jestli se to dá nějak jednoduše napravit?

Poznamenávám, že je to mé první vlastní auto a takovéhle běžné problémy jsem ještě nikdy u jiných aut neřešil, tak s případnými radami na mě buďte jak na totálního analfabeta 😄 Předem mockrát díky!

Vloženo

Jejda, neprojevuje se to ve vyšších rychlostech (typicky přes 120 kmh)? Takové podivné drnčení až svistot, závislý na rychlosti ?

Něco takového mě totiž již také pár týdnů trápí - ani v servisu nevěděli, co by to mělo být. Jdu tam počátkem července na kontrolu, tak by to pomohlo to vědět...

Vloženo (editace)

Stěrač máš podle odhadu o 5 cm výš než má být. Podívej se na ty rysky pod ním. To je právě na ustavení

EDDF4251-43F9-45F4-BD86-7F32139AF506.jpeg.f6798821995255029071457b52714ccb.jpeg

Editováno: , autor: Fosgen
Vloženo

Opatrně zkusit sundat, jde to někdy hodně blbě a musí se použít stahovák. Pak jak píše kolega výše. Zkusit to přesadit zpátky o několik zubů co nejblíž k rysce.

Vloženo

Nic složitého to není. Jen to prostě někdy nejde sundat. Raději to pořádně nastříkat nějakým sráčem na povolování zarezlých šroubů a nechat působit. Když to nepůjde dolů, tak nepoužívat nějakou moc velkou sílu, ale vzít na to stahovák ať se neponičí ta osa s tím tisícihranem. 

Vloženo

ok, tak jsem zkoušel šroubovákem s nástavcem a potom i menším klíčem ten šroub od stěrače povolit, ale bez šance 😄 Zítra jedu do servisu kvůli výměně brzd, tak se rovnou poptám na ten stěrač, ať mi jej dají do polohy, v jaké by měl být 🙂

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...