trixen Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 (editace) @Pe3k7 ja 02/22 Editováno: 15. Březen 2023, autor: trixen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 (editace) @Hamman klika :D Ale tak ty už máš u svého stávajícího auta po výměně oleje, takže ti to je už jedno, ne? :D Editováno: 15. Březen 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Dosáhl tu už někdo na 2 roky čekačky? Tuším, že jsem to zahlédl, ale nejsem si jist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrec Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 před 26 minutami, boban1108 napsal: Dosáhl tu už někdo na 2 roky čekačky? Tuším, že jsem to zahlédl, ale nejsem si jist. 2 roky je brutal cakacia doba. Ja som obejdnal u dealera koncom novembra 2022 a o 2,5 mesiaca uz bola doma. O4 combi, style+, 110KW, TDI, 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 1 hour ago, boban1108 said: Dosáhl tu už někdo na 2 roky čekačky? Tuším, že jsem to zahlédl, ale nejsem si jist. Dej mi měsíc a půl a dotáhnu to :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 (editace) před 2 hodinami, Pedro32 napsal: @Hamman klika :D Ale tak ty už máš u svého stávajícího auta po výměně oleje, takže ti to je už jedno, ne? :D Presne tak, vcetne servisky 😁 Editováno: 15. Březen 2023, autor: Hamman 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 @Bubaq to je hrozný, já teda jedu 17 měsíc , dnes telefonát s dealerem , mám počkat že zjistí co a jak ale začínám koukat po skladových vozech (už jsem tam pár dobrých vozů co by mě vyhovovaly našel) , je fakt že bych to měl bez dealerovi celkem velké slevy ale přestává mě to bavit, tebe teda obdivuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareex Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 před 6 hodinami, Pe3k7 napsal: Je tu niekto, kto objednával niekedy začiatkom roka 2022? Objednávali sme 03/2022 5x Combi 2.0TDI DST 4x4 Style+ a nejaké balíky k tomu, posledné info začiatkom februára bolo, že autá budú asi až v júli. Autá sú už dva týždne u dealera. Objednané na OL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 @Petrecnecituj příspěvek přímo nad sebou, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lionmar Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Úspěšně čekám 19 měsíc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 před 13 hodinami, Murphy1 napsal: @Bubaq to je hrozný, já teda jedu 17 měsíc , dnes telefonát s dealerem , mám počkat že zjistí co a jak ale začínám koukat po skladových vozech (už jsem tam pár dobrých vozů co by mě vyhovovaly našel) , je fakt že bych to měl bez dealerovi celkem velké slevy ale přestává mě to bavit, tebe teda obdivuji. Už vydrž, drvivú väčšinu vybavia do 18 mesiaca, navyše teraz ide výroba rekordne rýchlo a nevyrábajú sa ani nekomplety. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 má niekto nejaké info či sa bez problémov vyrábajú aj automaty e-tec ? Lebo čo tu čítam, tak väčšina z vás objednávala nafťaky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Myslis 1.5 MHEV? Ala polohipster konfig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrbaa Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Taky by mě zajímalo, jak to vypadá s 1.5 TSI e-tec (dsg), zda je tam nějaký problém nebo jede podobně jako jiné motorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 myslím, že to súvisí s touto témou, tak to dám sem. Ako je to s technickým preukazom u nového auta, ktoré príde k predajcovi? Ten vybavuje predpokladám až predajca? Koľko zvykne trvať tento proces? Aktuálne čakáme na dodanie techničákov (dve autá), následne s nimi pre značky a so značkami k predajcovi po autá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 @Škodov_KÁR ... podľa mňa to patrí do iného vlákna no odpoviem ti ako to bolo u mňa: po zaplatení a preukázaní PZP (u mňa sprostredkovane cez predajcu) som dostal auto na prepravných značkách (plus osvedčenie auta len na papieri) ... ďalej predajca ponúka celú prihlasovaciu registráciu auta ... čiže cca 5 dní som čakal na nove Evidenčné číslo (plus techničák) a asi ďalších 5-7 dní dodatočne na techničák na plastovej kartičke (samozrejme som všetky tieto náklady hradil ja) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 před 14 hodinami, Hamman napsal: Myslis 1.5 MHEV? Ala polohipster konfig áno, presne toto myslím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Tak ten je v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 @Hamman z tvojej odpovede sa mi natíska ďalšia otázka - sú nejaké konkrétne motorizácie, ktoré v pohode nie sú? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 To se musíš ptát opačně.. je motor XY ok? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 :D 2.0TSI 140kw ide ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Ano, motor DQ6, abych to nemusel priste hledat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhroudic Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 V 16. 3. 2023 na 18:43, Pe3k7 napsal: má niekto nejaké info či sa bez problémov vyrábajú aj automaty e-tec ? Lebo čo tu čítam, tak väčšina z vás objednávala nafťaky :D Já tuhle konfiguraci mám konečně vyrobenou, nicméně objednávka byla v 11/2021. Takže jestli se tomu dá říct "bez problémů" už posuď sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 19. Březen 2023 Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 @mhroudic Akú si mal výbavu? Ja som objednával 2/22, Style+ a ešte niečo naviac a zatiaľ stále čakám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhroudic Vloženo 20. Březen 2023 Sdílet Vloženo 20. Březen 2023 @Pe3k7 mám sportline liftback, nezávislé topení, nějaký ten paket s navigací a nějaké drobnosti ještě. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.